Jdi na obsah Jdi na menu
 


Golf v Lubech

22. 1. 2018

Sv. Václava jsme se tentokrát rozhodli oslavit sportem. Přijali jsme po mnoha letech pozvání Jitky a Rudy do jejich golfového klubu v Lubech. A aby toho sportu nebylo málo, neboť nějaké máchání holí nás nemůže unavit, vyrazili někteří nadšenci do Lubů na kolech. Počasí předvádělo ten nejkrásnější barevný podzim, okolo cest se červenaly jeřabiny a slunce svítilo. Tak ani nevadilo, že se cesta vlnila z kopce do kopce, až do Lubů byla přívětivá. Jitka sice upozorňovala, že k hřišti vede "pěkný krpál", ale golfisty v horách jsme si představovali jen těžko. Skutečnost byla taková, že se do tohoto kopce zapotil i Kája, Ríša ho též statečně vyjel, Jirka vytlačil a já měla pocit, že pokud na tenhle kopec vyšplhám, budu moct příště lézt po zdi jako moucha.

img_6542.jpg

Občerstvení v místní restauraci nám udělalo dobře a tak jsme se mohli společně s ostatními, kteří dorazili autem vydat na trénink hry. Pokud se díváte chvilku na Tigera Woodse vypadá golf jako velmi uvolněná procházka s holemi, prostě jednoduše namíříte a trefíte míček do jamky. Hned v úvodu, poté, co jsme byli narovnáni do správných pozic a vyzváni k odpálení, bylo jasné, že mezi námi mnoho králů greenu nenajdou.

Některé, jako např. Vojtu a Roberta tento sport chytil a já jen doufala, že na něj pokud možno brzy zapomenou a nechají si tento milý koníček až do doby movitější.

img_6546.jpg

Cesta zpět uběhla v poklidu a byla zakončena v našem kulturním zařízení.

Jitko a Rudo diky!!!

Fotografie z našeho snažení.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář