Kung pao kuřecí
10. 9. 2011
Pro 4 osoby
- 3 lžíce sladšího bílého vína (ideální rýžové víno sake)
- 3 lžíce sójové omáčky
- 3 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce solamylu, rozpušt. ve dvou lžících vody
- 450g kuřecích prsou, nakrájet na nudličky
- 1-2 lžičky octa
- 2 lžičky tmavého třtinového cukru
- 4 jarní cibulky
- stroužek česneku
- 100 - 120g arašídů (nesolených)
- 600g vařené rýže k podávání
Komentáře
Přehled komentářů
Jsem ráda, že pod pojmem kung pao nevidím "českou čínu". Nicméně kung pao má mít maso vždy na kostičky a žádná zelenina (vyjma chilli papričky) tam nemá co dělat
recept - detaily
(Ivis, 5. 9. 2012 14:05)