Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stroje separatistu

29. 6. 2011

 

SEPARATISTÉ

 

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bitevní Droidi

NEJSOU CHYTŘÍ, to se však od nich ani neočekává.Bitevní droidi jsou především jednoduchcé , hmotné stroje ,jejichž smyslem je ,aby zastrašili protivníka už pouhím množstvím.Odhaduje se, že počty zničených droidů jdou do kvintilionů.Ať jich ale Republika zneškodní jajíkoliv počet, další jsou vždy už na cestě na bojiště.

 

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bitevní Superdroidi

Bitevní superdroidi jsou těžkotonajížníci pěchoty separatistů.Jsou velcí, hloupí a obtížně zničitelní.Tyto objemné obrněné stroje jsou až legrační svou agresivitou a občas ve snaze rychle zaůtočit na nepřítele odstrkují své menší příbuzné bitevní droidy.Běžní bitevní droidi je často oslovují pane nebo šéfe,ale zdá se že superdroidi ta zdvořilost nezajímá.

 

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

Droideka

Klonoví vojáci těmto separatistickým strojům přezdívají útoční droidi nebo válečci.Ať  jim říkají jakkoliv,vyslovují jejich ména s obavami.Před blastery a energetickými štíty droidek obvykle ustoupí i rytíř Jedi,pokud nemají po ruce těžší zbraně.

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

Pavoučí Droidi

PAVOUČÍ DROIDI JSOU ÚTOČNÍ PSI SEPARATISTICKÝCH ARMÁD.Tyto čtyřnohé, dva metry vysoké stroje slouží jako podpora bitevním droidům.Jejich kanony mohou vyhodit do povětří lehčí vozidla.Pavoučí droidi nepotřebují ke svému fungování centrální řízení a jsou přibližně stejně chytří jako chytré domací zvíře.Občas se vzepřou proti plnění nebezpečného úkolu.

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

Supí Stíhačka

Ve vesmíru púsobí supí droidi ladně-málokdo má však chuť obdivovat jejich půvab, protože nahánějí hrůzu svou laserovou palbou.Tyto smrtící automatické  stíhačky startují z válečných lodí separatistů v obrovských vlnách proti každému, kdo se jim odváží vzdorovat.

 

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nute Gunray

Místokrál Nute Gunray vehnal před pár lety obchodní federaci do sporu s Republikou, který později vedl ke  vzpouře separatistů a klonovím válkám.Gunraye tento tah přišel hodně draho.Pronásledovali ho republikové soudy a zisky Obchodní federace šly dolů.V skrytu duče lituje , že se stal Darth Sidiusům pěšákem, ale Obchodní federace si zvolila svoji cestu a teď může jen doufat, že se jí nakonec vyplatí.

 

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Generál Grievous

Grievous je krutý velitel separastické armády, který pro Republiku představuje velkou hrozbu.Tento kyborský generál nesnáši Jedie a světelné meče svých obětí si schovává jako děsivé trofeje.