Jdi na obsah Jdi na menu

Doučování - sasunaru

11. 4. 2012

 

Sasuke:

Sedím tu ve třídě je první hodina holky mě neustále otravují svýma žvástama jestli s nimi půjdu na rande a podobně. Mě to, ale naprosto nezajímá moje srdce patří jenom jednomu člověku. Ale ten tu zrovna není určitě zase zaspal. Možná si říkáte proč říkám ON no je to proto že jsem gay. Nikdy mu, ale nedokážu říct co k němu cítím, jak mi on sám neustále říká jsem arogantní, namyšlený, moje maska nedostupnosti zřejmě nikdy nepovolí, možná proto mě nesnáší a neustále se mnou soutěží jsme prostě rivalové. Ale mám obavu, že tohle hašteření a občasné hádky mi už dlouho nebudou stačit co když se jednou neudržím a vezmu si ho násilím. A veřtemi myslím, že bych toho možná byl schopný a to mě právě strašně děsí nechci mu ublížit nechci.

 

Najednou uslyším jak se prudce otevřou dveře. Otočím se tím směrem stejně jako celá třída plus učitel a nedá mi to a musím se ušklíbnout stojí tam on naprosto zadýchaný, jak jsem říkal zaspal.

 

Naruto:

"Brý ránko pane učiteli."

"Jak vidím zase pozdě pane Uzumaki."

"No to víte můj budík si dal včera rande s takovou krasavicí a ještě se nevrátil. No takže mě neměl kdo vzbudit." Bože zase jsem zaspal pravdou je že sem ten budík hodil proti stěně, no stát se to může každému.

"Jistě pane Uzumaki no uvidíme co nato řekne vaše matka."

"To co vždycky pane učiteli."

"Sednout a hned."

Sednu si do poslední lavice k oknu je tu krásný výhled ne nebe. Porozhlédnu se po třídě hledám jen jednu určitou osobu. A támhle je je tak krásný, ano ON jsem gay a líbí se mi Sasuke Uchíha mám ho rád už od prváku je tak krásný. Škod jen, že on mě nesnáší pořád si ze mě utahuje leze mi to na nervy tak rád bych si sním někdy pokecal, ale on takový není je arogantní, namyšlený a myslí si že je něco víc, když jsou jeho rodiče milionáři. Ale i přes tohle všechno ho miluji.

 

Crrrrr......

 

Sasuke:

Zvoní no konečně. Dnešní hodin Japonštiny byla docela nudná možná je to tím že tohle všechno už znám. Jdu do další hodiny jestli si dobře pamatuji tak teď máme fyziku. Fyzika mi jde takže jsem v klidu navíc učitel si na mě nezasedl díky mím dobrým výsledkům na rozdíl od ostatních. Tenhle chlap to je něco když si na vás zasedne tak jste rádi že vás nechá vyváznou s čtyřkou.

Crrrr...

"Tak děcka nahlásíme si známky na pololetí. Takže Naruto Uzumaki no pane Uzumaki musím vám říct že se mi ty známky co tu máte vůbec, ale vůbec nelíbí. Víte co tady pan Uchiha vás vše doučí a vy si ještě napíšete písemku, aby jste měl alespoň čtverku."

 

Naruto:

Páni on mi dává ještě jednu šanci nesmím to podělat nemůžu propadnout to si nemůžu dovolit, ale řekl že mě bude doučovat Sasuke tok to mě zajímá, jak to bude probíhat třeba se z přátelíme to by bylo fajn.

 

Sasuke:

Panebože já ho budu doučovat fajn musím si zachovat chladnou hlavu a všechno bude ok, ale co když to podělám aaaaa nesmím nad tím přemýšlet řeknu mu že jsemnou půjde hned po škole.

Po škole:

"Hej Uzumaki pojď půjdeme hned ať to máme z krku."

"Jo tak fajn." Došli jsme před Sasukeho dům no dům spíš vilu. Prošli jsme zahradou do domu. Neudržel jsem se a musel jsem hvízdnout taková nádhera.

"Fajn pojď za mnou." Vešli jsme do mého pokoje. "Tak jo vyndej si učebnici, sešit a propisku."

Udělal jsem co mi řekl a sedli si na postel. Asi po třech hodinách se mě zeptal jestli nechci něco k pití.

"Nechceš něco k pití nebo k jídlu."

"No voda by bodla." Když se po chvíli vrátil s hrnkem vody tak jsem se napil a neodolal jsem musel jsem se zeptat. "Sasuke chodíš s někým."

Musím uznat že jsem nečekal že se mě na něco takového zeptá, ale odpověděl jsem. "Ne."

"A ani se ti nikdo nelíbí."

"No jo někdo se mi líbí."

Musel jsem uznat že mě to mrzí, ale usmál jsem se a zeptal se. "Vážně a kdo."

"No jedna osoba u nás ze třídy."

"A kdo to je." Nechce mi říct jméno to mě docela štve.

"Do toho ti nic není usaratonkachi." Musel jsem uznat že byl vážně roztomilý když se mě takhle vyptával, ale pravdu jsem mu to říct nemohl co by si pomyslet.

"Buď zticha baka." Už zase to dělá zase mě uráží vždyť jsem tak nic hrozného neřekl. "Vážně mě štveš víš to."

"Jo vím." Mám takovou chuť ho políbit, ale nemůžu zkazil bych úplně všechno. Najednou jsem ucítil na svých rtech nějaké teplého, když jsem se s pamatoval uvědomil jsme si, že mě Naruto líbá a chce se mi dostat do úst. Povolil jsem a nechal jsem ho plenit mi ústa, ale moc dlouho jsem nevydržel být pasivní a převzal jsem nadvládu. Položil jsem ho na postel a zalehl ho, ale ne tak abych ho přizabil. Líbali jsme se docela dlouho, ale ani jeden z nás to neřešil. Když jsem se od sebe museli odtrhnout kvůli nedostatku vzduchu podíval jsem se na něj měl tváře zrůžovělé ze studu a pak to řekl.

"Miluji tě Sasuke."

"Miluji tě Naruto." Byl jsem tak šťastný konečně je jen můj miluji ho a nikdy nepřestanu.

A kvůli němu ten test udělám abychom mohly byt pořád spolu.

 

A žijí spolu šťastně a pokud nezemřeli jsou tu s námí ještě dnes. :)  

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Scana - ...

18. 5. 2013 13:20

Nebylo to zlé, ale doporučila bych ti, aby sis sehnala nějakou betu.Bez uvozovek je to celé velmi zmatené a taky občas zaměňuješ ich a er formu. Psát čárky je taky velice důležité a klidně bys to mohla trochu natáhnout, a varovat, že je to OOC. Taky jedna drobnost píše se gay ne gey. Ale myslím si, že když budeš víc číst a psát déle bude to lepší.

Kami - Uvozovky

10. 5. 2013 16:19

Ahoj, učil tě někdo užívat uvozovky? Je to bez nich velmi zmatené...

Gabi-chan - Re: Uvozovky

11. 5. 2013 9:42

mám v plánu povídky trochu poupravit bohužel na to nemám moc času...tak se budu snažit co nejdřív

Sari - hmm

20. 3. 2013 20:36

Kdyby na začátku v prvním odstavci nebylo tolik chyb, tak bych to možná dočetla do konce :/ Chybí ti tam čárky, zaměňuješ i/y, chybí mezery...

Gabi-chan - Re: hmm

5. 5. 2013 10:05

Za to se omlouvám čeština mě dělala vždy problémy...povídky už jsem opravila takže by se to už mělo dát číst do konce...moc děkuji za upřímný komentík ten vždy potěší :-)

Sruhin - No..

12. 4. 2012 17:34

mohlo to byt delsi...ale vadila mi na to jedna vec.Nedalo se to poradne cist.Mas tam hrozny chyby a zapominas delat mezery.Opravdu by sis na to mela davat pozor.Jinak rekla bych ze kdyz jich budes psat vic tak se postupne zdokonalis.Neni to spatne.Jen si davat pozor na to jak pises

autorka - Re: No..

12. 4. 2012 17:56

děkuju za komentík a určitě se budu snažit