Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

5. 2. 2013

 alechandro

   don Fernando SantanderBývalý voják, který se stal guvernérem města. Má dvě dcery - vlastní Matildu a nevlastní Anastasii. Jeho životní láskou je manželka Astrid, která se před lety ztratila v džungli. Odmítá Luisu. Po letech mu osud do cesty přivede záhadnou Mariu, ve které pozná svoji ženu Astrid. Má velice rád svoji sestru Elenu, kterou po smrti rodičů vychoval. Usmíří se se svým nejlepší kamarádem Sandrem, který mu kdysi ublížil tím, že opustil jeho sestřenici Livii.

esmeralda

 Matilda Santander - Dcera Fernanda a jeho ženy Astrid. Má mladší sestru Anastasii, kterou má velmi ráda, stejně jako svoji tetu Elenu. Je velmi obětavá, přátelská. Ve svých 17 letech se poprvé provdala za svoji velkou lásku Oscara. Oscar zahynul při občanské válce. Matilda zanevřela na lásku, ale do života ji vstoupil Alfonso a všechno bylo jinak. Zamilovala se do něj. Byla pobodána Alfonsovou tetou. Uzdravila se a provdala se za Alfonse se kterým má dceru Silvanu. 

 Anastasia Santander - Mladší a nevlastní dcera Fernanda. Fernando ji našel jako čerstvě narozené miminko, ujal se ji a vychoval ji jako vlastní. Je velice fixovaná na Matildu. Zamiluje se do Horatia, za kterého se později provdá. Mají dceru Sandru. Do jejího života vstoupí její pravá matka Lola, Anastasia ji však odmítá. Po čase jí sice odpustí, ale odmítne se s ní vrátit do její rodné vlasti - Evropy.

almudena

doňa Astrid Santander - Manželka Fernanda a matka Matildy. Před 15 lety se ztratila v džungli a zbláznila se z toho.  Po letech přichází jako tajemná a pomatená Maria do Fernandova domu. Netuší kdo je, do doby než se ji Luisa pokusí zabít tím, že ji otráví a pak ji uhodí kamenem do hlavy.Po probuzení se dozví pravdu a je ráda, že má zpátky manžela a dceru. S Fernandem si vezmou do opatrovnictví její neteř Olivii.

Výsledek obrázku pro Mariana Garza

 Elena Santander - Sestra Fernanda. Po smrti manžela zůstala sama se synem Juanem. Při jedné tragické události Juan zemře a Elena se zhroutí. Uzavře se do sebe, nevychází z pokoje a chodí jen v černé.Zamiluje se do  Sandra. Díky jeho lásce opět ožije a začne se zase oblékat do výrazných barev. Je nejlepší přítelkyní Astrid. Provdá se za Sandra a mají syna Joseho.

Alfonso Diaz de Vergara

don Sandro Cruz - Otec Alfonsa a Horatia. Byl zasnoubený se sestřenicí Fernanda Lívii, ale nechal ji stát před oltářem. Kvůli této události se dlouhá léta vyhýbal Fernandovi. Má sestru Luisu, kterou má rád, ale nechápe to, proč je tak zlá. Zamiluje se do Eleny. Zastřelí svoji sestru. S Elenou mají syna Joseho. Nakonec se usmíří i s Fernandem, který byl vždycky jeho nejlepším přítelem.

 Alfonso Cruz – Starší syn Sandra. Byl v občanské válce a zanechalo to na něm psychické následky, často má deprese a noční můry, navíc kulhá. Ač z armády odešel, tak mu zůstala hodnost důstojníka. Nikdy se nevyrovnal s matčinou smrtí. Je velmi laskavý a má velmi rád svého otce a bratra, naopak vůbec nevychází s tetou Luisou. Zamiluje se do Matilde, kterou si vezme za ženu, mají spolu dceru Silvanu. Stane se Fernandovým zástupcem.

 Horatio Cruz – Mladší syn Sandra. Byl se svým bratrem v občanské válce, v armádě to dotáhl až na majora. Byl těžce raněn a dlouhé týdny bojoval o život, nakonec se zotavil a válka na něm nezanechala žádné následky. Velmi si váží svého otce a bratra. Nikdy se úplně nevyrovnal se smrtí své matky a často chodí k jejímu hrobu. Zamiluje se do Anastásie, kterou si vezme za ženu. Mají spolu dceru Sandru.

