Jdi na obsah Jdi na menu
 


Thallasso terapie Pet Esthé

 

THALLASSO TERAPIE

 

p1000790.jpg

Cena od 390 Kč

BAHNO

Léčebné bahno je složeno z hlubokomořského bahna, extraktů z mořských řas, jojobového oleje a z rostlinných výtažků. Proto je bohaté na účinné přírodní látky a minerály.

Mořské bahno je rozemleto na velice jemné částečky, a proto velmi dobře proniká skrze kůži hluboko do organismu, kde pohlcuje odpadní a toxické látky a odvádí je z těla psa. Bahno obsahuje velké množství minerálních látek a proto intenzivně vyživuje pokožku, působí protizánětlivě a zároveň i antibakteriálně. Výborně se tudíž hodí pro dermatologické pacienty, kteří trpí kožními problémy, způsobenými plísněmi nebo kvasinkami.

Ošetření mořským bahnem je prospěšné i pro kvalitu srsti. Výrazně hydratuje jak pokožku, tak i samotný chlup, eliminuje tvorbu šupin, jež se tvoří na kůži zejména u krátkosrstých plemen psů. Po aplikaci bahna je kůže i srst psa odolná proti prachu a nečistotám z vnějšího prostředí a je krásně hladká.

 

 

 

p1000785.jpg

 

Univerzální bahenní kodicionér od Pet Esthé pro lázeňské použití je určen pro psy všech plemen, od štěňat po staré psy. Bahenní kondicionér se používá po procedurách jako jsou thalassutherapie, aromaterapie či aromakoupele. Aplikovat jej však lze pochopitelně i po koupeli standardní. Kondicionér obsahuje vyváženou směs bahenních přísad z různých oblastí světa, které účinně pohlcují odpadový materiál a špínu, držící se v pórech kůže. Kůži dále vyživuje a srst chrání před vnějšími vlivy, usnadňuje její rozčesávání a zamezuje dalšímu zacuchání.

Složení:

Bahno z různých oblastí světa, sůl z Mrtvého moře, včelí propolis, olej z pšeničných klíčků, olej z šípků a směs rostlinných extraktů (žebříček, šalvěj, heřmánek, mateřídouška, máta, jehlice, přeslička, celer a podběl)

 

KONDICIONÉR LÁZEŇSKÉ BAHNO