Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. kolo skupiny B ZTM FC Bučovice dorost - FC Lubná B muži

27. 1. 2012

       V neděli 29. Ledna 2012 v poledních zimních hodinách naši dorostenci odstartují zimní turnaj v Mórkovicích, který bude pro naše hráče přínosem v rámci zimní přípravy, jako nácvik nových akcí, nabrání fyzické kondice a získání nových zkušeností a zdatností, neboť ve většině utkání naší skupiny v turnaji budou soupeři MUŽI, kromě Morkovického dorostu.

      Náš kádr, zatím nebyl nějak poškozen, či posílen, pouze v případě Marka Spáčila (brankáře), který se vrátil do Vyškova, ale i za něj máme kvalitní náhradu Erika Havránka. Mužstvo zůstane nejspíše stejné, v případě že se nesežene nějaká posila, a tak je pouze na hráčích jak se postaví ke všem zápasům a jak často budou navštěvovat tréninky. Je jasné, že hned v neděli neuvidíme, jak jsme se přes zimu změnili, ale i malé nepatrné náznaky budou zhodnoceny a na nich se bude stavět vzestup celého týmu.

Náš první soupeř budou muži Lubná B, kteří hrají III. třídu sk. B Kroměřižskýho okresu a drží se zde na 4. místě, avšak pro náš tým budou těžkými soupeři, neboť hřáči mají zkušenosti a rozhodně větší tělecnou kondyci. Ale na tento argument se naši hráči nemohou vymlouvat, neboť jak se říká jsme mladé maso a tak se musíme snažit podat co nejlepší výkon a získat první body do turnaje.

Soupiska na zápas: Jelínek Roman, Havránek Marek, Tichý Petr, Kudlička Roman, Polach Tomáš, Nový Mirek, Marcone Nicol, Havránek Erik, Kachlík Marek, Legner Jirka.

Za Starší dorost budou muset hrát vybraní hráči z mladšího dorostu, či bývalý dorostenci díky absenci.

 

Zranění, absence na zápas: Do utkání nenastoupí Chadima Jan a Vrábel Patrik, kteří tráví čas na rodinných dovolených. Na lavičce bude pouze trenér Havránek, protože trenér Vrábel bude také na dovolené.

 

Zápasové menu:  

              FC Bučovice dorost – FC Lubná B muži

Výkop:  29. 1. 2012 v 11:00

Stadion: Umělé hřiště Mórkovice


Tip: 2:2