Jdi na obsah Jdi na menu

1. díl - Pretty Little Liars

28. 6. 2011

Alison DiLaurentis, manipulativní a mstivá "včelí královna" z Rosewoodu,vede železnou rukou svou partu: Spencer Hastings - perfekcionalistka, která se vždy snaží překonat to, čeho již dosáhla její sestra Melissa a také jediná z party, která se kdy dokázala Alison postavit; Hanna Marin - dívka s nadváhou zoufale toužící po popularitě dělá vše, co Alison chce; Aria Montgomery - bývalý outsider; a Emily Fields - soutěživá plavkyně z ultrakonzervativní rodiny, kterou Alison nejvíce ochraňuje. Ale před začátkem 8. ročníku Alison zmizí po ohnivé hádce se Spencer během přespávání s ostatními dívkami a parta se rozpadne. O rok později, se Aria neochotně vrací z Islandu, kde se cítila jistá, krásná a stylová více než kde jinde. Po návratu do města nachází bývalého "blbečka" Monu Vanderwaal a novou štíhlou Hannu jako nové vůdčí tváře Rosewoodu. Brzy začíná Ariina aféra s jejím učitelem angličtiny - Ezrou Fitzem. Spencer se zamiluje do přítele své sestry. Emily se zamiluje do nové dívky ve škole - Maya. A Hanna nejen, že krade v obchodě, ale také trpí bulimií, aby zůstala štíhlá. Najednou začne tajemná osoba zvaná "A" dívkám vyhrožovat, že prozradí jejich tajemství z minulosti i současnosti, včetně jednoho, o kterém si myslely, že ví jen Alison, a jedno speciální tajemství, které dívky označují jako "tu věc s Jennou". Nakonec je Alisonino tělo nalezeno zazděné na zadním dvoře jejího bývalého domu a DiLaurentisova rodina jí uspořádá pohřeb v Rosewoodu, "v jediném domově, který Alison znala". Na konci knihy zůstává totožnost "A" neznámá.

books_pll1.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Andy - Re: PLL

26. 5. 2013 22:57

Ahoj, 1.díl ze 4.série vyjde 12.6.(středa) :)

El - PLL

24. 9. 2011 1:14

Dneska jsem tenhle seriál dodívala a už nevím co dál :D..Mám absťák z toho že se nemůžu dívat, nevíš kde sehnat knížky nebo kdy budou nové díly? Děkuju moc :)

Andy - Re: PLL

26. 5. 2013 22:57

Ahoj, 1.díl ze 4.série vyjde 12.6.(středa) :)

Teruu - Knížky

25. 2. 2013 16:23

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nevíš, jestli se ty knížky dají stáhnout někde na netu..našla sem to jen v angličtině:/

amy - Nic moc

22. 12. 2012 19:44

jako blog sice amatérskej a ohranej, ale články dobrý. Jenom škoda že je to celý zkopírovaný z Wikipedie... a i název tvých stránek ja matoucí...

magdaléna - ...

29. 6. 2011 18:32

Stránky máš celkem hezké, hlavně se mi líbí informace o hercích. Doufám že na stránky postupně ještě něco přidáš. :-D

Nela - Re: ...

29. 6. 2011 18:37

Děkuji ti za komentář. Jsem ráda že tu nekdo přišel a líbí se mu. Nebojse, teprve začínám a moc tu toho nemám, ale časem se to zlepší. Slibuju! Doufám, že budeš moje stránky navštěvovat často.