Jdi na obsah Jdi na menu
 


5Angels

 

 

Dívčí skupina 5angels byla založena v roce 2007 Michalem Mertlem, který se stal jejím manažerem. Skupinu tvořili členky AT Studia Domino Kristýna Pecková, Niki Šneidrová, Týna Šlingrová, Nikola Mertlová a Tereza Procházková. Terezka se na jaře 2008 rozhodla ze skupiny odejít a věnovat se disco dance v ATS Domino.

Novou členkou skupiny se v červnu 2008 stala Diana Kahleová, žákyně soukromé baletní školy Pirueta.
Skupina společně absolvovala spousty koncertů a vystoupení po celé ČR, natočila klip na píseň Ples Démonů, objevila se dvakrát v pořadu Inbox na Očku, v české i slovenské
televizi.

Velkým úspěchem byl jejich samostatný koncert v pražské Lucerně s hostem Danielem Nekonečným a vlastní muzikálová show "Tajemství 5 andělů".

V červenci 2009 odchází ze skupiny Diana Kahleová, která byla přijata ke studiu tance na Taneční konzervatoři v Praze a vystupování se skupinou by zřejmě časově nezvládala.

V srpnu 2009 odcházejí po neshodách s manažerem další tři členky skupiny Kristýna Pecková, Niki Šneidrová a Týna Šlingrová. Skupina je kromě dcery manažera Nikoly Mertlové kompletně vyměněna.

Nyní jí tvoří další noví čtyři andílci, kteří neprošli konkurzem ale i přesto se stali členkami
skupiny 5angels. Holky se vzájemně skvěle doplňují a na každém jejich dalším koncertu je vidět zlepšení.

Skupinu 5angels čeká do budoucna hodně práce. Mají kompletně nahrát desku Zlatá edice, kde budou všechny písničky z prvního alba 5angels (kompletné přezpívané) + písničky Tajemství a You'll always find your way back home. V létě mají vydat další desku, kde budou úplně nové písničky. Ve stejný čas mají natáčet celovečerní taneční film, který bude ve stylu HSM a Hannah Montana a bude se promítat v kinech po celé střední Evropě. A mnohé další. Duet s Lucií Vondráčkovou, velký benefiční koncert Dobrý úmysl Bona Mente s TV přenosem

5angels

Nikola Mertlová

 
Povolání: Zpěvačka, tanečnice
Věk: 12
Datum narození: 24. 09. 1998
Místo narození: Praha, Česká republika
Znamení: Váhy   Výška: 156 cm
Členka skupiny: 5angels

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jíá taky

(Melánka, 7. 4. 2012 13:21)

nemá náhodou 16?

Re: Jíá taky

(monika, 27. 10. 2015 20:09)

souhlasim stebou

5angels

(monika, 27. 10. 2015 20:07)

moc ji to slusi taky mam skupinu a tam se zpiva a ja tam zpivam moc vas mam rada 5angels ste prste nej a muzu se zeptat kde budete mit koncert a v kolik a kde nejblis v sokolove a nebo v chebu a kde bydlite a to bude konec moc kecam tak ahojjjjjjjjjjjjjjj mam vas moc rada.

Proč?

(BarborQa, 17. 3. 2012 13:13)

Hele, proč má na tvém blogu 12 let, gdyž se narodila v 1998? nemá náhodou 14???