Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veterinární kosmetika Iv San Bernard

  Profesionální léčebná kosmetika

Iv San Bernard

 

 

images.jpg

 

 

Filozofie firmy Iv San Bernard

Italská firma Iv San Bernard vyvinula exkluzivní přírodní kosmetiku pro psy, kočky, fretky a další domácí mazlíčky. Jedná se o kosmetiku, určenou k očetřování zvířecí kůže a srsti takovým způsobem a takovými přípravky, aby byla zvířátka zdravá a přirozeně krásná.

Na tomto je postavena celá filozofie firmy, jejíž krédo zní: "Zdravá kůže, přirozeně krásná srst i na výstavu a hygienické soužití lidí se zvířaty".

Ingredience výrobků firmy Iv San Bernard jsou čistě z přírodních zdrojů. Jedná se například o řasy z Mrtvého moře, olej z avokáda, norkový olej, olej ginko, extrakty z bambusu, z jojoby a z ginseng, pižmo, červený jíl atp.

Kosmetika Iv San Bernard respektuje jednotlivé typy kůže a srsti a je schopna řešit některé problémy, související s úpravou psů, jako je rozplétání zacuchané srsti (a prevence proti jejímu zacuchání), její snadná česatelnost, výplachy chlupových folikolů po trimování nebo podpora růstu srsti. Některé přípravky jsou vhodné i jako doplňková léčba kožních onemocnění. Příkladem je regulace pH kůže po umytí šampony (včetně šamponů medikovaných) případně hydratace a výživa kůže u zvířat, která trpí různými mazotoky.

Produkty Iv San Bernard jsou rozděleny do několika kategorií:

Základní řada obsahuje šampony a kondicionéry, vyvinuté speciálně pro údržbu krátké, středně dlouhé a dlouhé srsti. Tato řada respektuje i nároky a požadavky kůže a srsti štěňat, koťat a zvířecích seniorů.

ISB technika je profesionální řadou, která je založena na čistícím, léčebném a výživném účinku mořských řas a oleje z avokáda.

Řada Mineral je tvořena produkty s obsahem placenty, vitamínů a minerálních látek. Tato řada ozdravuje kůži a podporuje jak růst srsti, tak její přirozenou hustotu.

Řada Atami představuje produkty, jež přes kůži (bahenní masky) důkladně čistí organismus a regenerují kůži i srst, což má využití i ve veterinární dermatologii.

Řada Aroma slouží k aromaterapii a k hloubkovému čištění kůže.

Všechny výše uvedené přípravky lze zakoupit přímo v Psím salonku Beruška v Jarošově nad Nežárkou, nebo v e-shopu na adrese

www.pes-obchod.cz