Jdi na obsah Jdi na menu

Nový singl rusovlasé zpěvačky Debbi se nese ve znamení léta

24. 6. 2023

debbi.jpgDebbi (foto - zdroj: debbi.cz)

Debbi se hlásí s letní písní příznačně nazvanou „Sunshine”. Za novinkou stojí Peter Graus a Marián Kachút, tedy stejná autorská a producentská dvojice, která se podílela na jejím prvním hitu „Touch The Sun”. Té skladbě se nedalo vyhnout i díky tomu, že se objevila v reklamě.

Debbi k této spolupráci dodává: „Vůbec nechápu, proč nám to trvalo tak dlouho, než jsme se znovu potkali. Práce ve studiu nám šla opět snadno, uvolněně a přirozeně jako poprvé před lety. Myslím, že to je na výsledku znát. Zase vznikla veselá, současná, letní písnička.”

A producent Peter Graus doplňuje: „S Debbi jsme se znovu potkali po více než deseti letech. A nic se nezměnilo. Ona je pořád jako to slunce a pracovat s ní je radost a zase nás to moc bavilo. Neplánovaně nám s textem pomohla Kate Korcek, zpěvačka legendární skupiny MadeToMate.”

Skladba je zatím doplněná jen o lyric video s profilovou fotkou, kde to interpretce velmi sluší. Stejně tak i tento song jí hodně sedí. Působí odlehčeně, rozverně, tanečně, netlačí na pilu. Výsledek tak zní daleko lépe než zmíněná „Touch The Sun”.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář