Jdi na obsah Jdi na menu
 


PityKL - HC Gepardi Kladno

Po pátém ligovém kole se tým nachází na druhé pozici v lize VI.48 Zdálo by se, že pět výher a skóre 56:9 je jasné první místo, jenže v lize je jeden tým v tomto směru ještě lepší, navíc bez inkasované branky. Až konfrontace mezi těmi nejlepšími teprve prověří sílu týmu HC Gepardi Kladno, zatím se dá říci že zbytečně moc inkasuje s ohledem na to jací soupeři u byli protivníky.


1.kolo
Sk slavia Praha Prague  1:8 HC Gepardi Kladno
(0:2, 0:1, 1:5)

V první zápase přijeli Gepardi ukázat nováčkovskému týmu co to je hokej a s přehledem na nízkou důležitost jej rozebrali a obrali o tři body. Tým Slávie nekladl žádný odpor, takže škoda že Gepardi neodehráli utkání na velmi nízkou.


2.kolo
HC Gepardi Kladno 15:1 HC Sokol Pernink
(5:0, 7:0, 3:1)

Druhé kolo a ke Gepardům do kladna přijeli na návštěvu hráči Sokola Pernink a vzhledem k tomu, že jsou taky zcela novým týmem, dostali také pořádnou školu. Gepardi si v klidu zatrénovali v zápase a ušetřili spoustu energie do dalšího průběhu sezony.


3.kolo
HC Vlci Čestlice B 2:10 HC Gepardi Kladno
(1:2, 0:3, 1:5)

Ve třetím kole byl soupeřem Kladeňáků další nováček a tak se opakoval scénář předchozích zápasů. Zde si jen tolik nevěřili, takže neušetřili tolik energie kolik by mohli. I tak jejich počet vstřelených branek se po třech kolech rozrůstá do značných výšin a zatím to vypadá, že hráči hrají o to, aby vyhráli v osobních statistikách v rámci ligy.


4.kolo
HC Gepardi Kladno 11:3 FC Hukovice SŠS
(3:2, 4:1, 4:0)

Ve čtvrtém kole dostal tým HC Gepardi Kladno poprvé v sezoně víc jak dvě branky, ale protože hrál opět s nováčkovským týmem, tak bez větších nervů získal další tři body, které se budou cenit až všechny nováčkovské týmy posílí po lhůtě jedenácti dnů manažérů u týmů. Zatím zápasy využívá k lepšímu tréninku střelby. V tomto zápase byl poměr střel 41:18, což znamená že brankář neměl svůj den. Proti takovému soupeři pustit z osmnácti střel tři góly, je prostě moc.


5.kolo
hc bláto 2:12 HC Gepardi Kladno
(0:5, 2:4, 0:3)

V pátém kole konečně svítalo na zápas v němž se hráči týmu HC Gepardi Kladno i zapotí, jenže soupeř ačkoliv už stihl posílit tak stále se nedokázal dostat na úroveň na které by byl týmu z Kladna rovnocenným soupeřem. Proto i pátý zápas dopadl jako všechny předchozí, vysokým skóre zápasu a úsporou energie.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář