Jdi na obsah Jdi na menu
 


Masážní terapie Awakening

 

masaze_obr_01.jpg

   

 

  Masážní terapie Awakening je sjednocením a souhrnem nejúčinnějších masážních metodik a technik. Awakening je sestava meridiánové, ayurvédské masáže, čínské tlakové masáže, akupresury, reflexní terapie, tibetské reflexní terapie, baněk, mox, lymfatické masáže. Je výběrem a sjednocením účinných okruhů, které vzájemně na sebe reagují a propojují se na úrovní fyzické, mentální, emocionální, psychické, duchovní, proto za sebou nechává tak dobré výsledky.

 

Awakening je probuzení prožitku, probuzením naší vnitřní síly, naší podstaty v nás, je probuzením a uzdravením rovnováhy nejen fyzického aparátu  (tělo, svaly, šlachy, orgány, systémy, ale dotýká se hlubokých procesů v nás).

 

Masáž je prováděna praktickým a jednoduchým způsobem.

Je určena všem, kteří chtějí pomoci od bolesti, zdravotních, chronických a psychických problémů.

Je také určena těm, kteří se chtějí posunout sami ve vědomí a zdraví.

A také určená maminkám, které jsou v očekávání.

 

Co řeší Awakening masáže?

Z 90% procent po správně prováděné masážní terapii Awakening odeznívají alergické, astmatické záchvaty.

Již po první masáži se detoxikuji játra, slezina, slinivka, ledviny, lymfatický systém.

Zkušenost je taková, že již po 3 hodinových terapiích, které jsou odborně provedeny,  lze zharmonizovat kolísavý tlak, problémy s nespavostí, přejídavost, stavy úzkosti, deprese.

Awakening se zaměřuje na léčbu artritidy, osteoporózy,  gynekologických potíží, problémy v klimakteriu, odbourávání stresu a také problémy se zrakem a mnoho dalších problémů.

 

 V čem je účinnost Awekening masáží?

Dotýká se nás samých, dotýká se principu a mechanizmů, které jsou v nás uloženy, působením speciálních poloh prstů, tlaku a tahu se aktivují obvody, které působí na neurobiologickou složku člověka.

Tyto obvody aktivují naše programy, neprožité uložené emoce, vzpomínky, které ovlivňují naše zdraví a rovnováhu. Velkou úlohu hraje záměr, který je do metody vložen.

Hlavní úlohu Awakening je propojení našeho vnitřního vnímání s realitou. Být v přítomnosti, prožívat naplno věci, přijmout realitu taková jaká je, a to má za důsledek rovnováhu a zdraví na úrovni fyzické, psychické a duchovní.

Součástí Awakeningu a jeho vlivu je práce se záměrem, který má velkou roli v procesu uzdravování a štěstí.

 

Autorkou masážní terapie Awakening – MTA je Trenérku Univerzity Jednoty, lektorka, terapeutka Nicol Kozáková. Pracovala na tomto systému 6 let. Zkušenosti získávala ze studia, praxe,  zpětné vazby svých klientů a z průvingu. Lektoruje certifikované kurzy masážní terapie Awakening.  Více o této  metodě na www.universitasjednoceni.estranky.cz