Jdi na obsah Jdi na menu
 


Magické rituály

A není to šarlatánství?

Zkušenosti mne přesvědčují o tom, že většina toho, co se jako magické rituály prodává, šarlatánství je. Důvěřiví lidé posílají někam peníze a svoje data narození v naději, že je potká zázrak. Pokud někdo tvrdí, že s vámi ani nepotřebuje mluvit, mělo by to vzbudit vaše podezření.

Tím bohužel úskalí magie za úplatu zdaleka nekončí. Většina čarodějů, kteří si takto vydělávají, vám neřeknou celou pravdu o tom, co jejich kouzla ve vašem životě způsobí. Využijí vašeho rozrušení k tomu, aby vám prodali něco, po čem prahnete, ale co vám v posledku zničí život.

Černá magie se může přenést i na vaše potomky. Důsledky zpackaného milostného uhranutí si můžete nést celý život. Z tohoto důvodu odmítám provádět rituály, o kterých bezpečně vím, že vám neprospějí, a to i když jsou takové nabídky často dost lukrativní. Černí mágové současně používají očarování a pakty s duchy k tomu, aby k sobě přitahovali štědře platící klienty a zvyšovali svoje kouzlo osobnosti. Při jednání s nimi nikdy nebudete zcela příčetní. Co byste také čekali?

Pokud toto není to, co chcete, čtěte dál – možná si porozumíme a budu vám moci pomoct – seriózně, za jasných podmínek a k vašemu prospěchu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Jak probíhají magické rituály

Velká část úspěchu spočívá ve správné volbě prostředků a strategie. Proto musím znát okolnosti vaší záležitosti a vyptat se na podrobnosti typu, jak dlouho celá věc trvá, zda jste vyhledali nějakého jiného kolegu a kolik máme času na to váš rituál naplánovat. Rituály provádím sam v ústraní, většinou v soukromí svého domu nebo po část roku venku v přírodě.

Pak budu čekat na vaši odezvu, jaká jste pozorovali znamení, zvláštní sny a po nějakém čase společně vyhodnotíme účinek rituálu. Ten někdy přichází nečekaně v době, kdy už s ním nepočítáme, nebo cestou, kterou jsme nepředpokládali. Je proto obtížné vynášet rychlé soudy o tom, jestli vám moje magie zdar přinesla nebo ne.

Obecně, nejčastější důvod, proč rituál nepřinese očekávaný účinek, je ten, že mi klient něco postatného zamlčel, nebo něco, co žádali duchové a co jsem mu kladl na srdce, prostě neudělal. Magické rituály proto nejlépe fungují, panuje-li mezi námi absolutní důvěra a jste-li ochotni být sami aktivní. Lidé jsou často překvapeni, co všechno si od nich rituály žádají, ať už je to zaslání různých dokumentů a fotek, vlasů, hlíny ze sídla vaší firmy nebo jiných tradičních náležitostí, které jsou nezbytné.

Ceny za rituál zahrnují tuto přípravu, shromáždění a spotřebování pomůcek na mé straně, jako jsou speciální oleje, byliny a svíčky, moji psychickou a rituální přípravu, která zahrnuje očistu, a bdění nad hořícími svícemi, které často trvá několik dní, u mne na oltáři. Z hoření svící se odečítají věštecká znamení. Pokud souběžně pálíte nějakou svíci u sebe vy, budu chtít vidět její fotografii, abych přečetl, co prozrazují tvary vosku o průběhu rituálu. Poslední částí je obřadní likvidace pozůstatků po rituále. Jak si dokážete představit, celé je to energeticky náročná práce, při níž čarodějnice riskuje a musí dobře vědět, co dělá.

Největší pravděpodobnost úspěchu mají rituály, které s provádějí s dostatečným předtishem k události, kterou mají ovlivnit nebo dostatečně rychle poté, co došlo ke škodě, již mají napravit. Přijdete-li tedy „o dvanácté hodině“, nemůžete čekat, že bude snadné zvrátit roztočená kola vašeho Osudu snadno a rychle. Účinnost magie se postupně zvyšuje a doba čekání na výsledek zkracuje. Mnohé záleží na tom, jak jste sami schopni reagovat na znamení, kterými vám duchové ukazují, kudy vede nejschůdnější cesta, nebo zda si zabedněně trváte na svém. Rituální magie není hra, a pokud se vůči ní zachováte obzvlášť neprozíravě, můžete si jí život i dosti zkomplikovat. Mám tím na mysli různé případy, kdy si žena objedná ochranu od obtížného nápadníka či bývalého milence, a pak zalže čarodějnici a vezme ho zpátky.

Pokud nejste ochotni mluvit pravdu a dodržet dané slovo, raději čarodějnici vůbec nevyhledávejte. 

 

Jaký je rozdíl v tom, když si rituál udělám sám?

Veliký! V závislosti na tom, jak jste od přírody nadaní a jak jste zkušení, vaše rituály mohou a nemusejí mít dramatický účinek. Většinou spíše záporný, protože na začátku nevíte, co děláte, neumíte se vyvarovat vedlejších účinků a jako většina lidí, kteří začnou s magií, spadnete do často mnohaletého boje se svými vnitřními démony, kteří se začnou ozývat, jakmile svou moc začnete trochu cítit. Divoké experimentování „po vlastní ose“ mívá většinou tento průběh. Na druhé straně mám pozitivní zkušenost s rituály, které klientům navrhuji a doporučuji přímo a které děláme společně na seminářích. Pokud si rituál necháte ukázat či poradit, riskujete daleko méně. Někdy je nezbytné, abyste něco provedli také vy, přestože si platíte čarodějnici, neboť jsou úkony, ve kterých vás nemohu z podstaty věci zastoupit, pouze vám říct, co máte udělat – například zlikvidovat různé předměty, které máte u sebe doma, přerušit kontakty s určitými lidmi nebo rituálně odvolat něco, co jste v minulosti udělali, třeba sliby, které jste složili, nebo kletby, které jste bezděky seslali.