Jdi na obsah Jdi na menu

Jak se bude vyvíjet realita v ČR v lednu 2021?

1. 2. 2021

Jak se bude vyvíjet realita v ČR v lednu 2021?

132250800_3049258538507307_8911436753241310840_o.jpg

Tento měsíc prochází duše intenzivním duchovním vzestupem. Je to velmi silný osvobozující proces, který navyšuje energie v auře. Můžete to pocítit jako stres, slabost, třes, bušení srdce, zrychlené dýchání, závratě a jiné. Dovolte tělu klid, odpočinek a s láskou a důvěrou tímto procesem projděte. Jakmile se tělo přizpůsobí vyšším vibracím, začnete se opět cítit dobře. Vše, co se v tomto měsíci děje je pro váš duchovní růst.

Další důležité prozření soubojů všeho dění je vlastně bojem se stínem a vnímání nepřítele tam venku a nevědomost, že jste to vždy jen vy sami. Vše, s čím se setkáte, co vám kříží životní cestu, je součásti vás samých. Není žádná oběť či pachatel, neboť vy jste já - já jsem vy, všichni jsme jedno-ta. Sami sobě jste největším nepřítelem, zamotaní v energii agresi, s potřebou zoufale nad tím vším zvítězit. Jenže je těžké přijmout fakt, že jste vstoupili do boje sami se sebou. Čím více se snažíte vyhrát, tím více energie ztrácíte a vedete se do sebedestrukce. Získejte svůj vlastní prostor, vytvořte si své místo na Zemi. Nikdo vám nic nedaruje a nevzdají se svého záměru jen tak. Je to boj na život a na smrt. A i kdyby to pro druhé bylo bezvýznamné nebo i z jejich pohledu prohra, uvědomte si, že na vaši životní cestě se můžete něco naučit pouze tehdy, budete-li mít odvahu bojovat, postavit se čelem vašemu protivníkovi. I když víte, že protivník je vašim vnitřním odrazem, vaší součástí, neznamená to, že by jste neměli použít všechny možné prostředky, neboť máte vždy svobodnou volbu, zda bojovat chcete nebo ne. Jen už nebudete mít potřebu přikládat příliš velký význam a hodnotu bojovnému naladění vašeho Ega.

Duše spící ve své nevědomosti sní svou realitu, zahlcené toxickými radami druhých. Tyto v podstatě dobré duše dovolí ostatním, aby ovlivnili jejich rozhodnutí. Oklamáni budou trpět následky svých špatných úsudků, břemeny, které si nechají naložit nedůvěryhodnými lidmi. V nevědomosti věří, že to, co jim bude podáno jejich nevěrnými lidmi je nepřivede k pádu a ke konci..... Abyste se tomuto konci vyhli, žádá se po vás zbavit se ochranného sebeklamu a napít se z poháru vědomí, abyste se opět spojili s Boží energií. V nevědomosti jste odtrženi od vnímání reality a využíváni. Vědomě však problémy zmizí, pokud si udržíte víru a budete posilovat božské světlo a lásku. Pokud cítíte úzkost, zmatek a doléhají na vás veškerá břemena, která už nemůžete unést. Ztratili jste vize, cíle! Osvoboďte se tím, že odevzdáte své problémy Bohu. Hledejte světlo a věřte, že máte moc změnit vše. Vyšlete záměr a ono se tak stane. Bůh ať chrání všechny duše tím, že je probudí z podřízenosti.

Přesto, pokud dovolíte svému vědomí, přinese mnoho neuvěřitelných nápadů, intuitivních prozření. Postavte se sebevědomě, udržujte si pozitivní myšlení a úspěch vás nemine. Máte možnost vytvořit svět, po kterém jste toužili a navrátit si fyzické i emocionální zdraví. Nikdy si nenechte vzít radost ze života a vnímejte všechny nádherné možnosti, které se před vámi otevírají a nabízí se k prozkoumání. Vaše cesta poznání je téměř u konce k probuzení, které je na dosah. Dokončila se určitá etapa a můžete se pustit do něčeho nového. Vše se vyjasní a vy pochopíte smysl svého života a že je na čase podle toho žít. A to proto, že jste se naučili věřit v sebe a můžete pokračovat sebejistě na své cestě a očekávat krásnou budoucnost.

Daný měsíc vyjádřete vaši identitu, osobnost, pravou povahu. Tvořte ve všech oblastech, kde vynikáte, máte zářit! Požádejte na podporu archanděla Uriela "Boží světlo", který pomáhá přizpůsobit se nesnázím, které život přináší. Pomáhá nejen prozřít, ale vyléčit citová zranění. Je jak vycházející Slunce, který zvěstuje svítání, nové radostné směřování, kterým se ubírá váš život. Představuje evoluci, růst a důkaz toho, že máte za sebou dlouhou cestu. Obklopte sebe i svou duši, celý svět zlatožlutou září.

S láskou Iris
Irena Gulová
Vnitřní rovnováha
www.vnitrnirovnovaha.cz