Jdi na obsah Jdi na menu

 

 

 

Dobrý den, dámy a pánové,

 

vítáme Vás na našem webu.

Moc nás těší, že jste se přišli podívat " na návštěvu".

 

CK Přeštice - tour je na trhu již více než čtvrtstoletí, na konci prosince 2020 oslavila 30 let od založení.

V roce 2020 skvěle rozběhnutou sezónu velmi drsně ovlivnilo koronavirové šílenství, kdy mnoho vystrašených klientů požadovalo vrácení zaplacených záloh. 

Od konce března do konce května jsem proto vracel bez toho, že bych si naúčtoval jakékoliv stornopoplatky, více než 400 tisíc korun. Jedinou výjimkou byla jedna smlouva u provizního prodejce, kde platili klienti stornopoplatek 100 Kč na osobu. Přesto se podařilo několik akcí uskutečnit  a díky statečným cestováníchtivým zákazníkům jsme nenásledovali některé naše méně šťastné i dlouholeté kolegy.

I rok 2021 byl další sezónou, na kterou bychom raději zapomněli. 

Sezóna 2022 byla pozvolným návratem k normálu a velmi mně potěšilo, že k nám opět našli cestu stálí zákazníci i kolektivy. Abych si rozšířil obzory, absolvoval jsem dvě studijní cesty: první v srpnu do maďarského Debrecenu a nedalekých lázní Hajduszoboszló, druhou na přelomu září a října do Francie na veletrh Destination Vignobles do Aix en Provence a do oblasti Bordeaux. Zájezd do tohoto regionu připravuji.

Mějte se skvěle,

a pokud k tomu budete potřebovat i naše cestovní služby, bude mně velkým potěšením.

 

Karel Úlovec, majitel CK Přeštice-tour

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jsme přihlášeni k EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.