Jdi na obsah Jdi na menu

17. kolo, 14.02.2015 - Pramen Havlíčkův Brod

Havlíčkův Brod (17. kolo Divize E)

 


havlickuv-brod-logo.jpg    vs.      novy-znak-fc.png

Pramen Havlíčův Brod - FC Kloboučky 7:7 (2:4)

Branky: Böhm Stanislav 2, Henek Jakub 2, Fiala Patrik 2, Beránek Michal - Selinger Tomáš 2, Chadima Jan 2, Štrublík Ladislav 2, Handlíř Michal

ŽK: Fiala Patrik, Franc František - Skoupý Michal

ČK: Böhm Stanislav - 0

Rozhodčí: Bláha Viktor (7), Kabeláč Martin (8)

Delegát: Dilhof Martin

Diváků: 40


Čtyři hráči do pole, dva brankáři a jeden prezident klubu. Takový byl výčet posádek dvou aut, která vyrazila do Havlíčkova Brodu. Všichni hráči do pole navíc hráli ještě přípravné utkání ve velkém fotbale a proto se během cesty rozhodla následující taktika: co nejvíce držet míč i za cenu Power Play. Avšak i domácí na tom nebyli se sestavou zrovna extra. Nejlepší hráči se jim vykartovali minulý týden v zápase s Kuřimí a v úvodu nastupovali s pěti hráči a brankářem. V průběhu utkání jim dorazil ještě jeden hráč a díky tomu měli alespoň výhodu střídání dvou hráčů.

V prvním poločase se golman Maryšler oblékl do hráčského dresu a celou dobu plnil roli brankáře / hráče. Úvod nám vyšel na jedničku, již v 1. minutě se střelecky prosadil Michal Handlíř - 1:0. I přes naše držení míče se prosadili domácí a to hned dvakrát, ve 2. a 5. minutě se skóre otáčelo a domácí vedli - 1:2. Dvě branky soupeře nám síly neubraly, právě naopak. I zásluhou Power Play se v 6. minutě trefil Štrublík 2:2. Od té chvíle jsme soupeře prakticky k ničemu nepouštěli, vypracovali jsme si více brankových příležitostí, ale naše koncovka je prostě bídná. ve 12. minutě se opět trefil Štrublík - 3:2 a o čtyři minuty později přidal gólový zásah Chadima - 4:2. Tímto skóre první poločas skončil, ale domácí mohou být rádi, kdybychom proměnili všechny naše šance, mohl být brankový rozdíl daleko vyšší.

Druhý poločas se postavil do branky Skoupý a Maryšler byl připraven naskočit v případě Power Play. A hned v první minutě druhé části se skóre měnilo, 21. minuta - 4:3. Vedení o dvě branky nám vrátil Chadima ve 24. minutě - 5:3. Soupeř se opět dotáhl ve 28. min - 5:4. A začala branková přetahovaná. Na 6:4 upravil Selinger ve 30. minutě. Domácí korigovali ve 36. minutě - 6:5. Když se ve 38. minutě podruhé v tomto zápase trefil Selinger (7:5), zdálo se, že zápas dovedeme do tříbodového konce. Chyba. Ve 39. minutě bylo sníženo na rozdíl jedné branky 7:6. To však od domácího celku nebylo vše. Ve 40. minutě dokázali vstřelit další branku (7:7), světelná tabule ukazovala 14 vteřin do konce střetnutí....

Z Havlíčkova Brodu tedy vezeme na Jižní Moravu bod za remízu. Vzhledem k průběhu utkání je ale remíza spíše zklamání. Do Brodu sice cestovalo torzo týmu, ale tolik brankových příležitostí co jsme zahodili by snad bylo na další stranu komentáře. Navíc remízovou branku soupeř vstřelil několik vteřin před koncem. Je to škoda, ale na druhou stranu i tak si těch šest statečných zaslouží pochvalu za odmakaný zápas.

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky ??:?? Havlíčkův Brod

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Havlíčkův Brod

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: ????

 

 

Sestava:

Brankáři: Skoupý Michal

Obrana: Handlíř Michal, Selinger Tomáš, Maryšler Libor (C)

Útok: Chadima Jan, Štrublík Ladislav

Realizační tým: Konečný Václav

 

Sestava Havlíčkův Brod:

Brankář: Rajdl Lukáš

Hráči do pole:  Henek Jakub (C), Fiala Patrik, Böhm Stanislav, Franc František, Jaroš Martin, Beránek Michal

 

 

Hodnocení hráčů:

Nejlepší známka 10, nejhorší známka 1