Jdi na obsah Jdi na menu
 

Redsiro - Denison


   V 18. kole 4. G ligy na sebe narazily týmy z opačných chvostů tabulky. Na jedné straně Redsiro, které stále drží první pozici a před zápasem bylo přesvědčené, že se bude jednat o formalitu vylepšující skóre. Na té druhé podceňovaný Denison, jenž přijel do Holice stím, že zde nemá co ztratit.
   Tým zaskakujícího kapitána Dohnala, pod přísným dohledem několika fanoušků Denisonu a Fury, se navíc musel již před zápasem potýkat s několika nepříjemnostmi.
Prví z nich bylo průjmové onemocnění beka Panáčka, ten skrz zmiňovaný problém nemohl nastoupit. Další dlouhodobý problém je absence Vymětala, který je na hostování v Itálii a jeho branky Redsiru zjevně chybí.
    Redsiro svou nervozitu a tíhu první pozice v posledních kolech přenáší na hřiště a bylo to zjevné i s posledním týmem tabulky. Denison se po několika vteřinách zmatené hry začal probouzet a několikrát zaskočil improvizovanou obranu poskládanou několik vteřin před zápasem. Vyvrcholením pak bylo zranění opory domácích brankáře Horvátha, jenž byl z bezprostřední blízkosti nakopnut do palce na pravé ruce a zápas dochytal v bolestech. Tato situace byla impuls pro hostující hráče a využily 2x zmatků v obraně a rázem vedli o dvě branky..Pod tíhou situace se na hřišti rozvířili emoce a zápas dostal poněkud agresivnější tempo. To několikrát neunesli ostří hoši Váňa a Klein, u kterých je zvykem víření vody na hřišti.
   Domácí se však zvedli brankou Dohnala z veliké dálky a posléze se podařilo Váňovi z velkého úhlu zaskočit hostujícího golmana a do poločasu bylo srovnáno na 2:2.
Druhé půle však v této části soutěže patří Redsiru a to se ku velkému štěstí domácích projevilo i v tomto zápase. Za zmínku stojí také Gažar, ten totiž stagnoval druhý poločas a proseděl ho téměř celý za postraní čarou. Za stavu 2:2 vytěsnil indisponovaný golman domácích 100% tutovku a to jakoby nakoplo jeho tým a završilo obrat. Za několik minut korunoval dobrý výkon z jara Kříž, jenž dal vítězný gól. O pár minut později ještě přidal druhou branku v zápase Váňa a domácí se protrápili ke konečnému vítězství 4:2.
S ohledem na postavení v tabulce a výkon týmu FC Redsiro není výsledek ani předvedená hra nijak oslňující. Důležité je však si uvědomit, že štěstí, které bezesporu máme, tu nebude navždy. Individuální i kolektivní chyby jsou do očí bijící a jestli-že chceme nabrat směr 3. liga budeme muset začít hrát fotbal.
REDSIRU ZDAR!
                                                                                                                   
                                                                                                                    Vito Mannone (Horves)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hovno

(parada*88*, 2. 5. 2011 7:51)

proste jsme hrali na picu...a jaka bude taktika na FOFO ? podepsanej jsem zretelne tak doufam ze se dockam odpovedi :)

Re: hovno

(Jury, 2. 5. 2011 11:22)

taktika je jasná ,střílet ,střílet a jenom střilet ,netahat to do kuchyně :) :)

Re: Re: hovno

(Vito Mannone, 2. 5. 2011 15:34)

Luňák je momentálně na soustředění v Zahraničí ve středu se vrátí a snad bude reagovat na tvuj dotaz konkretněji Ondřeji..

Re: Re: Re: hovno

(Panucci , 3. 5. 2011 18:31)

mišane dobreej rozborek neríkam nic ale nemusel si psat ze sem snědl špatnej jogurt a nemohl sem dojit haa :D alee jinak pozice šéf redaktora je jasna v týmu ;) good job

Re: Re: Re: Re: hovno

(Vito Mannone, 3. 5. 2011 20:19)

však to sem napsal schválně at je tam trocha humora drago..:D nemaš lupat ty termixy před spanim

Re: hovno

(Adam, 4. 5. 2011 13:21)

a co máš furt s tou taktikou? Já napsal, že jsme to nezvládli po taktické stránce, to znamená, že jsme hráli napiču, jak jsi napsal. Nevím co bych ti řekl, myslím si, že na to jak jsme mladí a kdo jak co umí, tak je to málo co předvádíme. Měli by jsme víc běhat, víc se nabízet, dlouho držíme míč - takže ho dřív nahrávat a kombinovat. Soupeř bude běhat a unaví se. A je to ještě takové pomalé jak napsal Otas, líné, chybí tam ta agresivita a ty rychlost, směrem dopředu, jakmile 5 m od branky, rychlá klika a střela a nazdar...něco jiného je, když jdete 2 na jednoho, chce to hlavu nahoře a dobře se rozhodovat...ale tj věc každého no..asi tak..

Re: Re: hovno

(88, 4. 5. 2011 13:58)

dekuju za odpoved
a vem v sobotu ty penizky ;)

Re: Re: Re: hovno

(Adam, 4. 5. 2011 14:12)

Jo OK

Re: Re: Re: Re: hovno

(Vito Mannone, 4. 5. 2011 16:01)

nic mu neber..má dost a chrápe na nich..

Re: Re: Re: Re: Re: hovno

(Jury, 4. 5. 2011 20:35)

:D :D je to tak musime to zlepsit ,vyrid at mi John veme ty černy prosim tě

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hovno

(Adam, 4. 5. 2011 23:01)

Já ti dám Johna:D:D jo vezmu ti je...to jsou střelecký ale :)

denison

(Jury , 2. 5. 2011 0:36)

Dobrej rozbor ,každej hráč by si to měl přečist at víí , dobraa praace Vito

Re: denison

(Vito Mannone, 2. 5. 2011 15:33)

děkuji za kladný ohlas Jiří, mužete se samozdřejmě těšit na další seriózně-bulvární články od mé osoby..hlavně to neberte přes příliš vážně cílem není nikoho urazit,pouze shodnotit daný zápas a pobavit.., avšak jestli sem se někoho dotkl tak bych rád podotkl... dobře mu tak :D

Re: Re: denison

(Oťass, 2. 5. 2011 16:10)

Hodne dachly redaktor:D ne ma to styl. Jen se mi nelibí na nasem stylu hry vzdycky ten vlazny pocatek je to des...ale jinak narazecky a tak zadny kuchyne...jinak me ty zapasy desne bavi.)

 

 

Fotoalbum


Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< červenec / 2022 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 31750
Měsíc: 407
Den: 9