Jdi na obsah Jdi na menu

4. kolo, FC Kalábek Sport Brno - FC Kloboučky

Hala: Brno, Bohunice - 28.10.2017


kalabek2017-99x128.png      vs.     novy-znak-fc--1-.png

 

FC Kalábek Sport Brno - FC Kloboučky 9:2 (3:0)

Branky: Lukšija Tarik 4, Hodžić Dino 3, Kalina Martin, Němec Martin - Levíček Ondřej, Maláč Jakub

ŽK: 0 - 0

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Kliner Jan (8,4), Rohrer Libor (8,4) 

Delegát: Venc Radek

Diváků: 26

 


Komentář: 

V Bohunicích jsme chtěli potvrdit dobrý výkon z minulého týdne, kdy jsme porazili béčko Amoru-Lazoru. Podle toho jak se skládala sestava, se měnil i náš cíl. Bohužel, směrem ke skromnější metě. 

 

Do zápasu jsme nastoupili s taktikou být trpěliví a držet míč. Přesto to byli domácí, kteří se radovali z gólu již ve 4. minutě se naše obrana rozestoupila a pro Němce nebyl problém prostřelit našeho brankáře - 0:1. Stále jsme se snažili držet míč a něco vymyslet proti organizované obraně soupeře. Marně. V 9. minutě zvyšuje Kalábek svůj náskok - 0:2. Ve 13. minutě domácí kombinují až do prázdné branky - 0:3. Snížení mohlo přijít z naší strany v 17. minutě, ale střelu zastavuje tyč.

 

Druhý poločas a naše snaha o zvrat. Nekonala se. Napadáním jsme přinutili soupeře k aktivnější hře, ale v bránění se projevila naše zoufalost. Během 4 minut jsme dostali 4 branky a bylo po zápase. Všechny branky jako přes kopírák. Soupeři stačilo pár narážeček k tomu aby chodili do přečíslení nebo sami na brankáře a prakticky všechny góly padly do prázdné branky: 23. min - 0:4, 25. min - 0:5 a 0:6, 27. min - 0:7. Záchvěv radosti vyvolala branka Levíčka, který ve vápně tečoval střelu Handlíře - 28. min - 1:7. O minutu později opět soupeř zvyšuje na 1:8. Následně se hrálo bez branek až do 37. min. kdy se opět prosazují domácí - 1:9. Kosmetickou úpravu dal výsledku Maláč ve 38. min a pokud se nepletu, byla to jeho premiérová trefa v divizi - 2:9.

 

V hodnocení zápasu můžeme souhlasit se soupeřem, viz níže. První poločas byl z naší strany, i přes nepříznivý stav, celkem slušný. Druhou část jsme naprosto nezvládli v obranné fázi a soupeř nám dával góly do prázdné brány. Také je škoda našeho zakončení, být více efektivní v koncovce, mohlo být číslo vstřelených branek vyšší než 2.

 

 

 

Střely na bránu: 

Kloboučky - Kalábek ??:??

Střely mimo bránu: 

Kloboučky - Kalábek ??:??

 

Komentář soupeře:

Dalo by se říct, že tohle byla povinná výhra. Naši kluci v první půlce sice moc netlačili na pilu, ale i tak z toho bylo před druhým poločasem klidné vedení 3:0. Kloboučky do druhého dějství změnili taktiku, kdy hráli celoplošný presink, což nám vyhovovalo, díky jednoduchým narážečkám jsme dávali gól za gólem do prázdné branky. V této  činnosti nejvíce vynikal mladý Tarik Lukšija, který tak vstřelil všechny své branky, když byl vždy v pravý čas na spravém místě. Ukazuje se, že mu tréninky s áčkem Amoru Vyškov dávají dobrou školu a roste z něj hráč pro velký futsal. Blíží se taky doba, kdy nahradí svého otce v týmu a jeho dres pojede navždy pod strop bohunické haly :-). Jednoznačná výhra 9:2 a jedeme dál.

zdroj: http://www.fckalabek.wz.cz

 

 

Sestava:

Brankáři: Maryšler Libor

Obrana: Nový Ondřej (C), Koudelka Petr, Handlíř Michal

Útok: Levíček Ondřej, Němec Petr, Nový Miroslav, Maláč Jakub

Realizační tým: Konečný Václav, Štrublík Ladislav (trenér)

 

 

Sestava Kalábek:

Brankáři: Sára Zdeněk

Hráči do pole: Němec Lukáš (C), Logara Vanja, Kalina Martin, Hodžić Dino, Tichý Libor, Němec Martin, Lukšija Tarik