Jdi na obsah Jdi na menu

The Oscillation přivezou do Prahy čerstvý závan britské psychedelie!

21. 3. 2016

Live: The Oscillation                                                      Support: Ghost River

Datum: 23.03.2016                                                                   Místo: Klub 007, Praha

the-oscillation-2016.jpgThe Oscillation (foto - zdroj: riverpromotions.eu)

Britské ostrovy zatím drží basu hlavně s dosud nevyhasínajícím trendem kytarovek. O tom, že i místní halucinátoři mají co nabídnout, ale přesvědčí londýnská formace The Oscillation, která vystoupí 23. března na strahovské Sedmičce.

The Oscillation patří k mohutné vlně kapel poslední dekády, které do popředí své tvorby nestaví melodii nebo rytmus, ale usilují o to, aby lapili posluchače na té nejniternější úrovni a pohráli si s jeho smyslovým vnímáním. Psychedelická chapadla kapely, poskládaná z výživného mixu vesmírného badatelství, shoegaze a krautrockových pořádků, neovládá nikdo jiný než multiinstrumentalista Demian Castellanos, který je spojený s projekty jako Orichalc Phase, Booze nebo spoluprací s Timem Holmesem (Death In Vegas). Tu čest tedy budeme mít s ostřílenou postavou ostrovní scény.

Na strahovský kopec The Oscillation dorazí s čerstvým větrem v zádech. Už 11. března totiž pod názvem „Monographic” skupina vydá zbrusu novou sadu skladeb. Před koncertem tak ještě bude dost času dostat novou desku pořádně pod kůži.

Souhvězdí domácí scény zastoupí pražští Ghost River, kteří táhnou za stejný konec provazu jako hosté, potkat jste je mohli třeba vloni před Black Lung.

Vstupenky na pražský koncert The Oscillation jsou k dispozici v předprodejní síti GoOut.cz za 220,- Kč. Na místě budou lístky za 250,- Kč.

Text - zdroj: musicserver.cz/Veronika Ondečková