Jdi na obsah Jdi na menu

Tenis pro členy v roce 2019

Vážení členové SKP Semily!

Vzhledem k tomu, že v roce 2018 byly, podle všech informací, našimi členy málo vytíženy kurty TK Semily, za něž se hradí dlouhodobý pronájem, přistoupili jsme opět k následujícímu kroku, s tím, že se jedná o poslední pokus jak projekt udržet.

Kdo budete chtít využívat kurty TK Semily jako člen SKP Semily, budete muset mít předplacené hrací jednotky v návaznosti na model z předchozích let, i když i ten se zdá být (po loňské sezóně) nedokonalý.

Letos, tak jako dříve, si musíte své hrací jednotky uhradit předem, podle toho v jaké míře plánujete navštěvovat kurty. Tedy na základě předplacení 30,-Kč za hrací jednotku na člena na kurtu obdržíte permanentku, na jejímž základě budete mít správcem kurtů umožněnu hru a on na permanentce vyznačí odehranou hrací jednotku.
Momentálně jsou připraveny permanentky na 10 hracích jednotek za 300,-Kč. Počet plánovaných jednotek můžeme případně drobně upravit dle Vašeho individuálního požadavku.

Chtěl bych Vás upozornit na to, že pokud si nepředplatíte do 18.4.2019 hrací jednotky na tenis u hospodářky Lenky Hajské, a to v dostatečném počtu, tak abychom považovali za hospodárné financovat sezónní pronájem kurtů, nebudeme v tomto projektu dále pokračovat. K tomuto závěru dospěl výkonný výbor z podnětu valné hromady SKP Semily. V případě, že se nepodaří předprodej v dostatečné míře, peníze předplatitelům vrátíme ihned po výše uvedeném termínu.

Doufám, že Vás tímto k hraní tenisu motivujeme a budete kurty řádně využívat.

Zároveň velmi děkuji výkonnému výboru TK Semily v čele s předsedou Martinem Krajícem a správci kurtů Zdeňku Hendrychovi za ochotu a vstřícné jednání. 

S pozdravem

Jan Motejlek
předseda SKP Semily