Jdi na obsah Jdi na menu
 


Seznámení se s Klubem chudáků Sokolov

27. června 2012 jsme se při osvětové akci seznámili s Klubem chudáků Sokolov, které bylo založeno koncem 90. let a v současné době má možná až 1.000.000 členů. Nesvrhnutelným předsedou tohoto uskupení, Petrem Beránkem,  nám bylo vysvětleno, že se nejedná o chudé duchem či majetkově. Členem klubu chudáků -  právoplatným chudákem - může být každý člověk. Tedy, aby to bylo správně pochopeno - muž. Ženy mohou být pouze členkami fanklubu.

Pod úvodním heslem "Život je krásný, bytí je těžší" nás pak zasvětil nejen do podmínek členství,  tvorby komisí KCHS,  provozovaných činností,  ale také do systému slev a přirážek k pravidelným měsíčním členským příspěvkům.

Po pochopení klubové filozofie bylo navrženo, zda by nebylo vhodné oslovit a požádat o členství ve fanklubu paní Olgu Sommerovou.

Po bohaté diskuzi a poděkování  panu Beránkovi dalším neodvolatelným šéfem - tentokrát našeho občanského sdružení Žabáci - panem  Romanem  Fraňkem, se jistě všichni těší na další společné setkání našich skupin.

Zde několik fotek.

Slevy na příspěvcích by pro tentokrát (pokud se k členství přihlásí) mohli být poskytnuty třem mužům: Jeden musel odejít domů, neboť už dle tvrzení své partnerky neměl žízeň, druhý sice s partnerkou přišel, ale byl přiveden na vodítku a další musel potají zaparkovat u domu a na přednášku utéct.

Jen pro zajímavost, pozvánka na akci vyšla i v Sokolovském deníku.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář