Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. klokočovský ples 3.3.2012

Máme za sebou jedenáctý ples, který byl jaksepatří KLOBOUKOVÝ

 Bylo vidět, že jste to vzali opravdu vážně a veškerý stud šel stranou. Za sebe mohu říct, že to byl jeden z těch podařených plesu.

 

Po úvodním proslovu začala hrát kapela METEOR, která udělala kus dobré práce po celý večer a zahráli nám vkusné, moderní i jiné šlágry. Zvlášť oceňuji hit od Vaška Neckáře „Půlnoční“. Ve tři hodiny ráno měl být konec. Vzhledem k velkému zájmu lidí se bavit , nám kapela vyšla vstříc a hrála o hodinku déle.

 

mini-p1210378.jpg

 

Následovalo tradiční klokočovské povídání, které se také snad líbilo. Hned potom ve 21.00h. se poprvé v historii konání našich plesů rozdávala večeře v sále, kde si přišli na chuť jak poživači kuřecího, tak vepřového. Doufáme, že všem chutnalo a tato změna byla pro všechny příjemná a všem vyhovovala.

 

mini-p1210225.jpg

 

Po večeři následoval další bod programu a to taneční vystoupení našich mladých členů klokočovského divadelního souboru na skladbu „Tepláková souprava“. Bylo to velice příjemné zpestření, které nemělo chybu. Celý sál aplaudoval po celou dobu skladby a dal jasně najevo, že se opravdu představení líbilo.

 

mini-p1210244.jpg

 

Po odchodu skupiny si zasoutěžili naši dobrovolníci z řad návštěvníků. Vejce uvařená „natvrdo“ v kalhotách našich chlapů se nevidí každý den. Zábava to byla s mírným erotickým nádechem na místě, a bavili se jak muži, tak hlavně ženy, které si přede všemi, tak trochu „šáhli“.

 

mini-p1210273.jpg

 

Zábava byla tak velká, že časový harmonogram nebylo možné ke konci řízené části dodržet. O půlnoci se vylosovali šťastlivci na hlavní ceny, kterých bylo letos nezvykle mnoho a to 16 !!. Ta hlavní cena letošního slosování byl mobilní telefon s dotykovým displejem věnovaný rádiem KISS Morava. Sponzory ostatních cen najdete uvedené na konci tohoto článku.

mini-p1210189.jpg

 

Následoval prodej losů. Tak jako každým rokem byl o ně obrovský zájem. Prodány byly během půlhodinky. Tím se dostáváme k faktu, že cen v naši sbírce bylo opravdu mnoho. Dávali jak lidé z klokočova, tak sponzoři z různých firem. Tímto jim ještě jednou děkujeme a doufáme, že za rok nám opět přispějí. Na 116 lidí co přišli plesat, čekalo 138 krásných cen, takže šance na úspěch byly opravdu veliké.   

 

mini-p1210190.jpg

 

Další důležitá část programu bylo vyhodnocení nejlepší hučky. Tímto úkolem byla pověřena obsluha restaurace, která během večera měla vybrat tři nejlepší.

Na třetím místě se umístila p. Jana Svobodová se svou neposekanou zahradou.

     Druhé místo patřilo Hynkovi Liberdovi a jeho papouškům.

     A na prvním místě se umístil Jakub Kokles s půlmetrovým pivkem.

Všem třem náležely láhve šampáňa, které věnoval Mirek Šeděnka a prvnímu místu OsK přidalo obložený talíř.

 

mini-p1210296.jpg

 

Po ukončení řízeného programu jsme se už jenom věnovali tanci, poslechu a také PEKLU, kde je každým rokem stále plno. Ve čtyři hodiny ráno muzika přestala hrát, a lidé se po super zábavě rozcházeli do svých domovů. Někteří jeli autem a jiní tradičně po svých, pěšky. Mráz který panoval nebyl tentokrát překážkou, poněvadž jsme se pravidelně zahřívali během večera. Snad se to obešlo bez zranění a lidé to ve zdraví přežili.

 

mini-p1210397.jpg

 

Na druhý den se sešlo vedení na tzv. POPRAVKACH na místě činu, kde došlo k vyrovnání dluhu s hospodským, který se staral o naše blaho společně se svými servírkami. Tímto jim rovněž děkujeme.

 

Nakonec bychom neměli zapomenout poděkovat celému sdružení za přípravy na ples, babičce Bolkové a její kamarádce p.Krpcové za vedení šatny a za koláče, které nám napekla. Dále Janě Tillové a její tchýni za chlebíčky, po kterých se jen zaprášilo. Kapele Meteor, která nám tak dobře hrála a bude hrát příště. A také všem co nás podpořili svými cenami do sbírky

Tím se dostávám k velmi důležité informaci: 12. klokočovský ples je naplánovaný na 2.3.2013.

Fotografie jsou již ve fotoalbu

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sponzoři 11.klokočovského plesu

HRAČKY CDS, autoservis Petr Jaroš, SVARMETAL Skotnice, restaurace SLAVIE,  restaurace u ŽABAKA, pneuservis JAHN, fa. SKARAB, TJ PŘÍBOR, MÚ Příbor,  restaurace ZLATÁ HVĚZDA, Drůbežárna Klokočov, Chem. laboratoř Svobodová, fa. Petr Schindler, fa Jaal, Autoopravna Petr Filip s chotí, fa. PZK Servis-Haštaba, Letka Racing Team, ALPISPORT, Beos-Milan Střelka,Pneuservis Holub Kopřivnice, železářství Schindler, drogerie Šitavanc, Car-Line Jara Holášek, Autodílny Rečka, Pivnice REBEL, ČS Pešta, Jízdárna Michálek, DVJ Jiří Honeš

A v neposlední řadě občané Klokočova. 

Do slosování věnovali

Pila Klokočov,

Fa. Anlauf,

Fa. Jara Tomek instalaterství

Fa Pekos Tour,

Občanské sdružení Klokočov,

Rádio Kiss Morava,

Mú. Příbor,

ALPISPORT Příbor,

 

Chem.laboratoř J.Svobodová

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář