Jdi na obsah Jdi na menu

Střípky času... 006

3. 4. 2013

 STŘÍPKY ČASU --- ČÁST ŠESTÁ ---

Inuyasha, Kagome a Souta doběhli na místo kde ještěrčí muž jménem Xavier držel a svoji temnou mocí se snažil zabít Izumi a Kaori. Nepozorovaně vnikli do jeskyně tak, aby si jich nevšiml. Snažili se skrýt ve stínu. Inuyasha jako vždy chtěl okamžitě se svojí Tessaigou vyletět jako neřízená střela a holky zachránit. Kagome ho zadržela a nenechala ho jít jim na pomoc. Dala si ukazovák na rty a tím mu naznačila, aby ještě chvilku vydržel.

"Inuyasho musíme nejdřív vymyslet plán než tam vletíš jako blesk. Mohl by holkám ublížit o to víc a nebo je zabít hned jakmile se objevíme. Tak ještě chvilku vydrž. Prosím." Snažila se ho udržet vedle sebe.

Ten se na ní podíval, ale pochopil o co jde jí jde. Uklidnil se a nechal jí přemýšlet. "A už máš nějaký plán Kagome? Já jen, že to asi dlouho nevydrží. Podívej se."

"Vidím. Taky bych vyrazila co nejdříve, ale snažím se něco rychle vymyslet. Počkej chvíli." Zamyslela se Kagome. Čelo se jí svraštilo jak usilovně přemýšlela.

- - - 

"Tak co holky ještě se držíte? Jak tak počítám už to dlouho nebude. Za pár minut už se nebudete ani hýbat." Smál se Xavier.

"Proč - proč nám to děláš? Copak tě nenapadlo, že tě lord Krest jen využívá? Všechno co pro něho uděláš je jen pro jeho potěšení a ty z toho nebudeš mít vůbec nic. Stejně tě opět promění kdykoliv bude chtít. Nikdy nebudeš mít svobodu." Snažila se Kaori jak jen mohla. Jenže už nemohla ani mluvit.

"Drž pusu! Nevíš o čem mluvíš. Lord Krest je sice zlý, ale své slovo drží. Nikdo by znás neudělal lidi tak jako on. Takže se už neznaš mě přesvědčit. Stejně ti to nevyjde." Naštvaně odsekl a svým ocasem mrsknul do kamene, který měl za sebou a celý ho ve vteřině zničil. Až takovou měl ve svém ocase sílu.

Kaori se podívala po Izumy a ta už ani neotevřela oči. Byla už v komatu. ("Ne to ne. Snad už není mrtvá. Nesmí zemřít. Co budu dělat? Mami, tati kde jste?") Kaori se chtělo plakat jenže nemohla, protože z očí jí tekla krev a ta se jí smíchala se slzami.

- - -

"Inuyasho. Myslím, že už jsem na něco přišla. Vystřelím šíp směrem k ještěrčímu muži. Tím se ho pokusím oslabit a ty Tessaigou zničíš tu jeho flétnu. Doufám, že to bude fungovat. Souto ty se mezitím postaráš o holky. Pokud to vyjde tak je okamžitě odvedeš ven z jeskyně." Rozhodla Kagome.

Souta se po ní nevěřícně podíval. "A co pokud to nevyjde? Co budete dělat potom?"

"To už bude ta další možnost. Improvizovat." Rozhodila Kagome rukama.

Přetáhla si z ramene luk a toulec se šípy. Nastavila luk tak aby se mohla co nejlépe roztáhnout a sostředila se jen a jen na ještěrčího muže. Jakmile byl luk napnutý tak, že ho Kagome nemohla už déle udržet, ho pustila. Šíp nabral velikou sílu. Zrůžověl její silou a letěl přímo na Xaviera. Ten to zaregistroval až po tom co na něho letěl a byl přímo před jeho obličejem. Zařval tak, že se začalo všechno kolem otřásat. Objevila se před ním clona díky které na pár vteřin nic neviděl. Šíp ho zasáhnou přímo do ruky kde držel flétnu. Ta mu leknutím uletěla několik metrů před něj. Inuyasha se postavil a oběma rukama pevně chytil Tessaigu za rukojeť a máchnul jí tak ostře a rychle, že se zvedl vítr a ten mířil přímo na flétnu.

Ta se pod náporem větru přelomila na půl. Ztratila svojí moc a dívky se opět mohli svobodně hýbat. Jakmile kouzlo odeznělo. Souta rychle zvedl holky ze země a snažil se s nimi odejít pryč. Kaori se zvedla sama a tak zvedl pouze Izumi. Jakmile byl s nimi venku z dosahu ještěrčího muže. Tak se Kagome s Inuyasho mohli plně věnovat jen Xavierovi.

