Jdi na obsah Jdi na menu

Silvestr - sasunaru

10. 4. 2012

 Jdu po ulici a nevím kam se mám na obloze dívat dřív....Ó pardon já jsem se ještě nepředstavil: Mé jméno je Naruto Uzumaki, je mi 17 let a chodím na střední školu ve svém rodném městě v Konoze. A abych upřesnil co se mi tu tak líbí, je nový rok všude jsou slyšet rány z ohňostrojů...zpěv opilých lidí docela drásá sluch, ale co jednou si to snad můžou lidi dovolit.

Popravdě nikdy jsem nezapadal mezi lidi nemám moc přátel jen Kibu, Shikamara a Chojiho, to je asi všechno. S nimi se mám sejít na náměstí ve 12 hodin chtějí abychom mi čtyři a zbytek třídy oslavily Silvestra spolu. Neměl jsem nic proti. Víte je možnost že tam bude Sasuke Uchiha víte já jsem gay zjistil jsem to už na základce že se mi víc líbí muži, ale ještě jsem z žádným nechodil, ale Uchiha se mi líbí už dva roky prostě si nemůžu pomoct. Je sice strašně arogantní a nafoukaný, ale strašně hezký no prostě kus líbí se nejen ženám, ale i mužům.

A konečně jsem tu vidím tu už nějaké lidi: Gaaru, Nejiho, Kibu, Chojiho, Shikamara, Kankura, Ten ten, Sakuru, Leeho, Shina, Saie, ale hmm že by to byl Sasuke páni on vážně přišel. Asi do deseti minut přišel i zbytek. No řekněme že právě v čas začínalo se totiž odpočítávat 10..9..8..7..6..5..4..3..2..1..0 Bum Bum všude šli slyšet rány z petard. Závan alkoholu šel taky dost cítit. Všichni měly v ruce nějaký alkohol já osobně měl Vodku mrknul jsem jedním okem na Sasukeho měl v ruce Jin, když jsem se mu podíval do tváře všiml jsem si že si mě prohlíží. Z červenal jsem a ucukl hlavou bože to byl trapas.


 

Později:

Všichni už byli značně opilí no taky už jsou 4 ráno. Když jsem se rozhlédl kdo všechno tu je viděl jsem jen opilého Kibu, který se líbal s Hinatou pak Shikamara jak ošahává Ten Ten a na zbytek jsem se už ani nedíval, protože mi bylo jasný že je to všude stejný nebo podobný. Rozhodl jsem se že už půjdu domů, i když z menšími obtížemi no taky jsem něco vypil. Když jsem zacházel do jedné z ulic někdo mě chňapl za ruku zakryl oči a začal líbat byl jsem tak vyvedený z míry že jsem zapomněl zavřít pusu a ta dotyčná osoba měla svůj jazyk v mé puse a plenila mi ústa. Chtěl jsem ho od sebe odtáhnou, ale měl strašnou sílu, po chvíli jsem, ale neodolal a přidal se. Po dvou minutách se ode mě odpojil, ale stále neoddělával ruku z mích očí. Tak jsem se o to pokusil sám ale nepodařilo se mi to. Chtěl jsem to tedy zkusit podle hmatu pravou ruku kterou jsem měl volnou jsem mu šáhl na hruď a zkoušel co mi dovolí roku jsem dal na jeho tvář pod prsty jsem cítil jeho úšklebek. Začalo mi to docházet ta čokoládová vůně tu nosí jen jediný člověk kterého znám a ten úšklebek.

Sasuke:

 

Ano blonďáčku. Sasuke mluvil tak svůdně až mi přejel mráz po zádech. Co to děláš proč jsi mě líbal. Protože se mi líbíš už od první chvíle. Ale vždyť jsi mě pořád jen urážel a tak. Nikdy jsem nedokázal mluvit o svých citech, ale když jsem zjistil že jsem se zamiloval do muže vinil jsem z toho tebe. Takže, budeš se mnou chodit. Samozřejmě že budu.


 

O dav měsíce později Sasuke:

Kam za ty dva měsíce zmizela moje maska arogantnosti ten blonďák mě naprosto změnil. Miluji ho a nepřestanu on je jen můj nikomu ho nedám

Miluji tě Naruto Uzumaki....Miluji tě Sasuke Uchiho.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Goldie. - :)

20. 1. 2014 14:53

Je ti pekne e trebalo by priamu reč zvýrazniť a viac to rozpisat:))

KitiCZ - ld

29. 4. 2013 11:34

Krááása... opravdu Krááása žasnu :O

Gabi-chan - Re: ld

5. 5. 2013 10:06

Děkuju snažila jsem se :-)