Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víkendový pobyt 2018

S lítosti Vám chceme oznámit, že Rališka 2018 je za námi...

Díky všem, ale především Ali a Alči – bez jejich snahy, práce a píle by tato akce nebyla!!! Samozřejmě dík patří i ostatním, a to sponzorům a hostům: MUDr. Petře Venháčové za výstižnou, přínosnou a humorem proloženou přednášku, ...
 

dsc_9145.jpg


... zástupci firmy Promedica panu Kantorovi, který nám představil glukometr Contour plus, paní Sikorové z Rekreačního střediska PEKÁRNY – RALIŠKA za vstřícnost a ochotu při veškerých jednáních, vrchnímu prchnimu Standovi alias Mr. Beanovi, který je s námi každý rok, panu Jaroslavu Krejčímu za bezpečnou přepravu z Olomouce na Horní Bečvu a zpět, dále paní Míši Sloukové za super show, kterou pro naše děti uspořádala zcela zdarma, Elišce Zejdové s tatínkem, kteří nás učili pískovat na sklo, společnosti Ondrášovka, díky níž jsme na víkendovém pobytu měli zajištěn pitný režim v podobě minerálek a sirupů (poděkování patří i Janči Přikrylové za zprostředkování), hraběti Bobo Rožnovskému s chotí  za krásné igelitky Inzulínku, firmě METECH za neméně povedené klíčenky Inzulínku, Bobovi a "jeho" firmám za finanční příspěvky na činnost našeho spolku a za dárky do tomboly, Libušce a Pecovi za nezištnou pomoc na mnoha akcích Inzulínku, stejně jako za to, že i "cizí" děti berou za vlastní a dokážou je obdivuhodně zabavit (letos slavila velký úspěch nejen u malých a velkých kluků laserová střelnice), a v neposlední řadě všem zúčastněným rodinám. Prostě všem, co se podíleli na tom, že jsme mohli společně prožít opět úžasný víkend plný zážitků, ať už při procházkách, soutěžích, pískování na sklo, tombole či karnevalu, kterým nás provázel super DJ Maty a dokázal zahrát pro malé i dospělé děti .
 

dsc_9332.jpg


Bylo fajn, že i my dospělí jsme měli povolen vstup v maskách . Celý tento víkend ale má jednu "velkou chybu", a to tu, že vždycky taaaak rychle uteče . Ale nebudeme smutnit a budeme stříhat metr do další Rališky, kde si vzájemně zase dodáme sílu jít dál v boji s našimi trabli a to nejen co se cukrovky týče... Mnozí jsme se sblížili natolik, že společně prožíváme i jiné starosti a radosti života .

Všechny jsme Vás rádi viděli, poznali nové členy a těšíme se na brzkou viděnou.

Martinkovi (s drobným přispěním Ali a Alči)
 

img_20181013_092019.jpg

 

Rališka 2018 se také stala významným mezníkem v historii Inzulínku co se obrazové dokumentace z akcí týče – po vzájemné domluvě byl dvorním fotografem Inzulínku jmenován Vráťa Ondráček, jehož nádherné snímky jsme obdivovali již po březnovém maškarním karnevalu, a i tentokrát jsou jeho fotky bezkonkurenční. Vráťo, moc děkujeme a těšíme se na spolupráci!

vo.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Víkendový pobyt 2018