Jdi na obsah Jdi na menu

22. kolo, 03.04.2015 - Remos Oslavany

Ivančice (22. kolo Divize E)

no_logo.png.png     vs.     novy-znak-fc.png

Remos Oslavany - FC Kloboučky 5:5 (2:2)

Branky: Hošek Karel 2, Skopal Petr, Kolář Pavel, Koudelný Milan - Štrublík Ladislav 3, Selinger Petr, Nový Miroslav

ŽK: 0 - 0

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Jílek Lukáš (7,7), Müller Jiří (7,6)

Delegát: Kratochvíl Stanislav

Diváků: 20

 

 

Do Ivančic k utkání s Oslavany vyrazil mix hráčů A a B týmu. Díky objížďkám na trase jsme dorazili se zpožděním a k utkání nastoupili prakticky bez rozcvičení. 

Již ve třetí minutě se domácí dostali do vedení, když zakončení na zadní tyč bylo přesné a i s pomocí tyče se otevřel brankový účet pátečního večera - 0:1. Diváci na další branku nečekali dlouho, ve 4. minutě se Štrublík s míčem nerozmýšlel a jeho dalekonosná střela skončila přesně u pravé tyče domácího brankáře (asistence Selinger T.) - 1:1. V 9. minutě se domácí dostali opět do vedení, střelu nebo snad nákop mířící mimo tři tyče nešťastně tečoval Chadima do vlastní branky - 1:2. V této části hry se střídaly šance na obou stranách, ale žádný tým svoje šance nebyl schopen proměnit. Nám také pomohla branková konstrukce, soupeř nastřelil dvakrát tyč. Běžela poslední 20. minuta prvního poločasu a zafungovala bratrská spolupráce Selingerů, Tomáš předložil brankovou nahrávku Petrovi a ten se nemýlil - 2:2. Střely za první poločas na bránu: Kloboučky 13-13 Ivančice.

Skóre ve druhém poločase se opět rychle měnilo. Ve 22. minutě napřáhl levačkou Mira Nový a golman domácích na jeho projektil nestihl zareagovat - 3:2. Od této chvíle se aktivity ujali domácí a začali více ohrožovat naši branku. Brankář Maryšler musel dokonce čelit třem nájezdům, ale se všemi si úspěšně poradil. Ve 31. minutě se však domácí dočkali a stav srovnali - 3:3. Další změna stavu přišla ve 34. minutě, bohužel pro nás se Oslavany opět dostali do vedení - 3:4. Naše snaha o vyrovnání se minula účinkem a když soupeř ve 36. minutě dosáhl své páté branky, zdálo se být rozhodnuto - 3:5. Naštěstí nebylo. Štrublík střelou téměř z brankové čáry snížil (4:5), asistence Selinger T. To vše se odehrálo ve 37. minutě. Poslední minutu zápasu jsme využili k Power Play s brankářem v poli. A úspěšně i když se štěstím. Štrublíkovo zakončení se s pomocí teče dostalo za záda domácího brankáře (asistence Selinger T.), na světelné tabuli svítil čas 8,8 vteřiny do konce - 5:5.

Vzhledem k průběhu zápasu zasloužená remíza. Domácí měli více jasnějších brankových příležitostí, ale golman Maryšler nás dokázal podržet. Skvěle se ukázali i hráči z béčka - Nový, Horák, Selinger Petr. Nesmíme zapomenou na Štrublíka, který nastřílel hattrick. K remíze také přispěli Selinger Tomáš, který dnes byl jako asistent u čtyř branek a v neposlední řadě Chadima, který se sice brankově neprosadil, ale svým nasazením vybojoval spoustu míčů pro své spoluhráče. Sečteno, podtrženo, sice bod, ale po dobrém týmovém výkonu.

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 26:30 Oslavany

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Oslavany

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: ?????

 

 

Sestava:

Brankáři: Maryšler Libor (C)

Obrana: Selinger Tomáš, Selinger Petr, Nový Miroslav

Útok: Štrublík Ladislav, Horák Vilém, Chadima Jan

Realizační tým: Konečný Václav

 

Sestava Remos Oslavany:

Brankáři: Procházka Radek

Hráčí do pole: Sedláček Martin (C), Kolář Pavel, Oulehla David, Hošek Karel, Skopal Petr, Koudelný Milan, Franěk Lukáš, Jašek Marek