Jdi na obsah Jdi na menu

Lyžování v Pasekách

Vážení členové SKP Semily!

Rádi bychom Vás informovali, že 2 ks permanentek na lyžování do Skiareálu Paseky nad Jizerou http://www.skipaseky.cz/cs/  jsou již k dispozici. 
Tuto sezónu můžete začít lyžovat již od zítra (23.12.2013), přičemž můžete lyžovat i o vánočních svátcích, což minulou sezónu nebylo možné. Snažíme se pro Vás vyjednávat stále lepší a lepší podmínky.
 
Zapůjčení permanentek je nutné si předem rezervovat.
Rezervaci permanentek provádí Lenka Hajská na tel. 606 409 973 a Jan Motejlek na tel. 602 627 305, když u těchto osob získáte i bližší informace.
Aktuální stav rezervací sledujte v tabulce na tomto odkazu
 
Permanentky bude možné rezervovat maximálně na 3 týdny dopředu a v tomto období pouze na tři termíny (bez rozdílu zda půlden nebo celý den). Pokud nebude termín ještě 5 dní předem nikým rezervován, tak si ho bude moci rezervovat i ten, kdo už 3 termíny v průběhu tří týdnů má. Z těch tří základních termínů může být pouze jeden o víkendu. Je to z toho důvodu, že byli členové, kteří remcali, že se na ně dostatečně nedostalo v předchozí sezóně.
 
Pokud provedete rezervaci, je nutné abyste zapůjčení opravdu realizovali. Zrušit rezervaci je možné nejpozději 2 dny před termínem zapůjčení s řádnou omluvou, poté pouze ve vážných případech s tím, že doporučujeme sehnat si náhradníka. V případě, že nebudete moct zapůjčení realizovat a rezervaci včas nezrušíte, budeme považovat zapůjčení za realizované a budete muset uhradit poplatek.