Jdi na obsah Jdi na menu
 

Začíná jarní část krajské soutěže mužů

9. 3. 2011

Dobrý den,

zdravíme všechny fotbalové příznivne a zvláště ty kteří fandí klubu TJ ZKZ Horní Bříza a to z nových stránek tohoto klubu.

Po ne zrovna ideální první části krajské soutěže, kdy je náš tým na posledním místě, začáná po zimní přestávce jarní část. Do té vstupuje náš tým s trochu jiným kádrem a odhodláním krajskou soutěž zachránit. V zimě se náš tým účastnil turnaje na umělé trávě pořádaného Sencem Doubravka s názvem . Zde jsme se v základní skupině po 2 výhrách jedné remíze a 3 prohrách umístili na předposledním sedmém místě. V celkovém účtování jsme skončili na 18 místě po porážce od týmu Chrástu 1:3.

Do toho jsme ještě odehráli 2. kolo poháru. Tady jsme prohráli na hřišti Žihle hrající 1.B třídu 1:3.

V průběhu zimy odešlo, ale i přišlo několik hráčů o tomto bude samostatný článek kde se pokusíme nově příchozí trochu přestavit.

Celkově lze tedy říct, že výsledky v zimní přípravě nebyly nic moc, spíše nic než moc. Asi by se těžko hledal hráč, kterému dobré výkony vydržely déle než jeden zápas. A každý měl svou slabší chvilku, nebo chvíli. Je proto zcela zásadní aby si každý z hráčů sáhl do svého svědomí a do jarní části vstoupil výkonem za hranicí svých možností. Jen tak lze totiž krajskou soutěž v Horní Bříza zachránit i pro příští sezonu.

Příspěvky zejména z Plzeňského deníku z průběhu zimní přípravy naleznete všechny v rubrice: