Jdi na obsah Jdi na menu

Nehty/Nails

Nehtová modeláž UV gelem 

Klasická manikúra 

 

REZERVACE TERMÍNŮ 

 

Daniela Koušová  606 706 342

Pavla Vacková  602 534 694

-‐-------‐-------------------------------

K modeláži nehtů používáme jen kvalitní značkové UV gely od ověřených dodavatelů.

Potahujeme přírodní nehty UV gelem, což nehet zpevní, dále se netřepí a ani neláme. Časem nehty samy narostou do požadované délky.

Prodlužování nehtů provádíme na šablony speciálním UV gelem , pokud nám to stav nehtů dovolí, což zaručí lepší přilnutí k přírodnímu nehtu a zaručí delší životnost. Pokud jsou nehty příliš krátké,  bohužel musíme použít tak zvané umělé tipy a lepidlem a lepeným spojem nehet prodloužit.

Něco z historie

Historie kosmetiky nehtů spadá již do 3. tisíciletí př. Kristem. V Babyloně pohřbívali kněží královny tak, že jim dávali zlaté manikúrní sety. V době egyptských faraonů patřily k péči pozlacené nehty nasazované na nehty přírodní. Renesance umělých započala v 50. letech v Hollywoodu, kde si herečky lepily přirozené nehty, které byly odebrány černochům nebo nemocným lidem. V 70. letech přichází technika hedvábí a skelného vlákna, dále pak akryl a gel.
 
Modeláž nehtů
 
Nehtovou modeláž provádíme vysoce kvalitním materiálem od osvědčených dodavatelů, který dokonale drží, nehty nepraskají, neodchlipují se a nežloutnou. Je vhodný i na nehty problematické. Modeláž je vhodná pro každý typ nehtů. Lze jí upravit tvar nehtů. Bývá obava z toho, že nehet nedýchá pod nánosem hmoty a že se objeví plísně. Nehet vyrůstá z nehtového kořene, posunuje se vytlačován dalšími nehtovými destičkami k okraji prstu po nehtovém lůžku. Pokud se nanese zpevňující hmota, nebrání se v jeho funkci. Veškeré materiály, se kterými se pracuje, jsou vyvíjeny jako ochrana a v žádném případě radikálně neovlivňují a nenarušují vlastní nehet!
Velmi oblíbená je pernamentní francie, můžete volit z několika odstinů bílé, pokud zvolíte jemnější odstín, může samotný výsledek působit velmi přirozeně. Samotnou francii si můžete nechat udělat z jakékoliv barvy, což některé klientky rády využívají. Klientky si rády nehty zdobí bez ohledu na věk. Mohou se zdobit podle ročních období, podle události (svatba, ples apod.).  I do zdobení nehtů se promítají aktuální trendy, ale je důležité, aby vám zvolený styl slušel, aby typově seděl k vaší osobnosti.
Zdobení nehtů je třeba přizpůsobit i povolání – ne vždy je vhodné pestré a nápadné zdobení nehtů. Jsou také typy žen, které chtějí působit c
o nepřirozenějším dojmem. Je důležité, abyste se cítila sama sebou a neměla pochybnosti, zda vám to sluší či nikoliv. 
V poslední době se upouští od příliš zdobených nehtů, pokud se zdobí, tak pouze jeden nebo dva nehty. Klientky volí buď přírodní odstíny nebo naopak velmi výrazné barvy.
 
Proč volit modeláž UV gelem
 
Modeláž nehtů je doporučována z důvodu estetického a z důvodu slabých a lámavých přírodních nehtů. Pěstěné ruce a nehty jsou vaší vizitkou a pokud nemáte od přírody krásné nehty a chcete to změnit, volte nehtovou modeláž. Během pár hodin vám manikérka či nehtová designérka může několika způsoby a technologiemi nehty prodloužit, zpevnit a ozdobit.
 
Nejpopulárnějším tvarem nehtů jsou rovné špičky, starší ženy by měli volit nehty se špičkou spíše zakulacenou. Správná volba tvaru nehtů vám může změnit vzhled rukou, zejména prodloužit prsty. Nechte si poradit od nehtové designérky.
 
Budeme se na Vás těšit v našem studiu gemelli.
 
 
Užijte si kvalitu a styl/ Enjoy self quality and style
 

Náhledy fotografií ze složky Design nehtů jak jde čas

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Modeláž nehtů UVgelem - Andrea

Nechala jsem si protáhnout nehty UVgelem, opravdu se mi teď nelámou a ani netřepí. Děkuji za radu a mohu vřele doporučit všem.

Nehty a modelàž UV gelem - Jana

Nehtovou modeláž UV gelem všem mohu jen doporučit, nejen, že mi zpevnila nehty,ale celkový vzhled mých nehtů se po asi tak třetí návštěvě neuvěřitelně zlepšil, tvar nehtů se zdokonalit a od té doby bych neměnila.