Jdi na obsah Jdi na menu

Kosmetika/Skin care

 

REZERVACE TERMÍNŮ 

 

Lucie Lemčáková  603 452 133

Petra Hölzelová  777 190 990

------------------------------------

 

Kosmetické ošetření pleti 

Kosmetické ošetření nabízí širokou škálu kosmetických úkonů a zákaznice si může společně s naší kosmetičkou sestavit takový program, který jí bude maximálně vyhovovat. Kosmetická péče pomůže nejen vyřešit problémy s pletí, napravit vady nebo vyhladit vrásky ale také mnoho dalšího.kosmetika.png

 

Přírodní kolagen

 

Kolagen tvoří 30% hmotnosti bílkoviny člověka, 10% celkové hmotnosti člověk a až 70% kůže. Je zodpovědný za pružnost, pevnost, správné navlhčení kůže a soustavné navlhčení jejích buněk. Následkem stárnutí nastává deficit kolagenu, což je např. příčinou tvorby vrásek.

“Přírodní kolagen Q 5-26″ je extrahovaný z výtažků nejušlechtilejších druhů ryb. Preparát je zcela přírodní, bez přídavků barviv a aromatických látek – je několikaprocentní složkou exkluzivních krémů předních kosmetických koncernů. Polský kolagen získal nadšená hodnocení odborníků a specialistů medicíny především za průlomovou schopnost obnovy pokožky v místech tvorby vrásek. je vhodný pro alergiky, nezpůsobuje přecitlivění, podráždění a nevzniká závislost na jeho používání. Nezpůsobuje žádné nežádoucí účinky !

Jaké jsou efekty tohoto přípravku?

  • hloubkové zvlhčení a zvýšení pružnosti kůže
  • zpomalení procesu stárnutí
  • citelné zlepšení imunologických vlastností, kompaktností a pigmentace kůže
  • zmenšení hloubky mimických vrásek (jejich vyrovnání)
  • regenerace vlasů a nehtů

Navíc pomáhá v léčbě:

  • dásní při paradontóze
  • alergií
  • akné v období dospívání
  • dermitid, lupenky, lupů
  • celulitidy
  • odumírání tukových a potních žláz
  • plešatění
  • zánětlivých stavů kloubů

Galvanická žehlička na obličej 

Galvanická žehlička pracuje na bázi pozitivního a negativního galvanického proudu,čím dochází v první 5ti minutové fázi k hloubkovému vyčištění pleti a ve druhé 5ti minutové fázi k hloubkovému zapravení gelů a kosmetiky do pokožky,čím dochází k mnoho násobnému vstřebávání účinných látek kosmetických přípravků.
Žehličku lze použít na všechny druhy pleti mladou, zralou, suchou, mastnou, ale i postiženouakné, ekzémem, lupenkou i dermatitidou. Žehlička si sama analyzuje pleť a podle toho si nastaví intenzitu galvanického proudu. Při žehlení se rozproudí lymfa,zmírní se otoky a zprůchodní se póry až k buňkám. Již po prvním žehlení se obličej zeštíhlí a omladí. Žehlička rovněž sjednotí tonus pleti o jeden odstín čímž znírní tmavé kruhy,váčky pod očima. Prúběžně regeneruje pokožku a hloubkově ji vyčistí,otevře póry,vytáhne černé tečky,aktivuje štěpení buněk. Již při prvním žehlení je cítit, jak obličej dýchá a okamžitě jsou vidět nečekané výsledky.
Galvanickou žehličkou můžeme ošetřovat i celulitidu, podbradek, paže, ale i masáž hlavy (k masáži hlavy vlasových cibulek, podpora růstu vlasů).
K žehličce náleží více nástavců - kromě nástavce na obličej,krk a dekolt je to dále nástavec na okolí očí,dále pak nástavec k masáži hlavy,je vhodná jak pro muže,tak i pro ženy.
A po požití s patřičnými gely dosáhneme zeštíhlení a zpevnění problematickývh partiJaký 
 
Jaký je postup žehlení
 
Nanesete na obličej gel, který podporuje obnovu pleti společně s následným žehlením. Doba, za kterou je pleť důkladně vyčištěna se udává 28 dní (může se lišit podle věku). Celý zákrok trvá jen 10 min. ve dvou 5ti minutových fázích, je samozřejmě bezbolestný a již po jednom požití jsou viditelné výsledky. Výhodou je i to, že na rozdíl od jiných čistících metod není obličej červený ani nijak citlivý, proto je možné se hned nalíčit.
 
 
Barvení obočí hennou

BROW HENNA

- 100% přírodní
- obarví i kůži (5 - 21 dní)
- delší výdrž než klasické barvy (6 týdnů chloupky) 
- 12 odstínů barev, které můžete libovolně míchat 

590kč (depilace + barva)


-

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Galvanická žehlička na obličej - Lenka

Galvanickou žehličku na obličej mohu doporučit. Výsledek je v podstatě vidět ihned.