Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Bučovice - Moravská Slavia Brno 3:0 (1:0)

20. 4. 2012

FC BučoviceMoravská Slavia Brno 3:0 (1:0)

V sobotu, za nepříliš teplého počasí naši dorostenci čelili na domácí půdě dalšímu soupeři. Počasí bylo chladnější s větším větrem, ovšem trávník byl velice kvalitní.

Minulé kolo naši dorostenci utrpěli velký debakl 4:0, ale tento zápas na něj úplně zapoměli a mysleli spíše na první utkání, kdy doma porazili Kyjov 3:2 a chtěli se pokusit napodobyt stejný výkon.

První utkání na Morendě skončilo 1:1, a tak jsme doma nechtěli nic jiného než další 3 body.

 

Začátek utkání:

Začátek byl z naší strany velice dobrý, snažili jsme se útočit a napadat rozehrávku hostů.

Ovšem průběh utkání měl spíše středovou fázi, neboť se hrálo na středu hřišti bez větších šancí, největší šanci doposud měl Marek Kachlík, poté co Marek Havránek rozehrál roh na zadní tyčku, odkud vrátil míč před bránu Chadima a Mara měl míč na hlavě.

Soupeř se do ničeho nedostával, neboť obrana pracovala a celý tým předváděl kvalitní výkon.

O nějaké velké šanci se mluvit nedá, ale pak jsme se dočkali.

42´Kombinace před vápnem našich hráčů, následně vysílá pas Marek Havránek na Romana Kudličku, ten se ocitá sám před brankáře. Míč pálí do něho od něj se odráží zpět do Romana a Roman Kudlička nejcitlivějším místem na těle (rozkrokem) umísťuje míč do brány. 1:0.

Konec poločasu:

První poločas skončil lépe pro nás a myslím, že zaslouženě, našim hráčům se dařila kombinace ve středu hřiště a i po stranách. Jenže jsme se nepříliš dostali do koncovky, měli jsme dost rohů a náznaků, ovšem bez šance.

Druhý poločas:

Úvod druhého dění nebyl příliš vydařený, lehce jsme se nechali unést příznivým výsledkem a tak jsme dovolovali soupeři útočit, ale do šancí se nedostali.

Následně jsme opět zapnuli a začalo se nám dařit i ve vytváření šancí.

55´ Akce po levé straně. Nicol Marcone dává pas na Honze Chadimu, který jde sám na brankáře, ovšem z úhlu a pokus o přehození se mu nepodařilo.

60´Rychlý brejk po pravé straně, Nový-Tichý-Chadima ten uniká obráncům a předkládá centr před bránu na úplně volného Nicola Marcone, ovšem ten nezachoval chladnou hlavu a z první napral míč daleko od brány.

62´První největší šance hostů. Zmatek ve středu hřiště, nepozornost obránců a útočník sám před Erikem, ovšem ten senzačně míč vyrazil.

65´Kombinace ve středu hřiště, následně vysílá pas na Honze Chadimu a opět se valil sám na brankáře. Blížil se z úhlu k brankáři a těsně u něj vyslal míč do protipohybu, na což brankář nezareagoval. 2:0

70´Další akce se valila na soupeřovu bránu, tentokrát vysílá centr na Nicola Marcone Marek Havránek a ten opět selhal. Chtělo by to větší klid v koncovce.

73´Druhá obrovská šance hostů a opět sám hráč před bránou, ale Erik  a celá obrana se rozhodli, že dnes branku nedostanou, a tak Erik míč polapil.

80´Absolutní jistotu naše mužstvu mohl dát Honza Chadima, který dostal mezi obránce míč od Marka Havránka a z penaltového puntíku proti vyběhnutému brankáři selhal střelou těsně vedle tyče.

88´ Soupeř se snažil útočit, ale obrana tyhle náznaky stále odrážela a jednou začali  rychlý protiútok. Rychlý přechod přes střed a vyslání Romana Kudličku Jirkou Legnerem, ten valil od poloviny hřiště úplně sám na brankáře, kterého následně vyškolil a v klídku dovedl míč až do prázdné brány. 3:0

Konec zápasu

Naše mužstvo předvedlo opravdu kvalitní výkon a všechny 3 body zůstali zaslouženě doma. Příští kolo zajíždíme do Brněnské Svratky, kde se budeme snažit urvat co nejvíce bodů.

Branky: Kudlička 2, Chadima – 0

 

Žlutý karty: Kudlička

 

Sestava:

 

                            HAVRÁNEK E.

                  VRÁBEL            KACHLÍK

JELÍNEK                                                 NOVÝ

                            LEGNER

MARCONE/75´ NĚMEC/                      TICHÝ/DUFEK/

                            HAVRÁNEK M.

                   KUDLIČKA        CHADIMA

 

 

Trenéři: VRÁBEL, HAVRÁNEK

 

Výsledky Bučovic:

Starší dorost:  FC Bučovice – FC Kyjov 3:0 (1:0)

Mladší dorost FC Bučovice – FC Kyjov 6:1 (1:1)

Muži:                FC Ratíškovice - FC Bučovice 1:1 (1:1)