Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace pro rodiče

Od nové sezóny platí zákaz vjíždět k buňkovišti, k parkovaní využijte parkoviště u zimního stadionu nebo beach arény. 

 

Placení příspěvků

Dobrý den, ahoj,
dovoluji si Vás jménem vedení FK Ústí nad Labem - mládež, z.s. informovat, že s platností od 1. 8. 2017 dochází k úpravě členských příspěvků pro kategorie U8 - U19 na 450,- Kč / měsíc. Celková částka za rok (11 měsíců) činí 4 950,- Kč.

V případě zaregistrování druhého dítěte v klubu nebo pro dojíždějící z jiného okresu je příspěvěk stanoven na 200,- Kč / měsíc (celková částka za rok (11 měsíců) je 2 200,- Kč)).

Platbu prosím nastavte vždy k 20. dni daného měsíce!!!!!

Příspěvky lze platit měsíčně, čtvrtletně nebo na celý rok .

Nové číslo účtu:  4494467329/0800

variabilní symbol: rodné číslo dítěte.
Do zprávy pro příjemce: Příjmení a jméno hráče

 

 

 

 

Pojištění od ČP

Dobrý den, všem,
 
FK Ústí nad Labem bude uzavírat s Českou pojišťovnou skupinové úrazové pojištění pro členy FK Ústí nad Labem, které není povinné, a proto bych Vám potřebovala v co nejkratší době předat letáky a dotazníky,  kde vyjádříte svůj zájem či nezájem a podepíšete.
 
Zde je více informací , které jsou i v materiálech, které Vám předám.
 
1) Smlouva bude uzavřena mezi FK Ústí nad Labem – mládež, z.s. a Českou pojišťovnou na jednotlivé hráče s platností 1 rok (dle seznamu ...jméno, příjmení, RČ, adresa trvalého bydliště)
2) Pojištění se vztahuje na veškeré aktivity klubu ...tréninky, PU, mistráky, turnaje, soustředění, hromadná doprava na a z utkání
3) Pojištění osob se sjednává v rozsahu
a) trvalé následky
b) doba nezbytného léčení tělesného poškození úrazem DNL-D od 8.dne zpětně (přičemž se do úrazu počítá í výron, poškození vazů..., což bývá ve většině pojištění vyjmuto) 
4)Varianty výše pojistného je pro osoby nedovršených 15 let (ke dni 1.10.2017):
Trvalé následky úrazu     300 000 Kč                  400 000Kč      
                           
Doba nezbytného léčení tělesného poškození úrazem DNL-D   200 Kč             300 Kč
 
Roční pojistné               549 Kč              804 Kč
 
5) Každý, kdo si uzavře toto pojištění, dostane od České pojišťovny finanční příspěvek formou poukázky na oblečení Joma, které si objedná u FK Ústí nad Labem. Výše příspěvku bude upřesněna do zítra, ale bavili jsme se o 300,- až 500,-Kč dle výše pojistného.
6)  Pojistné budou rodiče zasílat na účet FK Ústí nad Labem až ve chvíli, kdy dostanou od nás pokyn (výše částky, číslo účtu, variabilní symbol) a dále obdrží od FK Ústí n/L číslo pojistné smlouvy a kontakt na osobního poradce v případě pojistné události.
7) Pojištění není povinné a zároveň pokud již nějaké pojištění máte, můžete pojistit hráče duplicitně a v případě pojistné události čerpat dvakrát.