 

 doňa Luisa Cruz -  Sandrova sestra. Vždycky milovala Fernanda a nenáviděla Astrid. To ona zavedla Astrid do džungle a tam ji nechala zešílet. Pobodá Matildu a pokusí se otrávit Astrid. Při jedné hádce s Astrid a Fernandem vytáhne pistoli a namíří na Astrid, než stihne zmáčknout spoušt, tak ji střelí její bratr Sandro. Luisa padá k zemi a je mrtvá.

Výsledek obrázku pro María Margarita Giraldo

 Lola del Castello – Pravá matka Anastasie. Pochází z velmi významného šlechtického rodu ve Španělsku. Odešla však do Mexika, kde se provdala za svoji lásku. Po popravě manžela porodila dceru, kterou však musela dát pryč, protože byla bez majetku. Odešla do džungle, kde žila dlouhá léta v kmeni cikánů. Najde Astrid a zachrání ji život. Po letech se objeví v životě Anastasie. Trápí ji, odmítání její dcery, ale nakonec se usmíří. Odjíždí zpět do Evropy, aby se stala dědičkou všeho majetku.

 

 Lívia Santander de Aragon Castillo - Fernandova sestřenice. Kdysi chodila se Sandrem, ten ji však nechal stát u oltáře. Poté odjela do Evropy a provdala za dědice španělského trůnu, s manželem už však zůstává jen z povinnosti. Má dvě děti - dceru Lívii a syna Fernanda. Přijíždí i s dcerou Livií do Mexica, aby zabránila nechtěnému sňatku své dcery. Když pobodají Matilde, tak je velkou oporou Fernandovi. Zamiluje se do mladého vévody Francesca a uvědomí si, že její místo je v Mexicu, proto se rozhodne, že tu zůstane. Rozvede se s manželem a vzdá se nároku na španělský trůn. Po rozvodu si vezme Francesca a narodí se jim dcera Antonia.

Marilyn Patino

 Olivia Campos – 18letá neteř Astrid a Fernanda. Je dcerou Astridiny zesnulé sestry Margarity. Fernando ji po návratu Astrid přijme k sobě a vychovává ji jako svou další dceru. Olivia má ve svém srdci velkou bolest, s nikým nemluví a nevychází z pokoje. Je traumatizovaná ze smrti matky, otce nikdy nepoznala. Velmi hezky maluje. Díky lásce k Bernardovi se začne zase smát. S Bernardem odjíždí do Španělska, kde se za něj provdá.

 

 Lívia Aragon de Castillo – 17letá princezna Španělska. S matkou přijíždí navštívit Fernanda, především do Mexica, ale odjela, aby se vyhnula nucenému sňatku. Je velmi rozmazlená a má zábavu a plesy, uvědomí si, že život v Mexicu ji naplňuje a že se ji zde líbí, začne pomáhat opuštěným a nemocným. Vzdá se titulu španělské princezny a rozhodne se zůstat s matkou, ke které vždycky vzhlížela.

 

 Francesco SantaCruz, vévoda z Monterey – mladý šlechtic. Přítel Fernanda. Právě se vrátil z války a zjistil, že jeho snoubenka si vzala jiného, navíc ho připravila o majetek. Nemá kam jít, proto přijme Fernandovu nabídku a ubytuje se u něj. Má na starosti účetnictví Fernanda. Sblíží se s Livií, oba se však lásce brání. Zamilují se do sebe. Po čase se vezmou a mají spolu dceru Antonii.

 

 Bernardo Corona, vévoda aragonský – Pochází ze Španělska, ale do Mexica odešel, aby se zapojil do války a mohl vstoupit do armády. Je blízkým přítelem Lívie, které je velkou oporou při jejím těžkém rozhodováním. Ve válce přišel o dva prsty, zachránil život Alfonsovi, když ho ve válce včas dopravil do nemocnice. Zamiluje se do mladé Olivie, které zase vrátí chuť do života. Odjíždějí do Španělska, kde se při velkolepé svatbě berou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář