Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco málo k rozvrhu

 
  • to, co je velkými písmeny (např. "ANATOMIE") jsou přednášky a jsou nepovinné (pod názvem máte uvedeno, kde se přednášky konají)
  • to, co je malými písmeny (např. "anatomie") jsou semináře neboli cvičení a jsou povinné (můžete mít nějaké absence nebo si je musíte nahradit, to vám ale upřesní na první hodině)
  • tělesná výchova netrvá 3 hodiny, ale je to kvůli tomu, že budete rozděleni podle kruhů na skupiny a budete mít jednotlivé bloky - posilovna, plavání, aerobik a míčové hry (bloky trvají čtvrt semestru) - např. plavání je většinou od 8:00 do 8:45 a posilovna zase od 10:00 do 11:00 myslím, takže jeden blok budete mít tv pouze od 8:00 do 8:45 a další zase od 10:00 do 11:00 atd.
  • VP znamená volitelný předmět a je tam hozený jen tak abyste nezapoměli že nějaký VP máte :))
  • ještě jedna věc - spousta lidí si myslí že na seminářích/cvičeních z anatomie budou hned pitvat, je to trochu jinak - na seminářích/cvičeních vám vyučujicí vykládají novou látku, někdy ještě opakují přednášku, píšete testy, prezentujete vlastní semináře (každý musí mít jeden na vybrané téma), kreslí vám schémata, ukazují vám nějaké preparáty - např. kosti, srdce, žaludek, mozek, atd. (jsou naložené ve formaldehydu a budete je mít na podnosech - proto je dobré nosit rukavice a pinzety), někdy vás vezmou na pitevnu, tam ale budete většinou jen koukat
 
(autor: Jakub)