Jdi na obsah Jdi na menu

LSVJ - Léčení skrze vyšší Já

26. 10. 2018

 

img_20190313_135733.jpg

Léčení skrze vyšší Já

Tato technika pracuje s Akašickými záznamy, ze kterých médium čerpá veškeré informace a to skrze práci s kyvadlem a Vyšším Já nebo nejvyššími duchovními průvodci - Mistry.

Technika vznikla spojením několika metod, zejména speciálních spirituálních technik a channelingu.

Vyhraďte si den pro sebe, pokud skutečně jdete cestou sebelásky.
Osobně si pro terapii vyhrazuji pro vás celý den. Vnímám a cítím to, co se čistí a proto potřebuji i pro sebe čas znovu se stabilizovat. Proto dělám max. 2 terapie v týdnu pro klienty.
 
Doporučuji si lehnout, odpočívat, ale můžete dělat i běžnou denní činnost i procházku v přírodě. Nedoporučuji pít alkohol, řídit auto, pracovat fyzicky těžkou, náročnou práci. Nepracovat ve výškách. Nekřížit ruce a nohy. Nedoporučuji v těhotenství LSVJ - nemáme právo zasazovat do osudu nenarozené duše. 
 
Doplňte pro LSVJ:
Křestní jméno, datum narození, email. 

img_20190115_091459.jpg

Terapie LSVJ
 
Dálková terapie bez přítomnosti. Pracuji několik hodin, max. 5 hodin i s konzultací a nahrávkou.
 
Součástí je 30 minut konzultace pro určení tématu (ústně nebo písemně). 
Na začátku čistím cca hodinu celý energetický systém - energetické čištění, abych se energie pak zaměřila pouze na konkrétní programy, přesvědčení a bloky v délce 2-3 hodiny.
Během čištění můžete pociťovat různé emoční rozpoložení, pocit nevolnosti, těžko od žaludku, slabost, točení hlavy, které odeznívají po uvolnění bloku, programu, přesvědčení, které se může právě čistit.
Během celé doby si píšu zápis, který zasílám do aplikace či na email po ukončení.
Audio nahrávku v mp3 celého čištění s terapie zasílám na email. Nahrávka může být 10-40 minut dlouhá, dle rozsahu celého čištění, která se zahrnuje do času terapie. 
Součástí jsou audio nahrávky energetické čištění + energie světa, foto zápisu, které posílám po skončení terapie .
A dále audio z terapie - vysvětlení foto zápisu, může trvat 10-40 minut dle náročnosti terapie.
Audio z terapie nahrávám nejpozději do 5 dnů od terapie. Pokud mi během terapie vzkaz pro duši, předávám.   
Ve fotu zápisu je uvedena očistná doba, kdy dochází ještě čištění všeho a do té doby se nedoporučuje žádná práce s podvědomím. Regrese, rodinné konstelace, kraniosakralni terapie, a jiné techniky, kde se pracuje s duší a podvědomím. Bachovy esence, Jolais či jiné doplňky stravy je možné používat. 
Vždy uvádím dobu čistění, která po terapii doznívá. V daném období hodně pít pro uvolnění všeho. V této době může se projevit nemoc, fyzické projevy, bolest hlavy, častější vylučování, jako forma čištění. V té době se nedivím ničemu. Po čištění přichází úleva a postupná změna i v realitě. 
 
332490839_638208108016834_7068777567053513593_n.jpg
Tam, kde zastaví tě strach.
Dovol si vnímat pocity a daný stav.
Pak zhluboka nadechni odhodlání.
Vydechni ze sebe všechny obavy.
Příjmy stav, poděkuj.
Hlavně se ne-lituj.
Naopak, buď v sobě laskavá a samu sebe miluj.
Nech plynout emoce, ať ukážou Ti cestu k sobě více.
Pak bez zábran a strachu se Ti otevře srdce.
Věř, že pak budeš v souladu sama se sebou více.
Díky tomu ucítíš, kdy můžeš se rozdávat druhým a kdy si ublížíš.
Můžeš dávat jen tehdy, když máš máš z čeho brát.
Vždyť každý, ne jen Ty, by měl s zdravé hranice sebeúcty znát.
Není nutné neustále pro druhé jejich divadlo hrát.
Stačí se všeho, co není s Tvou duši v souladu vzdát.
Pak začneš vnímat na plno ve všem lásku a světlo a Tvá duše opět začne z lehkostí tvořit, hrát si i smát.
Jen dovol si v procesu svého života svým tempem zrát.
Není nutné svou cestu znát.
Jen si máš cíl dát.

I takto může vypadat vzkaz pro tvou duši při terapii LSVJ. Pokud se tě dotknou slova, dovol si je procítit a vnímat. Dovol si léčit se a hýčkat.
332858743_959844985388243_2441192572635601464_n.jpg
 
 
Pro uvolnění příznaků očistné doby, můžete použít frekvence Hz. Jedná se o frekvence 396 Hz, 417 Hz, 528 Hz, 639 Hz, 741 Hz, 852 Hz, 936 Hz. Tyto frekvence jsou součástí Solfeggio stupnice, která má velmi starou historii. Dr. Leonard G. Horowitz (specialista na genetickou biochemii). Lékař, který má podíl na tom, že ke stávajícím Solfeggio frekvencí přibyly další tři - 174 Hz, 285 Hz, 963 Hz. Významy frekvencí https://celostnivzdelavani.cz/frekvence-zivota
 

332419097_521385843465065_7417740815604373749_n.jpg

 
Pokud duše vidí v tom, co řeší výhodu a nechce se jí vzdát, což je její svobodné rozhodnutí, může si vše vrátit do původního stavu. Na konci čištění provádím odstranění bloků a programů, které by bránily přijmout změny a zodpovědnost, ale i tak svobodná vůle duše má poslední slovo. Tato technika nenahrazuje lékařskou péči.
 
I když moje osobní zkušenost mi ukázala, že pokud selhává klasická medicína, mám i jinou volbu, jak se zbavit problému, které mě tíží. 5 let na kožním nebylo možné odstranit bradavici. Po čištění do 14 dnů úplně pryč, do měsíce místo zcela zahojené. Bloklou krční páteř kvůli nepříjemné situaci, čištěno. Po pár hodinách úleva, do 24 hodin bez příznaků. Při nálezu cysty u mé dcery na vaječníku čistění, během očistné doby praskla a nemusela podstoupit zákrok. Máte problémy s konkrétními vztahy, prací i zde lze použít čištění a změnit stav do zcela nové úrovně.
 
Běžně stačí 3-4 hodiny u jedné terapie na dálku. Těžší situace déle. Někteří klienti jsou přesvědčení, že jim jedno sezení stačí, ale opak je pravdou. Nebo 1x za rok a pak se diví, že jsou tam, kde byli před rokem. Pokud skutečně chcete změnu a přistupujte ke svému životu zodpovědně. Víte, že to, co jste roky zanedbávali, se za jednu terapii a pár hodin práce nezmění. Změny se sice dějí i po jedné terapii, ale abyste dosáhli trvalého výsledku, vše chce čas i vlastní úsilí mimo terapii. Každá terapie pouští vždy pouze do určité úrovně vědomí, aby i změna mohla proběhnout bez komplikací na všech úrovních bytí v souladu s duší. Uvolňují se postupně vrstvy všech bloků a přesvědčení. Můžete pak zpracovat konkrétní bloky ve vztazích, v pracovní oblasti, v postojích atd. Pomůže zvýšit vibrace, uvolnit bloky na cestě, otevřít pomyslně zavřené dveře. A jen na vás záleží, zda s tím, co vám bude terapií nabídnuto přijmete srdcem a s touhou po změně. Nebo budete analyzovat rozumem a možnost přijmout změnu a jít otevřenými dveřmi si opět zavřete. Jsem jen průvodce na cestě. Vy sami si určujete cestu i zkušenosti. 
 
Pokud pouze hledáte berličku či možného viníka toho, co vás trápí, pro vás terapie není vhodná. Každý je strůjcem svého života i zdraví. 
V terapii kdo hledá logiku, ztrácí cestu k srdci, k duši i sám k sobě. Neboť, kdo je připravený a jen potřebuje popostrčit, vidět či pochopit, pak dějí se zázraky. 
Vyhrazuji si právo po konzultaci odmítnout spolupráci v terapii, neboť ne každá duše je připravená a některé duše dostávají příležitost pouze jednou. A svůj čas věnuji s láskou duším, které skutečně chtějí vědomě změnit svůj život k lepšímu. 


Průběh LSVJ
 
Práce s Vyšším Já, nejvyššími duchovními průvodci a láskyplnými světelnými bytostmi spočívá v používání kyvadla, které zprostředkovává odpovědi na kladené otázky. K tomu všemu je třeba soustava 80 tabulek, v nichž je zařazená většina problémů, na které duše při své cestě může narazit. Před každou prací s klientem žádám o povolení na práci. 
 
Konzultace je pro klienta nenáročná a pohodlná, není zapotřebí absolvovat žádné cviky, postoje ani složité manipulace. Jde vše praktikovat i na dálku, tedy osobní přítomnost klienta není nutná. Od klienta se vyžaduje jen vědomá a aktivní snaha řešit vlastní problémy, jeho vědomá ochota přijmout změnu. Mnoho klientů totiž žije v představě, že terapeut s pomocí spirituálního léčení vyčistí a odstraní jejich problémy – a tím je věc vyřešena. Je nutné, aby klient změnil svůj způsob života, myšlení a jednání, aby znovu nevytvořil prostor pro opětovný vznik či návrat těch energií, které již jednou byly vyčištěny. Předpokladem vyléčení je, že klient se bude na svém vyléčení aktivně podílet aspoň ze 60 %, těch zbývajících 40 % tvoří pomoc léčitelů a ostatních lidí.
 
Každý klient, u kterého proběhlo duchovní léčení skrze Vyšší Já na dálku bez účasti, obdrží popis průběhu léčení i s výsledky emailem. Osobní terapie nebo přes aplikaci si mohou průběh terapie psát. 
 
Při čištění negativních energií mnozí klienti vnímají různé pocity, například teplo na hrudi, mrazení na zádech, točení hlavy, nevolnost od žaludku nebo mohou i plakat, apod. Tyto projevy však trvají velmi krátce a jsou jen důsledkem zablokovaných energií a emocí, které klient v sobě držel a při čistění dostaly možnost se uvolnit.

Během konzultace si klient často uvědomí, proč vznikly mnohé z jeho problémů. Je to motivace k novému, pozitivnímu myšlení a pohledu na sebe sama. A to je důležitý předpoklad pro to, aby se staré problémy už nevracely. 
  
Výhodou metody LSVJ je, že práce skrze Vyšší Já je rychlá a mnozí klienti pociťují značnou úlevu. Počet konzultací potřebných k úplnému vyčištění závisí od závažnosti a množství negativních programů a energií. Ve většině případů postačí jedna až dvě konzultace. 
 
Každý člověk je unikátní bytost obdařená svobodnou vůlí. Znamená to, že každý dělá rozhodnutí ve svém životě sám. Člověk může přijmout svoje problémy a těžkosti a zvolit si život ve stresu a nemoci, nebo se rozhodne jim čelit a pracovat na svém rozvoji. Máme právo si vybrat. Pokud se sami rozhodneme řešit svoje problémy a přijmout zodpovědnost za vlastní život, potom může být metoda LSVJ nápomocná. Odměnou za tuto snahu bude pocit svobody, uvolněnosti a radosti ze života. 

     Vše, co se děje v našem životě, není náhoda. Jsou to lekce života, které jsou nám uštědřovány. A způsob jakým se k nim postavíme, rozhodne, zda se budou opakovat nebo jich není již zapotřebí.

      Na problém nenahlížejme  tak, že se ptáme: "Proč se mi to děje?"

Ptejme se: "Co mi daná situace má přinést, na čem mám zapracovat?"

A v tom může LSVJ  velmi pomoci. Pochopíme-li důvod, máme řešení. Pak není důvod ke stresu a strachu z dané situace, strachu z nemoci. A to přináší pocit klidu.

      Vyšší Já může rovněž pomoci při rozhodování problémů. Zda je dané rozhodnutí přínosem či nikoliv. Z kolika procent je výhodné.  Práce s Vyšším Já otevírá cestu k dalším možnostem v životě.

img_20210623_110936.jpg

     

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kateřina Pospíšilová - Dotaz

4. 9. 2020 21:58

Dobrý den, hodně zajímavá metoda.Chtěla bych vyzkoušet.Děkuji

Klientka 21 - Anonymní dotazník

31. 8. 2020 8:39

Moje zkušenost s LSVJ
Ráda bych se s vámi chtěla podělit o mou zkušenost s LSVJ.
Irenu jsem poprvé potkala na konstelacích. Hned na první pohled mě na ní "něco" zaujalo. Začala jsem sledovat její příspěveky na Facebooku, které mi mnohdy mluvily z duše, nebo vedly k nějakému uvědomění. Poprvé jsem Irenu oslovila, když jsem odcházela od manžela do pronajatého bytu a zachvátila mě nejistota, jestli vše finančně zvládnu. Dostal jsem přesně to, co jsem potřebovala. Objasnění situace, ujištění o správném rozhodnutí a dodání odvahy k dalším krokům. Čas plynul. Manžel nechtěl přijmout fakt, že jsem odešla a snažil se, abych se vrátila. Přiznám se, že mi to vyhovovalo, protože konečně po dlouhých letech byl na mně hodný. Celý svůj život jsem strávila ať už u rodičů nebo s manželem v rodinném domě a najednou byt... Když mě zval na víkendy, ráda jsem pozvání přijala. Teď vidím, že to byla chyba, protože jsem v něm umocňovala pocit, že se vrátím. Upřímně jsem mu říkala, že to tak nebude, ale nechtěl slyšet. Bylo to i kvůli dětem, ač už byly velké (17 a 19 let), nechtěla jsem, aby se z nastalé situace cítily ještě hůř. Chtěla jsem rozchod v klidu. Strávili jsme společně Vánoce, po svátcích jsem odešla do bytu. Manžela se dotklo, že s ním nechci trávit Silvestra a Nový rok a vzal to jako definitivní konec. Druhý víkend v lednu si domů nastěhoval novou 22.letou přítelkyni. Byl to šok pro všechny. Nejvíce to prožíval syn, který zůstal s manželem v domě a byl přímým účastníkem. Dva měsíce utíkal ke mě do bytu, než situaci přijal. Dcera, která se mimo jiné se v té době rozešla s přítelem, se z nastalé situace zhroutila. Já jsem prožívala neskutečnou zlost... Nevěděla jsem kudy kam. Jestli psycholog nebo nějaké jiné alternativy. Vtom zničehonic zpráva od Ireny "Ahoj, jak se máš?" Vše jsme spolu probraly a vzniklo moje první LSVJ. Asi úplně přesně nedokážu slovy popsat, jaká vnitřní úleva přišla... Chtěla jsem se cítit ještě lépe, proto v tuto chvíli mám za sebou 6 LSVJ a život se mění...Dcera se postavila na své vlastní nohy a konečně začala žít... Já jsem nalezla vnitřní klid a uvědomění sama sebe. Narovnalo se mi spoustu omezujících vnitřních přesvědčení a vyčistilo spoustu emočních bloků. Z nevědomí se spousta věcí dostalo do vědomí, což je pro mě důležité pro pochopení, proč se věci dějí jak se dějí. LSVJ je mimořádná technika, která vrací zdravý emoční život. Z vlastní zkušenosti všem z celého srdce doporučuji.
Irčo moc děkuji, že jsi přišla do mého života

Klientka 20 - Anonymní dotazník

22. 8. 2020 8:33

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
- od vás
Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
(všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)
- práce na sobě, posunout sama sebe
Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
(emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)
- někdy mě po čištění bolela hlava, byla jsem unavená, ale max. do dvou dnů mě to přešlo
Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)
- určitě změny v chování a jak se stavím k situacím a jejich řešení, jsem klidnější, rozvážnější a více vnímám svou intuici, začala jsem myslet více na sebe a věnovat se sama sobě
Kolik jste absolvoval/a terapií?
- vždy na určitý problém 2 - 3 terapie
Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie
Doporučil/a byste terapii?
Ano - určitě ano, já osobně na sobě pociťuji velké změny a všímá si toho také má rodina a okolí. Práce na sobě pomocí LSVJ mi mění život k lepšímu!
Děkuji!
Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano

Klientka 19 - Anonymní dotazník

22. 8. 2020 8:31

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
O LSVJ jsem se dozvěděla z Vašich webových stránek https://www.vnitrnirovnovaha.cz/.

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
LSVJ terapii jsem chtěla podstoupit kvůli svému zdraví, vysoký krevní tlak v nízkém věku a následně u mě byly nalezeny změny na slezině, včetně zvětšení uzlin v dutině břišní. Také poupravit myšlení, které mi tyto zdravotní problémy způsobovalo.

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
Bolela mě hlava a trochu víc jsem brečela než je u mě zvykem.

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
Terapie LSVJ mi pomohla přestat pořád a neustále přemýšlet. Pomohla mi, nechat myšlenky plynout a ne si každou vteřinu vybírat novou, nad kterou bych se pak mohla trápit a řešit ji. Pomohla mi začít odbourávat záležitosti, které mi zdravotní problémy kousíček po kousíčku způsobovaly. Dokázala jsem změnit práci; odpoutala jsem se od člověka, který mě 10 let trápil, ale já ho pořád viděla jako Boha a celkově si, jak se říká, nenechám s*át na hlavu.
A všechny tyhle změny mi pomohly zlepšit můj zdravotní stav. Už nemám tak vysoký krevní tlak, změny na slezině naštěstí nejsou akutní nádorové onemocnění a také už nemám zvětšené uzliny.

Po třetí terapii jsem si všimla dost podstatné změny a to, že už dokážu říct NE a to nejen cizím lidem, kdy je to většinou snazší, ale také svým nejbližším příbuzným. Možná jsem měla dříve pocit, že musím všem na 100% vyhovět jinak budu ta špatná. Teď je tomu jinak, myslím hlavně na sebe a na své potřeby. Občas to není úplně jednoduché, protože jsou ostatní u mě zvyklí na jiné chování a teď si musí zvykat, že ne vždy jsem k dispozici a připravena někomu ihned v čemkoliv pomoci.
Všechny vyšetření dopadly na výbornou a doktoři mě považovali za "exota", že mě posílají od jednoho ke druhému a stále se na nic závratného nepřišlo. Věřím, že za to může z větší části paní Iris, které tímto moc děkuji.

Kolik jste absolvoval/a terapií?
Zatím jsem absolvovala 2 terapie, ale určitě se chystám na další.

Momentálně jsem absolvovala 3 terapie.


Doporučil/a byste terapii?
Ano - terapie mi ukázala, že většinu zdravotních problémů si člověk vytváří ve své hlavě a když se mu podaří změnit myšlení, podaří se mu vyzrát i na nemoc, která ho sužuje.

Já jsem si také začala víc vážit sama sebe a svých potřeb, přání a snů a přestala jsem se neustále ohlížet na ostatní. Tím pádem doporučuji i lidem, kteří mají pocit, že pořád žijí jen pro ostatní a ne pro sebe.


Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano

Osobní sdělení, které chcete předat a neptala jsem se na něj?
Pokud na tyto věci mezi nebem a zemí věříte, což předpokládám, že ano, když jste na této stránce a řešíte nějaký problém, jděte do toho, doporučuji všemi deseti.
Paní Iris je úžasný člověk, ke kterému se velmi ráda vracím. Nejen na terapii LSVJ, ale také na konzultace a na nákup krásných náramků.

Klientka 18 - Anonymní dotazník

15. 8. 2020 18:31

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
O LSVJ som sa dozvedela z FCB.

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
(všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)
Chcela som sa v živote posunúť v každom smere, už dlho som mala pocit, že sa mi nič nedarí, či už vo vzťahoch s rodinou, v práci, s deťmi, ale hlavne samej k sebe. Bola som z toho nervózna, akoby som uviazla v bode z ktorého som sa nevedela vyslobodiť.

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
(emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)
Bola som stabilnejšia, pokojnešia, šťastnejšia, nedokázali ma nahnevať veci, ktoré pred očistnou dobou áno.

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)
V mojom živote vnímam viac veci z nadhľadom, menej sa emočne ,,vybíjam,,, zlepšil sa vzťah samej k sebe, v práci i v rodine, s deťmi sa snažím riešiť situácie pokojne aj vďaka mačičke, ktorú som zrazu mala potrebu mať doma a ktorá nás tiež učí viac vnímať jeden druhého. Do života mi prichádzajú ľudia s ktorými si odrazu rozumiem a zdieľajú rovnaké hodnoty na život ako ja. Uvažujem o ďalšom štúdiu na VŠ zmene zamestnania.

Kolik jste absolvoval/a terapií?
Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie
Absolvovala som 2 terapie, chystám sa ešte na jednu.

Doporučil/a byste terapii?
Ano - proč? Určite by som doporučila terapiu, jedná z vecí je tá, že človek má naučené určité vzorce správania, ktoré ho dlhé roky blokujú a vôbec si to neuvedomuje.
Vďaka LSVJ vie prácou na sebe lepšie rozpoznať a zmeniť svoje myslenie a svoj život k lepšiemu.

Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano

Klientka 17 - Anonymní dotazník

12. 8. 2020 14:41

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
1.O LSVJ jsem se dozvěděla od vás pí. Iris. Řekla jste mi o ní,když jsem vás telefonicky žádala o výklad karet.

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
(všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)
2.Terapii jsem chtěla ze zdravotních důvodů a vztahových také.

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
(emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)
3.Po terapii mi nezmizely všechny problémy. To bude asi na další terapie . Protože je jich opravdu moc.

Ale jsem vděčná alespoň za to, že jsem vybočila se zajetých kolejí závislosti. Hodilo mě to na jinou kolej. Začala jsem si nějaké věci uvědomovat. Věci v mém životě, které mi škodí. A to před tím nešlo. Byla jsem jak před tím jak kdybych neměl cit, neviděla věci, které mi škodily. Teď některé vidím ( nejspíš ne ještě všechny ), ale dost na to abych už konečně začla něco měnit k lepšímu krok za krokem. A vystoupila z programu sebedestrukce a destrukce a manipulací ze strany druhých.

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)
4. Uvědomila jsem si jaké nezdravé vztahy žiji a díky výkladu karet proč je žiji.

Kolik jste absolvoval/a terapií?
Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie
5.Mám za sebou dvě terapie a dva výklady karet.

Doporučil/a byste terapii?
Ano - proč?
Ne - proč?
6.Terapii určitě doporučuji. Člověk, který má problémy a neprožívá šťastný, zdravý a spokojený život by měl chtít něco měnit. Jinak je mu dar života k ničemu.

Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano/Ne
7. Ano souhlasím s úmístěním na web

Osobní sdělení, které chcete předat a neptala jsem se na něj?
8. Děkuji za to, že Iris existuje a má pro nás tu možnost svého velikého daru, aby nám pomohla rozplést situace v kterých jsme zamotaní a nevíme si s nimi rady. A že nás vede a řekne pravdu přímo, aby člověk nebloudil. Je to dobrá učitelka a Promiňte Iris to slovo ,,informátorka".

Mám vás ráda , moc děkuji a hodně lásky,pohody a zdraví vám přeji.
Martina B., 48 let, Brno

Klientka 16 - Anonymní dotazník

12. 8. 2020 10:58

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
- O LSVJ mi řekla kolegyně v práci. Svěřila se mi se svými problémy, průběhem LSVJ a odkázala mě na webové stránky, které jsem si pročetla.

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
- Původně jsem chtěla vyřešit napjaté vztahy mezi mnou a matkou, chtěla jsem řešit partnerské vztahy. Ale změna začíná ode mě a věřila jsem, že pokud změním sebe, může to ovlivnit i moje fungování s ostatními.

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
- Při první terapii LSVJ jsem na sobě dlouho nic nepozorovala. Až jednou měla nastat setkání s mou matkou, byla jsem klidná, bez nervů a i konfrontaci s ní jsem sice nezvládla jak bych chtěla, ale rozhodně jsem vydržela zůstat silná a hájit si svoje zájmy než jsem čekala. Mé sebevědomí postupně rostlo, cítila jsem, že se měním, že je něco jinak a lepší, ale nedokázala jsem přesně určit co. Rozhodně to ale byl příjemný pocit. Při druhém LSVJ při poslechu záznamu p. Gulové jsem to obrečela, protože téměř všechno sedělo a otevřelo mi to nový náhled na mé problémy. Ze začátku jsem měla pocit, že jsem vlastně já ta zlá a špatná, což mi nedělalo moc dobře. Ale po nějakém čase a přemýšlení jsem svůj prvotní názor přehodnotila. Po zdravotní stránce mi druhé LSVJ přineslo velké výkyvy nálad, všechno se mou bylo jako na houpačce - neskutečná únava, zažívací potíže, bolesti hlavy, chvílemi jsem byla protivná i sama sobě. Po konci očistné doby tyto potíže ustaly.

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)
- Ještě mě čeká na sobě velká práce. Ale už vím, že jsem klidnější, mám větší sebevědomí a mám se víc radši. Dokážu se více prosadit, i v zaměstnání. Progres je postupný a vím, že LSVJ budu chtít i nadále využívat. Paní Gulová mi řekla, že mám potenciál a sílu vše zvládnout, že je toho na mě moc. Nevím proč, tuto větu jsem od jiných slyšela, ale až od paní Gulové jsem tomu skutečně uvěřila a snažím se toho držet.

Kolik jste absolvoval/a terapií?
- Absolvovala jsem 2 terapie, třetí mě čeká.

Doporučil/a byste terapii?
Ano - rozhodně ano. Dostala jsem možnost o sobě více přemýšlet, pomohlo mi to se 'ustálit/zklidnit'. Informace, které jsem dostala, mě nakoply. Uvědomuji si, že mám víc síly na zvládnutí různých problémů a obtíží. Snažím se si to svoje uvědomění udržet, někdy je to hrozně těžké, ale mám zájem na sobě pracovat a bude to prostě běh na delší trať. Ale vím, že se cítím líp a budu dál bojovat. :-)

Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano

Osobní sdělení, které chcete předat a neptala jsem se na něj?
Děkuji paní Gulové za její čas, energii a práci, kterou dělá a s jakou ochotou mi vždy vyšla vstříc.

Klientka 15 - Anonymní dotazník

9. 8. 2020 10:50

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
1. O LSVJ jsem se dozvěděla od své sestry, která je u vás absolvovala a byla nadšená.

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
(všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)
2. Absolvovala jsem LSVJ převážně kvůli zdravotním problémům, ale i celkové nespokojenosti ve svém životě.

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
(emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)
3. Cítila jsem se hodně unavená, ale nic jiného zvláštního.

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)
4. Zatím jsem nepostřehla větší změny, kromě té, že po zdravotní stránce se problém zlepšil.

Kolik jste absolvoval/a terapií?
Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie
5. Absolvovala jsem zatím 1 terapii.

Doporučil/a byste terapii?
Ano - proč?
Ne - proč?
6. Ano - dokáže vám ukázat věci, o kterých jste o sobě neměli ani tušení.

Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano/Ne
7. Ano

Klientka 14 - Anonymní dotazník

9. 8. 2020 10:44

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a? Od švagrové.

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a? Osobní problémy.
(všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy? Výkyvy nálad, od přemrštěných reakcí na drobnosti až po pocity, že nic nemá cenu.
(emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života? Více aktivity než doposud, zajímá mě více podnětů z okolí k poznání určitých věcí a situací.
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)

Kolik jste absolvoval/a terapií? 3
Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie

Doporučil/a byste terapii?
Ano - proč? Posun v emocích a zvládání situací.


Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano

Klientka 13 - Anonymní dotazník

3. 8. 2020 15:30

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?




Na FCB se mi objevil odkaz na webové stránky vnitřní rovnováha.


Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
(všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)
Chci se naučit nepřijímat negativní energii ze svého okolí.


Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
(emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)
Cítila jsem příjemný klid a postupné chvění v jednotlivých částech těla, únavu.


Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)
Vnitřní klid. Zatím jsem absolvovala pouze 1 terapii před několika dny, ale např. konflikty a křičení dětí zvládám v klidu a bez nervozity.


Kolik jste absolvoval/a terapií?
Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie
Zatím mám za sebou pouze 1 terapii, ale těším se na další.


Doporučil/a byste terapii?
Ano - proč?
Ano, určitě. Již delší dobu pracuji na tom, abych pocítila vnitřní klid a sebelásku a postupně velmi, ale velmi pomalými kroky se mi tento stav zlepšoval. Když jsem poslouchala nahrávku paní Iris o blocích, které si s sebou nese moje duše. Říkala jsem si, ANO, to přesně cítím a nevím, jak bych se s nimi sama vypořádala.


Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano

Klientka 12 - Anonymní dotazník

3. 8. 2020 13:05

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
Z internetu a podrobněji od vás.

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
(všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)
Vztah s přítelem a s dědou, zdraví, všeobecně, ženské energie...

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
(emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)
Emočně jsem byla mnohdy rozhozená, někdy mě dokonce bolela hlava, ale s tímto vším jsem byla již předem seznámena.

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)

Uvědomila jsem si řadu věcí, díky kterým jsem byla schopna posunout se dál a už je pak neřešit. Změnila jsem řadu svých priorit a uvědomila si, že jsem předtím řešila spoustu nepodstatných věci. Naučila jsem si vidět člověka, kterého jsem předtím doslova nesnášela úplně v jiném světle, než jsem byla zvyklá a zkusila vidět určitou situaci i z jeho pohledu. Osobně si myslím, že terapie LSVJ mi hodně pomohly a inspirovaly k tomu, abych se najednou snažila být lepším člověkem. Věřím, že směřuji správnou cestou a za také k lepšímu životu.

Kolik jste absolvoval/a terapií?
Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie

Popravdě už to ani nepočítám, určitě více než 10.

Doporučil/a byste terapii?
Ano určitě. Odpověď je v přínosech.

Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano

Vnitřní rovnováha - Těhotenství

4. 3. 2020 14:17

Každá žena je jedinečná. Skoro každá žena touží po miminku.

U jedné klientky sice k těhotenství nedošlo, ale uvědomila si, že chyba není v ní a je důležité, aby chtěli miminko oba.

U druhé klientky stačilo jedno LSVJ a těší se již ze svého těhotenství s manželem. Ale tady bylo přání u obou a jen se tomu pomohlo.

Jsem zvědavá na průběh další klientky, která řeší stejné téma.

Klientka11 - Anonymní dotazník 11

24. 1. 2020 8:38

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
O LSJV jsem se dozvěděla od své kamarádky, která už několik LSVJ absolvovala a doporužila mi ho.

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?(všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)
V tu dobu jsem řešila sytuaci, kdy jsem dlouhodobě nemohla otěhotnět, proto jsem vyhledala LSVJ.

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
(emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)
Po prvním LSVJ na mě očistná doba zapůsobila opravdu hodně. Projevila se u mě i fyzicky a to tím, že jsem onemocněla. Zvýšená teplota, bolest hlavy a kloubů. A psychicky se ve mně míchaly všechny pocity, které se měly uvolnit a nebylo mi moc dobře, dokoncejsem dlouho zvažovala, jestli kdy absolvuji další LSVJ. Vše se ale uklidnilo a čištění se začalo projevovat v běžném životě.

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)
LSVJ mi přineslo velkou změnu v mém životě. Těhotná sice nejsem ani teď, protože to není záležitost pouze jednostranná, a já jsem si své bloky vyčistila, ale pomohlo mi to vše vidět jinak. Vnímat i další okolnoti, žít i pro jiné věci. Vše, co vyšlo najevo při čištění,třeba situace v partnerském vztahu, se sami začaly řešit i ve skutečnosti.

Kolik jste absolvoval/a terapií?
Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie
Absolvovala jsem 2 terapie LSVJ a 1 moje dcera a u té vidím, že jedna je opravdu málo.

Doporučil/a byste terapii?
Ano - proč?
Ne - proč?
Ano, terapii bych určitě doporučila všem, co mají pocit, že jejich život nikam nesměřuje a že stále stojí na jednom místě a sami neví, jak z toho ven. LSVJ jim ukáže další možnosti.

Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano

Osobní sdělení, které chcete předat a neptala jsem se na něj
Je málo takových lidí jako paní Irena, kteří mají opravdový dar pomáhat. A já si jí moc vážím a děkuji za to, že mi vstoupila do života.

A ještě bych Vám chtěla říct, že jak jste mi dělala to čištění bytu a radila jste mi, tak jste měla pravdu.

Vnitřní rovnováha - Klienti

16. 1. 2020 15:05

Rok 2019 Po terapiích LSVJ

2 nekuřáci
2 vyřešené vyhrané soudy a konec trápení

Vyřešení zdravotních komplikací u některých klientů, změna myšlení a řešení života k lepšímu. Vyřešení vztahových problémů s partnery, rodinnými členy. Rychlejší dořešení situací, které se řešily.

Některé klienty našly cestu sebelásky a odpustili v minulosti lidem, kteří je blokovali v posunu.

Někteří úspěšně vyřešili bydlení a kdo bude v jejich prostoru.

Pokud byla nějaká situace patová, vždy pomohla vyšší síla zázrakem k vyřešení.

Klientka 10 - Anonymní dotatnik 10

16. 1. 2020 14:51

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
1.O LSVJ jsem se dozvěděla od vás.

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
(všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)
2. Vztah, všeobecně, škola a zdraví.

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
(emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)
3. Určitě jsem v té době by dost citlivá a náladová.

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)
4. Určitě mi to přineslo změnu v tom, jak se chovat nemám a tak celkově jsem změnila přístup k určitým věcem. Pocítila jsem celkovou úlevu a větší psychickou vyrovnanost.

Kolik jste absolvoval/a terapií?
Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie
5. 7x až 8x

Doporučil/a byste terapii?
Ano - proč?
6. určitě ano, protože to postupně odkrývá mou osobnost a mám šanci pracovat na věcech, ve kterých mám nedostatky, např. nezpracované vztahy, strachy atd.

Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano

Klient 9 - Anonymní dotazník 9

16. 1. 2020 14:47

Klient před terapii delší čas užíval antidepresiva. Může se stát, že se čištění zaměří na vyčištění těla i duše od toxinů.

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
Po dohodě jste mi ho nabídla jako terapii

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
(všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)
Zdraví - kolísavé nálady, nespavost, strach...

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
(emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)
Očistná doba byla psychicky náročnější

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)
LSVJ mi moc nezabral, alespoň tak jsem to v tu dobu vnímal. Věřím, že teď by mohl být účinek efektivnější.

Kolik jste absolvoval/a terapií?
Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie
Nejsem si jistý, 2 - 3

Doporučil/a byste terapii?
Ano - nezabrala mě, ale druhému by mohla pomoci, každý jsme jiný

Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano

Osobní sdělení, které chcete předat a neptala jsem se na něj?
I když mi terapie LSVJ moc nezabrala, i tak jsem byl nadmíru spokojený s Vašim osobním přístupem a službami. Když mi bylo mizerně, psala jste si se mnou a byla mi v tu dobu velikou oporou. Za to máte můj veliký dík. Tak přátelský a vstřícný přístup se málokdy vidí.

Klientka 8 - Anonymní dotazník 8

7. 1. 2020 13:14

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
Z internetu

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
(všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)
Ukončení vztahu

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
(emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)
Cítila jsem úlevu, uvolnění a vyrovnání se samé se sebou

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)
Víc si věřím, vnímám co mi moje vnitřní já (duše) říká

Kolik jste absolvoval/a terapií?
Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie
Absolvovala jsem 1 terapii (zvažuji další, vnímám, že ji ještě potřebuji)

Doporučil/a byste terapii?
Ano - proč? Ano - člověk někdy potřebuje pomoc, postrčení od druhého

Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano

Klientka 7 - Anonymní dotazník 7

5. 1. 2020 17:51

Ako som sa dozvedela o LSVJ.
Info som získala z vašej stránky.

Kvôli čomu som LSVJ terapiu chcela?
V živote sa nám dejú mnohé veci, ktoré nevieme pomenovať a načítať, možem ich nazvať aj vzorce správania, ktoré nás cyklia v istých rovnakých situáciách a nedokážem potom zmeniť v istej situácii správanie či zaujať iný postoj. Bolo pre mňa dôležité objaviť prvotné príčiny a spúšťače týchto vzorcov a odstrániť ich, aby sa zamedzilo ich opakovaniu.

Ako ste vnímala očistnou dobu, vaše osobné dojmy?
Nepamätam si, ale nemyslím, že by to boli nejaké výrazné psychické či fyzické stavy.
Aký prínos LSVJ priniesol do vášho života?
Môžem povedať, že zmeny, ktoré sa udiali boli výrazné a trvalé v určitej oblasti a pocity neboli nejak výrazné ale postupne som si uvedomila, že určité návyky či vzorce sa zmenili a nastalo vyladenie a značné pochopenie vecí. proste iný pohľad na vec, schopnosť inak konať a zaujať iný postoj čo vychádzal zvnútra.

Koľko ste absolvovali terapii?
Bohužial podarila sa len jedna

Doporučili by ste terapiu? určite áno

určite do budúcna budem zvažovať ešte dalšie liečenie, len bolo obdobie kedy ma to odviedlo inam, a na čas nechalo naberať skúsenosti iným smerom.

Klientka 6 - Anonymní dotazník 6

2. 1. 2020 10:18

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
- zo stránky na webe: Vnitřní rovnováha

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
(všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)
- všeobecne... ale aj riešiť vzťahy

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
(emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)
- skôr emočne, cítila som sa voľnejšia a ľahšia

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)
- uvedomujem si, že keď chcem zmenu v živote, musím zmeniť správanie a postoj k danej veci

Kolik jste absolvoval/a terapií?
Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie
- zatiaľ jednu, ale určite chcem absolvovať aj ďaľšiu

Doporučil/a byste terapii?
Ano - proč?
Ne - proč?
- áno, pretože minimálne pomôže zmeniť pohľad na svoj problém a tým pádom sa vynorí riešenie, alebo spôsob ako sa posunúť

Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano/Ne
- áno

Osobní sdělení, které chcete předat a neptala jsem se na něj?
pokiaľ máte problémy, obráťte sa na pani Irenku. Môžete len získať. :-) ďakujem

Klientka 5 - Anonymní dotazník 5

30. 12. 2019 22:26

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
od kolegyně

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
(všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)
vztah, práce, zdraví

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
(emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)
lehká nervozita

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)
změna v chování, lepší vztah hlavně s matkou, s manželem, věřím že i lepší s kolegy.

Kolik jste absolvoval/a terapií?
Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie
dvě terapie, chtěla bych po Novém roce objednat na další

Doporučil/a byste terapii?
Ano - proč?
doporučila, cítím se mnohem líp, jsem klidnější a když občas vybuchnu, hájím a stojím si na svých právech.
Moc bych chtěla terapii pro manžela, přemlouvám jej.

Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano/Ne
anonymně můžete vložit.

Osobní sdělení, které chcete předat a neptala jsem se na něj?
Kromě terapie čištění skrze vyšší já jsem absolvovala i emoční masáž, delší dobu aplikuji celostní mediciínu, takže si myslím, že mně pomohly všechny tři. Pořád ke mně šlo, že musím odpustit sama sobě a prosit za odpuštění ostatní lidi a nechápala jsem proč, protože si myslím, že nikomu neškodím, doufám, že ani sama sobě. Snažím se žít tak, abych měla čisté svědomí, nikomu neubližovala a nerozuměla jsem tomu.