Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco o nás

l-m-orez.jpgJsme pár Mezinárodní třídy ve společenském tanci, finalisté MČR ve standardních tancích  v kategorii 35-45 let pro roky 2012, 2013, 2014, 2018  a vicemistři ČR pro rok 2013. Trenérské činnosti se věnujeme již 20 let a máme bohaté zkušenosti s trénováním dětí, mládeže i dospělých. Jsme také vedoucí trenéři v tanečním klubu 

KAT Zbraslav, kde připravujeme páry pro soutěžní společenský tanec. Naším cílem je zprostředkovat všem zájemcům radost z tance. Jde nám především o kvalitu a o dobrý pocit ze sebe sama. 

 

 

 

 

 

Lenka

Jako dítě jsem se věnovala baletu a taneční gymnastice. Společenskému tanci seprofilove-foto.jpg věnuji od svých 13 let a získala jsem Mezinárodní třídu ve standardních tancích. Od roku 1998 jsem vedoucí a trenérkou tanečního klubu KAT Zbraslav. Během mateřské dovolené jsem se začala více věnovat tanečním kurzům pro nejmenší děti a v tuto chvíli mými kurzy ročně prochází okolo stovky dětí. Některé z nich se již pravidelně a velmi úspěšně účastní celostátních soutěží,  s jinými zase připravujeme taneční vystoupení. Spolu s manželem připravujeme taneční páry mládeže a dospělých na soutěže, dvakrát ročně organizujeme na Zbraslavi vlastní soutěže a v létě pořádáme soustředění. Ohromně mě naplňuje, že má práce je zároveň mým velkým koníčkem!

 

Miroslav

Se soutěžním tancem jsem začal po tanečních a tanci jsem propadl natolik, že jsem semira.jpg rozhodl studovat trenérskou školu a získal tak titul "Trenér I.třídy". Vytančil jsem Mezinárodní třídu ve standarních tancích, zúčastnil se finále Mistrovství světa v tanečních formacích a absolvoval i několik profesionálních soutěží v zahraničí. V současné době jsem trenérem v tanečním klubu KAT Zbraslav.

 

Náhledy fotografií ze složky Lenka a Mirek