Jdi na obsah Jdi na menu

Manic Street Preachers

005---manic-street-preachers.jpg

      Datum: 25.04.2012

 

      Místo: Lucerna - Velký sál, Praha

 

      Live: Manic Street Preachers

 

V zaplněném Velkém sále pražské Lucerny vystoupila 25. dubna velšská rocková kapela Manic Street Preachers. Do Prahy tato slavná formace zavítala v rámci evropského turné k výběrovému albu „National Treasures - The Complete Singles”.

                                 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Skvělá kapela

(Olga, 6. 6. 2012 7:17)

Zdravím Vás a děkuju za moc pěkné fotky z koncertu. Protože jsou Manics má nejoblíbenější kapela, stála jsem samozřejmě v první řadě tak metr vlevo od Vás. Dívám se na fotky a připomínám si tu skvělou atmosféru, vynikající muziku a ty charismatické welšské chlapy. Mně se tak třásly ruce, že mých pár foteček hlavně před divadlem je rozmazaných!! Kéž by mně někdo s nimi vyfotil, někdo kdo umí, jako Vy. Snad zas přijedou. Focení mě také baví. DÍKY.

Re: Skvělá kapela

(angelikaspicarova, 12. 7. 2012 16:21)

Moc děkuji za takový komentář. Velice se omlouvám, že reaguji až nyní, ale byla jsem v nemocnici a neměla delší čas přístup k netu, snažila jsem se procházet občas alespoň knihu návštěv a tento komentář přímo pod koncertem jsem přehlédla. O to víc mě nyní potěšil.
Atmosféra na koncertě byla vskutku výborná. Měla jsem naštěstí možnost zůstat až do konce, i když potom už bez foťáku a z dálky by se dalo udělat ještě hodně pěkných fotek. Celkem slušně to osvětlovači chvílema celé nasvítili.
Taky patří MSP mezi mé oblíbené kapely:)
Myslím, že k nám určitě zase někdy zavítají...:)

Dobrá kapela

(Robert, 7. 5. 2012 18:19)

Zdravím Fotky jsou fakt super, až mně to donutilo si pár písniček poslechnout a přišel jsem na to, že jich dost i znám. Baví mně ta hudba kupodivu...:-)

Re: Dobrá kapela

(angelikaspicarova, 8. 5. 2012 23:23)

Tak to jsem ráda, že se fotky líbí. Kapela patří k mým hodně oblíbeným, takže mě těší, že i na poslech se Ti zamlouvají...Díky za zastavení, fakt potěšilo...:-)