Jdi na obsah Jdi na menu
 


Norton internet security 2012

17. 4. 2011

Balík nástrojů pro kompletní ochranu počítače

Norton Internet Security je nejrychlejší, nejednodušší a nejaktuálnější dostupná sada zabezpečení, která chrání před všemi typy online hrozeb. Chrání váš počítač, vaši identitu a domácí síť bez zpomalení systému. Zcela nové provedení ustavuje nový standard rychlosti a více než kdykoli dříve umožňuje bezpečné a pohodlné nakupování i provádění bankovních operací online a procházení Internetu.

Produkt se rychle instaluje a ještě rychleji spouští a jeho inteligentní obousměrná brána firewall automaticky blokuje hrozby dříve, než mohou proniknout do vašeho systému nebo jej opustit. Rozšířená brána firewall v sadě Norton Internet Security se automaticky konfiguruje tak, aby povolila připojení neškodných aplikací, ale blokovala spyware, viry, červy, crimeware a hackery a znemožnila jim zcizování citlivých informací z počítače uživatele. Výsledkem je inteligentní brána firewall, která poskytuje mnohem účinnější zabezpečení a nevyžaduje od uživatelů složité rozhodování v otázkách zabezpečení.

Hlavní funkce:

  • Norton Protection System - poskytuje čtyři jedinečné úrovně výkonné ochrany, která proaktivně zastaví online hrozby ještě před tím, než mohou napadnout váš počítač.
  • Insight - zkontroluje původ souborů a dobu jejich cirkulace tak, aby zastavila nové online hrozby ještě před tím, než vám mohou způsobit potíže.
  • Download Insight 2.0 - chrání vás před nebezpečnými programy poskytnutím informace, zda program může poškodit zdraví a stabilitu vašeho počítače ještě před tím, než program nainstalujete.
  • Norton Safe Web - chrání vás během procházení internetu pomocí varování a blokování nebezpečných a podvodných webových stránek přímo ve vašich výsledcích vyhledávání.
  • Norton Management - je založen na technologii cloudu, takže můžete stahovat, instalovat, přenášet, aktualizovat a obnovovat produkty Norton odkudkoliv přímo z internetu.
  • Správa rodičovského zámku - umožní vám sledovat činnost vašich dětí na internetu, a to pomocí oceněného nástroje Norton Online Family, takže je můžete ochránit před online nebezpečím.
  • Ochrana před síťovými hrozbami - detekuje hrozby při jejich pohybu po síti a odstraňuje je ještě před tím, než se mohou dostat do vašeho počítače.
  • Ochrana prohlížeče - chrání vás prostřednictvím kontroly a blokování online hrozeb již během stahování prováděného prohlížečem, aby online hrozby zastavila ještě před tím, než vás mohou poškodit.
  • SONAR 4 Behavioral Protection - sleduje podezřelé chování ve vašem počítači, aby rychle a přesně detekovala a zastavovala nové hrozby.
  • Norton Safe Web for Facebook - sleduje váš informační kanál a vyhledává nebezpečné stahování a odkazy na nebezpečné webové stránky a varuje před nimi vás i vaše přátele na Facebooku.
  • Bezplatná podpora 24 hodin denně, 7 dní v týdnu - umožní vám získat odbornou pomoc po telefonu, emailu, živě na chatu nebo online kdykoliv ji potřebujete.
  • Ochrana zranitelných míst - zabraňuje počítačovým zlodějům ve zneužívání slabých míst v zabezpečení (zranitelných míst) v aplikacích, které se snaží o zavlečení hrozeb do vašeho počítače.
  • Norton Identity Safe - jako prevenci zcizení vaší identity počítačovými zloději během zadávání zabezpečuje, uchovává a automaticky vyplňuje vaše uživatelská jména a hesla. Nyní obsahuje také online verzi, takže můžete svoje přihlašovací data sdílet s dalšími počítači chráněnými produktem Norton Internet Security 2012.
  • Technologie ochrany proti phishingu - blokuje podvodné webové stránky vytvořené počítačovými zloději za účelem zcizení vaší identity a peněz.
  • Řízení přenosové kapacity - omezuje druhotné aktualizace Norton při připojení na sítě 3G tak, aby nedošlo k vyčerpání vašeho měsíčního datového paušálu nebo generaci poplatků za překročení.

licence:trial 30 dní

od 1 020 Kč

ke stažení : www.symantec.com/index.htm

číslo verze: 2012

aktualizováno: 25.09.2011

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář