Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční valná hromada SDH Slavíkovice

Vše se povedlo a i nálada byla 100%

 

V sobotu 19.ledna proběhla naše VVH, tuto zahájil starosta, který přednesl program VVH, poté jsme uctili památku našeho zesnulého bratra hasiče Josefa Rajšla minutou ticha, přivítali všechny hosty z okolních sborů našeho okrsku a zvláště pana vikáře Kratochvíla, odhlasovali plán schůze. Dále velitel zhodnotil ve zprávě o činnosti sboru naší bohatou práci v roce 2012 a pochlubil se výsledky našeho požárního družstva. Pokladní nám zdělila jak si stojíme v otázce financí. Dále předseda revizní komise potvrdil, že je vše s naší pokladnou vpořádku. Taktéž  jsme si sestavili plán činnosti na rok 2013, který obsahuje následující body, zajistit účast na soutěžích, stavění máje, brigády pro Obecní úřad, uspořádat Dětský den, provádět výcvik členů požárního družstva, zajištění občerstvení na vánočním kocertě a protože momentálně probíhá i rekonstrukce naší požární zbrojnice, znamená to pro nás jediné, že máme před sebou letos mnoho práce. Tím nejtěžším úkolem bude asi zajištění zábavy na konci prázdnin, kde nám 31.8.2013  zahraje skupina MASH. Nakonec naší schůze jsme po občerstvení vše oslavili a prodiskutovali za doprovodu skupiny Classic až do ranních hodin.

Dovolte mi, abych ještě jednou poděkoval všem členům našeho SDH za odvedenou práci, popřál mnoho zdraví a štěstí i úspěchů v osobním životě v novém roce 2013.

 

Velitel SDH Jiří Vogeltanz

Zde několik fotografií

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

QGWRYKMM0TW4HQ9WXF www.yahoo.com - Hello!

Hi! Please tell me the number of your office, I will come to you tomorrow. QGWRYKMM0TW4HQ9WXF www.yahoo.com

Horacio - Hi! I have a small problem :-(

I registered on the website last week and filled in my details. But since yesterday I can't log in to my profile. Help me fix everything. Here is a link to my page ►►► https://cutt.us/PsaQo ✅. Thanks! Annabel

Teodoro - Hello! I have a small question?

►►► ✅ Where can I get my gift? Here? https://lnk.do/oRLXPN

CoreyThync - The Best Offer of The Year!

This year turned out to be very difficult. But we have optimized and reduced the cost of our products!
It is almost impossible to find prices lower than ours, the sale is at the cost price level.
Watch and be surprised by our super low prices https://cutt.us/6nChw

Jana Nová - Hašení

Dobrý den, už jste někdy opravdu hasili požár nebo pořád hasíte jenom žízeň. Já totiž nechápu smysl takovýchto organizací, kde chlast až do ranních hodin je většinovou činností.

Jiří velitel SDH - Re: Hašení

Je vidět, že jste nikdy hasičem nebyl. Práce je celoroční činnost, školení, prevence a cvičení, brigády na udržení naší obce atd. a toto je Výroční schůze kde se vše probere a ohodnotí .
Jsme dobrovolní hasiči a všechno děláme ve svém volnu a zadarmo, tak si jednou ročně snad můžeme trochu užít i zábavy podle svého gusta.

Jiří velitel SDH - Re: Hašení

Omlouvám se, ve spěchu jsem přehlédl, že příspěvek napsala žena. Takže správně " nebyla hasičkou"

 



Počasí


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 3
Celkem: 532341
Měsíc: 5945
Den: 166