Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stavební úpravy KD Nepomuky 2015

Chtěl bych Vás seznámit s loňskými úpravami KD Nepomuky..... 

Chtěl bych Vás seznámit s loňskými úpravami KD Nepomuky.

Během léta začala plánovaná rekonstrukce elektřiny na sále kulturního domu. Zároveň s ní nepomučtí hasiči zahájili stavební úpravy na sále a přístavbu terasy. Celodřevěná terasa byla dokončena na začátku podzimu a v posledních teplých dnech ještě otestována. Příští rok se můžete zastavit a s krásným výhledem na Lanškroun a okolí posedět a popít na této terase.

dsc_0954.jpg

Na sále se kromě renovace elektřiny udělaly ještě drobné stavební úpravy. Do stávajícího skladu se probourala zeď a byl zde vytvořen menší bar. Díky tomu se zlepšilo zázemí pro pořádání soukromých akcí a oslav. Několik jich zde proběhlo a všichni si to moc chválili. To, že nepomucký sál byla temná kobka již neplatí. Zájemci o pronájem mohou nalézt potřebné informace na www.sdhnepomuky.cz.

dsc_0103.jpg

Se stavebními úpravami došlo také k úpravě požární bezpečnosti stavby. Celkové finance na rekonstrukci byly 91 722 Kč elektřina, 11 142 Kč požární ochrana. Tyto položky hradila obec Horní Čermná. Přístavbu terasy a úpravu sálu 59 113 Kč hradil Sbor dobrovolných hasičů Nepomuky. 

 
 


Facebook

Statistiky

Online: 4
Celkem: 314301
Měsíc: 4681
Den: 183