Jdi na obsah Jdi na menu
 


Worgen Vs. Goblin ?

 
 

 


 


Worgeni jsou rasa divokých vlků, jejichž samotné jméno vyvolává strach. Teorií o jejich původu je více než dost, zůstali však někde na pomezí s tajemstvím.


Ačkoliv se o původu této rasy vedli četné spekulace, spojující její původ s Night elfy a kontinentem Kalimdor, první ověřený výskyt těchto tvorů sahá na základě nových důkazů až k Třetí válce. V té využil Arcimág Arugal vlky, jako zbraň proti Pohromě. Tato zbraň se však brzy obrátila proti němu. Prokletí worgenů se rychle rozšířilo mezi lidskou rasu, přeměňující obyčejné muže a ženy v dravé a divoké stvoření.

            


Arugal si mnoho worgenů přisvojil a ustoupil do bývalého sídla Barona Silverlaina, usedlosti, nyní známé pod názvem Shadowfang Keep. Tam se prokletí nedostalo. Přetrvávalo v zemích Silverpine a rozšířilo se také mezi proslulý národ Gilneasu, kde rychle dosáhlo epidemických úrovní.

Obyvatelé Gilneasu se ocitli v pasti, ze které nebylo úniku. Ustoupili proto hlouběji do odlehlých oblastí, kde přežili, avšak ve strachu z přítomnosti divochů číhajících před barikádami.


V průběhu času se mezi občany stupňovalo napětí. To přerůstalo v občanskou válku, která navíc hrozila, že destabilizuje národ ještě více.

Mezi Gilneasany však existovali i tací, kteří neztráceli naději. Mnozí totiž věřili, že léčba tohoto strašného prokletí může existovat, zatímco ostatní se již téměř vzdali ve strachu, že barikáda spadne a jejich lidstvo bude navždy ztraceno.

Povolání: Death knight, Druid, Hunter, Mage, Priest, Rogue, Warlock, Warrior

 

 


V této sekci najdete různé informace o Goblinech, kteří s datadiskem Cataclysm přijdou do hry jako nová hratelná rasa Hordy.

V této sekci můžete najít všechny možný informace o Goblinech jako hratelné rase. Na sekci se stále pracuje, takže jestli máte nějaké dotazy, můžete se ptát v komentářích.

 

V této sekci najdete:

 
 


 

Herní statistiky, schopnosti



Raciální schopnosti



  • Vždy dostanete nejlepší možnou slevu, nezáleží na frakci.
  • Navýšení Alchemy skillu o 15.
  • Vypustí z vašeho opasku rakety do nepřítele, které způsobí 210 fire damage.
  • Aktivuje váš raketový opasek a dovolí vám skočit dopředu.
  • Navýší rychlost útoku a kouzlení o 1%.

Základní statistiky



Povolání Strength Agility Stamina Intellect Spirit
Death Knight (55)
105
75
99
32
40
Hunter
17
25
21
23
19
Mage
17
22
20
26
20
Rogue
18
25
21
23
18
Shaman
18
22
21
24
20
Priest
17
22
20
25
21
Warlock
17
22
21
25
20
Warrior
20
22
22
23
18


Dostupná povolání

    • Death Knight
    • Hunter
    • Mage
    • Rogue
    • Shaman
    • Priest
    • Warlock
    • Warrior

 


 


Hraní za Goblina



Útěk Goblinů



Zde si povíme, co se vlastně stalo na Kezanu, proč ztroskotali na Lost Isles, které museli taky opustit a jak se dostali Goblini k Hordě. Zatím jsou dostupné informace do 6.levelu, tzn. pouze část z Kezanu. V článku najdete užitečné informace, průvodce questy, screenshoty apod. Vše je čerpáno z bety Cataclysmu verze 4.0.0.12319 a celý článek obsahuje spoilery!

>>Pokračovat na článek<<


Mounti Goblinů



Goblini samozřejmě nebudou ve hře pořád chodit pěšky, budou podobně jako gnómové jezdit na mountech vlastní konstrukce. Dočkáme se vlastně motokár / aut ve WoW.Samozřejmostí je 60% typ, Goblin Trike Key a 100% typ, Goblin Turbo-Trike.

Goblin Trike Key




Goblin Turbo-Trike



 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář