Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tento blog vznikl v roce 2009. Tedy v době, kdy mi bylo 10 let. Byl o morčatech, respektive plný mých závadných mouder o morčatech, které jsem za svůj desetiletý, zkušenostně bohatý život stihla pobrat. Znatelná část z Vás jistě uzná, že rok 2009 byl divočejší než divoký, bohatý nejen na životem rozervané emaře pubertálního věku, ale také legendární blogísky. A zatímco zrušení Blog.cz vedlo k zametení některých z mých kybernetických stop, jsou věci, které člověk musí učinit sám, bez zásahu vyšší moci. Pěkně se ponořit do roucha trapnosti, a složku po složce, článek po článku mazat. Jen ať to mé provinilé oči znovu vidí. Ach, ty hříchy mládí.

Zbloudilý čtenář, bůh nedej takový, který se sem dostal skrze vyhledávání mého jména na internetu, jistě pochopí onu bolest, která mnou projela, když jsem po jedenácti letech, kdy byl tento blog na očích již 8687 lidem (to jsou čísla ze statistik. Nevymyslela jsem si je - bohužel), zjistila, že existuje. A co hůř, že je mým vlastním dílem.

Tudíž, jestli jste se sem dostali za účelem studia informací o morčatech, zklamu Vás. Otevřete si raději nějakou knihu.

V menu zbylo fotoalbum pojmenované snad raději ani nechtějte vědět po čem. Nevím, jak ho smazat, což pokládám na svůj boží trest.

Dovolte mi ponechat zde na rozloučenou alespoň výňatek z původního úvodu stránky. Výňatek, který vystihuje naprosto celou existenci tohoto kousku historie zapomenutého v hlubinách internetu.

Není mi novinkou,že tento blog (skoro) nikdo nenavštěvuje a kdo ano,ten se většinou raději odklidí,takže...

21.8.2020