Jdi na obsah Jdi na menu
 


1_1.jpg

Utajované informace o tom, jak z nás vyrábějí pacienty (z latinského patientis - trpící), abychom se nedobrovolně (nevědomě) stali jejich zákazníky.

 

(První vydání knihy je rozebráno  .)

Moderní medicína a její stoupenci nás žádají, abychom akceptovali únavu, spoustu nemocí a ztrátu vitality jako přirozený projev stárnutí.

Jak je však možné, že tyto příznaky postihují čím dál mladší lidi? To stárneme rychleji? Kolik je tedy dítěti, které dostalo cukrovku? Jak starý je potom 30-ti letý člověk, který dostal infarkt? Není náhodou všechno jinak?
Jak je možné, že v posledním desetiletí přibývá tolik srdečních infarktů a tolik případů rakoviny? Jak je možné, že cukrovka byla před sto lety vzácným onemocněním a dnes se šíří jako epidemie? Kde je pravda? Věříte lékařům, kteří vás léčí? Věříte lékům, které vám předepisují?

Kniha “Nespěchejte do rakve” by se také mohla jmenovat “Zbytečné nemoci”, protože to je přesně to, na co poukazuje. Moderní lékařská medicína úspěšně bojuje s důsledky nemocí, aniž by se příliš zajímala o příčiny. Tato kniha se zaměřuje především právě na příčiny a přináší často šokující odhalení. Připravte se na dávku emocí, až odhalíte zákulisí průmyslu, podobného “továrnám na smrt”.

Poselství knihy je jasné: “Vezměte poklad svého zdraví do svých rukou, jinak ho vezme do rukou nekdo jiný a výhodně ho prodá!”

 

Více na webu knihy http://www.nespechejtedorakve.cz .

Řekli o knize
„Zajímavá a aktuální, užitečná, živě a čtivě napsaná.”

 Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. autorka knihy Doba jedová

„Kniha dodává spoustu informací, které jsou z (ne)známého důvodu drženy pod pokličkou. Po přečtení této knihy se i mně osobně začaly spojovat zcela nové souvislosti a nápady “jak na to”.

MUDr. Tomáš Vrbica rehabilitační a sportovní lékař

„Jako výživová konzultantka doporučuji každému, aby si tuto útlou knížku přečetl. Nikoli každému, kdo se zajímá o racionální výživu či zdravý způsob života, ale každému, komu záleží na jeho zdra- ví. Tomáš Kašpar konečně otevřel témata, o kterých se na veřejnosti příliš nemluví (přestože by mělo) a dokázal je velmi srozumitelně vyložit. Tato kniha je „povinnou četbou“ pro všechny, kteří cítí, že jejich zdraví by nemělo být jen v rukách lékařů a farmaceutických společností.”

Eva Neubauerová, výživová konzultantka