Jdi na obsah Jdi na menu

co je to tanec zumba

Konec nudným hodinám aerobiku, na které nevydržíte pravidelně chodit. Spalujte kalorie zábavně!

Zumba fitness
program vznikl v daleké Kolumbii, když si její tvůrce Alberto "Beto" Perez na lekci zapomněl tradiční hudbu. Zaimprovizoval tedy a použil latinsko-americkou hudbu, kterou zrovna poslouchal v autě. A zázrak byl na světě!

Zumbou žijí celé Spojené státy, nyní se do ní můžete pustit i Vy! Lekce zumby spojuje tradiční aerobní cvičení se základními kroky salsy, merengue, cumbie, reggaetonu a dalších. To vše na veselou a zábavnou hudbu. Po hodině sice propotíte všechno oblečení, ale na tváři máte úsměv od ucha k uchu a nemůžete se dočkat další lekce:)

Nepotřebujete žádné taneční nebo fitness zkušenosti. Přijďte se pobavit a zapomenout na všechny starosti.

Kombinuje zábavné s efektivním, jako doprovod je latinsko-americká a mezinárodní hudba. Oproti aerobiku je rozdíl v tom, že se zde nepočítá, ale musí se hudba poslouchat. Zumba je prostě tanec.Střídají se rychlé části s pomalými, a přitom dochází ke spalování tuků, tónování těla. Soustředí se na oblast nohy, paže, hyždě, trup, břicho a nejdůležitější sval Vašeho těla srdce.

Co je cílem?

Předávat radost z pohybu, ukázat, že se dá hubnout s úsměvem, bez stresu, a že to zvládne každý. Každá žena umí tancovat. Ale pozor, na světě je i mnoho mužů, co navštěvuje tyto hodiny. Zumba obsahuje jednoduché variace a postupně pokračuje pro pokročilé, které se kombinují, ale vše může zůstat lehké a zábavné. Jak je to možné? Zumba je tanec, kroky, choreografie. Je to velká taneční party. 
 

Náhledy fotografií ze složky Míšule-jak tančí

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

petra - Zumba

22. 11. 2011 18:55

Zumba je hlavně na hubnuti hodně mi to momohlo