Jdi na obsah Jdi na menu
 

40 + 40 aneb velká oslava narozenin

10. 5. 2011

Po zápase s Chrástem 7.5.11 který HB prohrála by se nemělo moc slavit, ale při tak vyjímečné konstalaci to jinak ani nemohlo být. Sešli se nám totiž v jenom týdnu hned dva aktivní hráči Horní Břízy, kteří oslavili krásnou a kulatou 40.

Byli to samosebou Pavel Mizerů a Luboš Karadžov.

img_6109.jpg

Akce se velice vydařila, oba oslavneci dostali od svých spoluhráčů dresy se jmenovkami a datumem narození. To aby všichni věděli kolik jim je, a podle toho se k nim chovali .

Napřed se pořádně jedlo...

jidlo-1.jpg    pauky-j..jpg    jidlo.jpg

 

 

K večeři jako první chod byl tatarský biftek s topinkami a česnekem. Po tomto prvním asi 2 kilovém kole následovaly v rychém sledu další vybrané lahůdky. Dušená šunka, debrecínka a uzené. Dále pak domácí sekaná, následovaná tlačenkou. Vše made in MIZERA SHOP. Musím konstatovat, že nebýt Paukyho, který snědl většinu za nás asi bych se neožral ale přežral.

Pak se bumbalo.....

 

img_6066.jpg      janka-l..jpg   img_6289.jpg

 

Na tomto místě se sluší poděkovat našemu hospodskému Pavlovi z HOSPODY NA HŘIŠTI, který nás spolu se svým štábem, neúnavně celý večer zásoboval vším co teklo. Desítkou, dvanáctkou, zelenou, rumem s spoustou dalších lahůdek.

 

img_6170.jpg             img_6083.jpg

 

A taky se zpívalo......

 

img_6283.jpg  img_6321.jpg  mata-2.jpg

 

Byly to samé slušné písně, a pak také bojové pokřiky. Protože poslední čtyři kola to bude hodně velký boj. Všichni jsem bojovníci a tak se o tu záchranu pořádně popereme. Takže jsme si to trochu užili, ale další oslavu si necháme až na konec ročníku, a pevně doufám že bude ještě veselejší než tahle povedená akce.

 

img_6107.jpg

Další fotky z akce naleznete v samostatné rubrice ve fotoalbu.