Jdi na obsah Jdi na menu

iPod Shouffle

8. 9. 2011

Elegantní leštěný hliník. Pět skvostných barev.

Podstatná část konstrukce je vyrobena z jediného kusu hliníku. Povrch je pečlivě vyleštěn. Nový iPod shuffle vypadá dokonale elegantně, efektně a navíc odolně. A díky paletě zářivých barev je unikátním módním doplňkem. Vyberte si zářivou stříbrnou, modrou, zelenou, oranžovou nebo růžovou.

Stovky písniček na cestu.

Už žádnou skladbu nemusíte nechávat doma. Kromě 15hodinové výdrže baterie1 nabízí iPod shuffle 2 GB úložné kapacity, která pojme stovky písniček.2 To je spousta místa pro spoustu hudby a seznamů skladeb, mixů Genius a podcastů.

Vypadá skvěle kdekoli a s čímkoli.

iPod shuffle je nejen přenosný, ale i nositelný. Můžete ho přichytit k tričku, bundě, dresu, batohu nebo kabelce a drží — ať běháte po úřadech nebo na stadiónu.

Ovládejte hudbu kliknutím.

Je zpátky — velké klikací ovládání na čelní straně přehrávače iPod shuffle. Je o 18 procent větší než u předchozích modelů iPod shuffle, takže ovládání hudby je ještě přehlednější a pohodlnější. Přehrávání spustíte a pozastavíte stisknutím prostředního tlačítka. Stisknutím vnějších tlačítek přeskočíte dopředu a zpět a nastavíte hlasitost. Klik, klik, klik a je to.

Hrajte si po svém.

Jste spontánní typ nebo máte rádi pořádek? Svému stylu poslechu můžete vyhovět prostým přepnutím přepínače Shuffle. Posuňte ho doleva a uslyšíte hudbu v náhodném pořadí. Posuňte ho doprostřed a skladby budou přehrávány v daném pořadí. Nebo ho přesuňte doprava a iPod shuffle se vypne.