Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gangs of crime

Staň se nejmocnějším mafiánským bossem všech dob!
Ve hře Gangs of Crime máš takovou šanci. Jsi imigrant ze zámoří. Doma jsi byl nula. Dělal jsi tu nejhorší práci, abys sehnal peníze na cestu do země neomezených možností. Plný očekávání přijíždíš do tohoto velkého města, do této obrovské země. Vše se ti otvírá. Od umývače nádobí k milionáři. To je tvůj sen. Ale realita je jiná.
Vládne tu zákon silnějšího. Společnost je zkorumpovaná. Už víc než deset let tu funguje prohibice. Mocné mafiánské kartely vydělávají na pašování a obchodu s alkoholem. Všechno mají pod kontrolou. Bary, policii, politiku, odbory.
Jsi ta nejposlednější osoba ve městě. Nikdo se nezajímá o tebe ani o tvé sny. Jsi jen malý chudý imigrant a tvoje místo je na ulici. Nikdo ti nedá šanci – musíš si ji najít sám. Bez skrupulí, bez ohledů. Tvé království je tvá ulice, tvůj obvod! První dolary si vyděláváš jako skořápkář. Od této chvíle máš svou budoucnost v rukou. Chceš získat moc, peníze a uznání? Jsi připraven porušit všechna pravidla? Staň se nejmocnějším mafiánským bossem všech dob! Vejdi do učebnic dějepisu jako hlava největší rodiny, v nichž ještě platí respekt, úcta a věrnost!

Co by tě mohlo ješte zajímat:
148 měst s 15 různými typy budov
16 různých vozidel pro pašerácké transporty
Propracovaný systém mentorů a osobní podpora
10 asistentů, funkce dovolené, chat a mnoho dalšího
Více než 50 speciálních předmětů / karty do knihy příběhů 

Hraj teď

 Online Game

Doporučujeme tuto hru

Zde pište svoje komentáře ke hře

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

SUPER

SUPER,5. 6. 2013 14:19

Tahle hra je naprosto skvela... DOPORUCUJI

Hra

GANG,28. 2. 2012 20:17

Nejde to hrať!Ja mám 34 rokov a nejde to.
Mal bi som mať najmenej 16 rokov.
Tak túto hru si nespúšťajte radšej ani.