Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co nás holky vzrušuje?

Klitoris

Klitoris je malí orgán, který je velký asi 2-3 centimetry. Patří k nejcitlivějším místům na ženském těle.Na tak malinké ploše se nachází kolem 8 000 nervových zakončení. Ty když se dobře stimulují pořádně s ženským tělem "zatočí" :). Klitoris je jako penis. Také dochází u něj k erekci, která není ale viditelná kvůli malé velikosti. Klitoris se při vzrušení plní krví a dochází k malému zvětšení. 75% žen používá k sexuálnímu uspokojení rávě klitoris.

Chcete svou parterku také tak uspokojit? Ano? Tady máte návod jak na to:

Nikdy se na klitoris nevrhejte jen tak najednou. Bez trocha předehry by to mohlo být ženě nepříjemné.Zkuste nejdřív stimulaci celé poševní oblasti dlaní. Krouživými pohyby dlaně v klíně se součastným líbáním na rtech nebo na krku bystee měli zajistit alespoň malé zvlhnutí ženy.Pak zajeďte prstem na okraj vagíny. Aby ste si ho navlhčili a pak jděte na klitoris.

Jednou rukou otevřete stydné pysky tak bude na celou oblast působit chlad a pokud jí tam dýchnete sem tak vzruší jí to ještě víc.Ukazováčkem druhé ruky začněte kroužit u klitorisu. Vnímejte to co u toho žena cítí. Pokud si nejste jisti zkuste se jí zeptat zda to děláte dobře.VŠE DĚLEJTE JEMNĚ A NÉ SILOU!! Zkuste kombinovat hraní s klitorisem a vaginou. Ukazováčkem a palcem stimulujte klitoris ostatními prsty zajeďte do vaginy a její vzrušení bude ještě větší.

Tohle se snažte vynechat!!!

Snažte se mít při dráždění ostříhané nehty bez ostrých hran. Nikdy na klitoris netlačte silou, ani když jde partnerka do vyvrcholení – raději déle dráždit, než aby to bylo nepříjemné. Snažte se udržet klitoris vždy vlhký, aby nedošlo k odřeninám, které jsou poměrně bolestné a mohou způsobit psychický blok pro dráždění. Zase to nepřehánějte, všímejte si i jiných částí těla ženy. Každá žena se chce cítit sexy celá a ne jen určitá část, většinou nic nezkazíte, když se přesunete na méně vzrušivou část těla, partnerka bude aspoň napjatější.

Orální sex

Jednou z nejlepších stimulací klitorisu je samozdžejmě orální sex.Existuje nespočet pozic, které mohou vést k vyvrcholení.Stejně jako při stimulaci prsty se jen nezaměřujte na klitoris ale i na jiné části těla.

S jemností se nejdál dojde

Položte partnerku na záda, roztáhněte ji nohy, prsty ji oddělte od sebe stydké pysky a jemně přitlačte rty a jazykem na její klitoris, chvíli jazyk nechce v nehybné pozici a poté začněte pomalu lízat. Nezůstávejte v jedné pozici příliš dlouho, aby si partnerka nezvykla, tím by její vzrušení opadlo. Proto po chvíli nasajte do úst její klitoris a laskejte jej jazykem. Následně klitoris pusťte z úst a začněte na něj poklepávat jemně jazykem. Abyste partnerku dovedli až na samý vrchol, vsuňte prst nebo dva do vagíny a jemně ji drážděte. Jestliže budete chtít partnerčin orgasmus trochu oddálit, tak na chvíli přestaňte s drážděním a nasajte klitoris zpátky do úst a jemně po něm přejíždějte jazykem

 Vylepšení

Dejte partnerce najevo, že orální sex provádíte rádi, nedělejte to slovy, partnerka by si mohla myslet, že ji jen ochlácholujete. Raději se při orálním sexu tvařte, jako by to bylo to nejlepší, co může být. Pokud si nejste jistí, že zvládnete tento výraz tváře, tak nechce chvíli partnerku, aby dráždila sama sebe, než se pustíte do orálního sexu. Pak ji dejte pryč ruku z klína a olízejte její prsty. Dáte ji najevo, že si ji vychutnáváte.Umíte dobře líbat? Pokuste se líbat i její klitoris. Líbání a stimulace jazykem ji mohou přivést k orgasmu. Pokud dokážete být jemný, tak použijte i zuby, ale nikdy klitoris nekousejte, spíše na něj jen přitlačte.Věnujte se celému tělu, není dobré, pokud orální sex provádíte dlouho. Partnerka si pak začne zvykat a trochu se nudit. Dopřejte si oddych a přesuňte se na pár minut k jejím ústům, bradavkám či krku. Pro ženu to bude intimnější zážitek.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Achjo musim zase vysvetlovat protoze vetsina lidi nekouka na veci z vice stranek

(Simona, 3. 8. 2017 19:29)

Kdyz pujdou zensky na stimulaci pomalu ane rychle tak se nikdy neudelaj!!!!

jeto slvele

(honza, 6. 5. 2016 14:30)

Libilosejito

waw

(Pavel, 7. 6. 2011 16:57)

Jo tak já smekám... páni to je úžasnej blog. Neni jen o sexu, ale i o pocitech a je to tu od čtenářů fakt krásný. Máš dobré nápady na články a já jsem něco jako novinář ;) asi se ti ozvu

jj

(Petr, 7. 6. 2011 14:18)

jo přesně tak s holkou s me něco podobnýho zkoušeli a užila si to ona i já .. jinak dobrej blog

pĚKNÉ

(Hanka, 7. 6. 2011 13:56)

Ahoj. Máš pěkný blog :)