Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Leily - orientální tanečnice, která se věnuje tanci jako takovému už zhruba 14 let. V současnosti se věnuje hlavně všem stylům vycházejícím z orientálního tance.

S orientálním tancem začala v taneční škole Intessar, poté odjela do Španělska, kde studovala orientální tanec pod vedením lektorky Heleny Rull v Granadě, tam si také udělala certifikát na lektorku orientálního tance.  

V současné době se vrátila, učí se, zdokonaluje  a také vyučuje v taneční škole Samyah, dále také navštěvuje wokshopy konanané v ČR a mimo ní.

Vystupuje na nejrůznějších akcích a při nejrůznějších příležitostech jako svatby, rauty, večírky, narozeninové oslavy, vernisáže atd. vystoupí i pro Vás !

 

 

 Styly, které Leily může tančit:

Bollywood, Cikánský tanec, Ruský cikánský tanec, Drum solo (tanec za doprvodu darbuky),  Flamenco oriental, Flamenco s vějířem i se dvěma, Klasický orientální tanec, Moderní orientální tanec, Saidi, Tanec s činelkami, Tanec se svíčkami, Tanec s dvou a půl metrovými rukávy, Tanec s longou,Tanec se šavlí, Tanec se závojem, Tanec s křídly,Tárové tance (Inspirované bohyněmi- Tárami)..

 

Objednejte si vystoupení s Leily či skupinou i vy:

Leily 777 232 373, orientaldancing@seznam.cz 

 

ukázka arabského flamenca: http://www.youtube.com/watch?v=EVyxlkp7Qxs

 

ukázka drumsola:   http://www.youtube.com/watch?v=RKfylyQkD4k