Jdi na obsah Jdi na menu
 

Léčení s reiki

9. 4. 2011

Tak jsem Vám tak nějak popsala, co to reiki je a jak jsem k němu přišla já :-) Teď už jen snad informace o tom, jak to u mě probíhá.

 

Léčení osobní - celotělové reiki

Na toto reiki je potřeba si vynahradit asi zhruba 2h času. Jelikož se jedná o osobní kontakt je potřeba, abyste se dostali buď vy ke mně  nebo já k Vám :-) Nejprve bych si s Vámi ráda popovídala, co Vás trápí a proč byste reiki chtěli dostat. Můžete si chtít jen "dobít baterky" nebo Vás něco bolí a rádi byste bolest zmírnili. Je to hodně individuální a pouze na Vás, proč chcete reiki. Nebudu se tím pitvat, pokud nebudete chtít. Můžu Vám vyložit tarotové nebo andělské karty. Nedělám to pořád, ale karty mám ráda a občas s nimi pracuji, takže nevylučuji tuto možnost :-) Dále bude následovat samotné léčení. Celou dobu budete ležet. V pozadí bude znít meditační hudba. Předávání reiki probíhá přikládáním rukou na celé tělo. Vhodné je mít na sobě nějaké pohodlné oblečení, které Vás nebude nikde škrtit nebo tlačit. Potom, co Vám dám reiki do celého těla, tak budete chvilku ležet a odpočívat. Po reikování je člověk trošku mimo (mívám někdy pocity, že bych létala :-)), tak není dobré, abyste hned například řídili. Pokuď tedy nebudete nikam spěchat, tak si můžem dát ještě třeba chvilku u čaje:-)

Je možné, že budete mít po tomto reiki nutkání chodit pořád na záchod nebo naopak budete unaveni. Je vhodné hodně pít a odpočívat.

 

Léčení na dálku

K tomuto léčení není potřeba osobní kontakt. Potřebuji pouze Vaše celé jméno, adresu a datum narození. Stačí mi, abyste mi napsali kam mám reiki poslat. Může se jednat o nějaké místo na Vašem těle, které Vás bolí, nebo chcete poslat jen na dobití energie, či do budoucna do nějaké situace. Napiště mi prosím co nejpřesněji kam by to mělo být. Na reiki se nemusíte nijak připravovat. Až reiki pošlu, tak Vám dám vědět:-)

 

 

Cena za reiki

Cena za reiki je otázka, kterou řeším skoro pořád. Ráda pomůžu komukoliv a kdykoliv. Pokuď se jedná o dálkové reiki, tak bych cenu nechala na Vás. Budu ráda, když Vám reiki pomůže a budete mi dávat nějakou zpětnou vazbu, jak jste se cítili a jak Vám pomohlo. Pokuď spolu budeme spolupracovat častěji a budete spokojeni a rádi byste mě něčím odměnili, můžete mi poslat libovolnou částku na účet, který uvádím níže.

Osobní reiki, do kterého dávám svůj čas, bych ohodnotila na 300,- za jedno sezení (v tomto případě ležení) :-) Tuto částku mi prosím pošlete na účet.

 

číslo účtu: 78-8951680247/0100
do poznámky napiště své jméno