"Co jste to udělali? Co si o sobě myslíte?" Zařval Xavier.

"Co by jen jsme zachránili svoje holky." Odfrknul si naštvaně Inuyasha.

"Kdo jsi ty? Psí démone? Tebe neznám a myslím, že ty nejsi pro mě důležitý. Tak si běž kam chceš a já si půjdu opět pro ty dvě. Musím přinést lordovi jejich hlavy." Vrazil si ruce v bok.

"Kdo jsem? Jmenuji se Inuyasha a pokud mě neznáš tak mě brzo poznáš. A  tohle je moje dcera. Takže si mě pěkně naštval." Zavrčel Inuyasha.

Poté si Xavier skřížil ruce dlaněmi před sebe a topé vykřikl formuli. Oběvilo se ošklivé zelené oslinivé světlo, které je přimělo zavřít oči a přikrčit se. Kagome se schoulila za Inuyashu a ten jen zavřel oči. Pevně sevřel Tessaigu a její čepel obrátil před sebe jako štít. Podařilo se mu to. Zelené svělo se odrazilo a její síla se tím zničila. Inuyasha obrátil Tessaigu ta nasála ještěrovu sílu a proměnila se na zelenou čepel s ještěrčím maskováním. Silně jí máchnul proti Xavierovy a zasáhnul ho přímo do srdce. 

Chytil se za ránu a padl na zem. Ztěžka oddechoval a sípal. Něco chtěl říct, ale nebylo mu moc rozumnět a pokud ho chtěli slyšet líp. Museli se k němu přiblížit a přikleknout.

"Netušil - netušil jsem, že může mít někdo takovou sílu jako vy. Snažil jsem se, ale nestačilo to..." Oddechoval tak, že už ani nemohl mluvit.

"Proč se tak snažíš zničit Kaori a Izumi?" Zeptala se Kagome.

"Chceme jenom Kaori, protože má démonické schopnosti. Izumi je nám na nic. Jenže pořád jsou spolu... Náš pán ji chce. Pokud chceme přežít tak ji musíme zničit..."

"Musíte zničit? Ale proč? A kdo ještě chce přežít?" Zeptala se Kagome.

"Oni... Oni... Naši lidé ještěři a oboj... živelníci..." Jeho hlas ztemněl a jeho víčka se sesunula a zavřela. Zemřel přímo Kagome na klíně.

Podívala se na Inuyashu a ten zpátky na ještěra. Ten se změnil v prach a vítr ho rozvířil po jeskyni. Vstali a Kagome si vysypala zbytky prachu z uniformy. Vyšli ven a tam na ně už čekali Izumi, Kaori a Souto. Jakmile viděli jejich smutné tváře tak pochopily, že ještěrčí muž Xavier už není.

"Můžete mi povědět něco o ještěrčích lidech a obojživelnících? A hlavně o lordu Krestovi, který chce získat tvoje démonické schopnosti, Kaori?" Zeptala se Kagome.

"Ještěrčí lidé a obojživelníci? Tak o těch moc nevím, ale proč chce lord Krest moje schopnosti to je přeci jasné. Potřebuje se stát právoplatným démonem, protože je taky polodémon. Takže to je určitě ten záměr. Takže to bude asi problém..." Zahleděla se Kaori do země a pravou nohou se začala vrtat v zemi. Její malá ušistka se svěsila smutně kolem její hlavy a vítr kolem ní jen tak nečině vířil.

"Neboj. Mi tě nenecháme zemřít, že ne Inuyasho?" Zeptala se Kagome a podívala se zvesela na něho.

"No jasně. Jsi přeci naše dcera ne? Takže proč bychom se o tebe nepostarali?" Usmál se Inuyasha a Tessaigu si dal pyšně za pas. Napřímil se a pýchou se naparoval. 

Kaori se mu ihnet vrhla kolem těla a začala plakat. "Mám tě moc ráda tati. Nikdy bych nečekal, že mě máte tak moc rádi."

Inuyasha jí objal kolem ramen a podíval se na Kagome. Ta se jen sladce usmívala. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...:)... - Krásný

6. 4. 2013 17:54

Krásný. :) Moc se povedlo. A nebyl Xavier i v X-menech?! :D

Ninawwo-chan - Re: Krásný

7. 4. 2013 23:30

abych pravdu řekla na to jsem při vymýšlení jména nepomyslela. netušila jsem, že tam někdo takový byl. jak říkám pokusím se to co nejdříve dopsat

Tea - k-u-m-i-i.blog.cz

5. 4. 2013 8:39

Pěkný fakt pěný =o) další dílek =o)